Akademik Unvanlar

  • 2014

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2014 2010

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    AKSARAY ÜNİVERSİTESİ GÜZELYURT MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2017

    Kritik olaylar tekniği ile turlardaki algılanan hizmet kalitesinin ölçülmesi  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI

  • Doktora Devam Ediyor

    AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİM DALI 

  • Yüksek Lisans 2013

    Termal otel misafirlerinin dinlence deneyimleri ile gelecekteki davranış eğilimleri arasındaki ilişkiler  "

    AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2009

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ PR.

2013-2014 Önlisans MUTFAK UYGULAMALARI II
2013-2014 Önlisans dünya mutfakları
2013-2014 Önlisans beslenme
2013-2014 Önlisans ziyafet ve ikram hizmetleri
2013-2014 Önlisans yöresel mutfaklar
2013-2014 Önlisans yiyecek-içecek hizmetleri yönetimi
2013-2014 Önlisans beslenme ilkeleri ve mönü planlama
2013-2014 Önlisans mutfak uygulamları II
2013-2014 Önlisans mutfak uygulamaları III
2013-2014 Önlisans iş ve sosyal güvenlik hukuku
2012-2013 Önlisans beslenme
2012-2013 Önlisans yiyecek-içecek hizmetleri yönetimi
2012-2013 Önlisans iş ve sosyal güvenlik hukuku
2012-2013 Önlisans mutfak uygulamları II
2012-2013 Önlisans dünya mutfakları
2012-2013 Önlisans beslenme ilkeleri ve mönü planlama
2012-2013 Önlisans ziyafet ve ikram hizmetleri
2012-2013 Önlisans ziyafet yönetimi
2011-2012 Önlisans ziyafet ve ikram hizmetleri
2011-2012 Önlisans mutfak uygulamları II
2011-2012 Önlisans beslenme
2011-2012 Önlisans iş ve sosyal güvenlik hukuku
2011-2012 Önlisans dünya mutfakları
2011-2012 Önlisans yiyecek-içecek hizmetleri yönetimi
2011-2012 Önlisans beslenme ilkeleri ve mönü planlama
2010-2011 Önlisans yiyecek-içecek hizmetleri yönetimi
2010-2011 Önlisans mutfak uygulamları II
2010-2011 Önlisans ziyafet ve ikram hizmetleri
2010-2011 Önlisans iş ve sosyal güvenlik hukuku

Filtrele:

Turizm Pazarlamasında Yeni Yaklaşımlardan Seçmeler

ARDIÇ YETİŞ ŞULE, 2017.

Ulusal Ders Kitabı Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-9440-28-8

Kırsal Turizmde Destinasyon İmajının Ziyaretçilerin Gelecekteki Davranışları Eğilimleri Üzerindeki Etkisi

ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÇULLU KAYGISIZ NEŞE, 2015

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ISSN 2149-8725 Yayın Yeri: necmettin erbakan üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü dergisi Cilt: 1 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Kapadokya Yemek Kültürü ve Mustafapaşa Beldesi Sinasos Örneği

ARDIÇ YETİŞ ŞULE, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ISSN 2147-8775 Yayın Yeri: Journal of Tourism & Gastronomy Studies Cilt: 3 Sayı: 2 DOI: - ISSN: -

Turizm Eğitimi Veren Akademisyenlerin İş Tatmin ve Performans Düzeylerinin Bireysel Özelliklerine Göre Değişmesi

ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÖZGÜL KATLAV EDA, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Verimlilik Dergisi Cilt: 2017 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 1013-1388

Termal Otel İşletmelerinde Deneyimsel Pazarlama Yaklaşımı

ARDIÇ YETİŞ ŞULE, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: karamanoğlu mehmetbey üniversitesi sosyal ve ekonomik araştırmaları dergisi Cilt: 17 Sayı: 29 DOI: - ISSN: 2147-7833

İPEK YOLU TURİZM PROJESİ KAPSAMINDA KAPADOKYA’xxDA YER ALAN KERVANSARAYLARIN TURİZME KAZANDIRILMASI

ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÇULLU KAYGISIZ NEŞE, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Journals Indexed in Eric Yayın Yeri: International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) Cilt: 4 Sayı: 11 DOI: 10.26450/jshsr.83 ISSN: 2459-1149

Evaluation of Green Applications in Restaurants in Göreme in the Context of Sustainability

Yazarlar: ÖZGÜL KATLAV EDA,BÜYÜKKURU MERAL,ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Civil and Environmental Engineering ICOCEE 2017 Capadocia Etkinklik Tarihi: 08.05.2017-10.01.2018 Ülke: -

Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama Uygulamalarına Personelin Bakış Açıları

Yazarlar: EREN DUYGU,ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: , I. İpek Yolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 21.09.2017-23.09.2017 Ülke: -

İpek Yolu Turizm Projesi Kapsamında Kapadokya’da Yer Alan Kervansaraylar

Yazarlar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÇULLU KAYGISIZ NEŞE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. İpek Yolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 21.09.2017-23.09.2017 Ülke: -

The Influence of Students’ Knowledge of Ecotourism on Their Environmental Bahaviours

Yazarlar: BÜYÜKKURU MERAL,ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÖZGÜL KATLAV EDA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Civil and Environmental Engineering ICOCEE 2017 Capadocia Etkinklik Tarihi: 08.05.2017-10.05.2017 Ülke: -

Turizm İşletmelerinde Mobbing Sorunları Sağlık ve Hukuk Açısından İncelenmesi

Yazarlar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: . Turizm, Sağlık ve Hukuk Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 03.04.2015-05.04.2015 Ülke: TÜRKİYE

Güzelyurt Gelveri Turizminin Önündeki Engeller Fikir Tepsisi Yöntemi

Yazarlar: PEKTAŞ FATİH,CAN MEHMET,ACAR YUSUF,EŞİTTİ BEKİR,ÇULLU KAYGISIZ NEŞE,ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 14. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 13.11.2014-15.11.2014 Ülke: TÜRKİYE

Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gözüyle Güzelyurt ta Turizmin Gelişimini Etkileyen Sorunların Belirlenmesi

Yazarlar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE,ÇULLU KAYGISIZ NEŞE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: .Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK) Etkinklik Tarihi: 22.05.2014-24.05.2014 Ülke: TÜRKİYE

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Mobil Reklamlara Yönelik Tutumlarının İncelenmesi

Yazarlar: ÇULLU KAYGISIZ NEŞE,ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I.Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK) Etkinklik Tarihi: 22.05.2014-24.05.2014 Ülke: TÜRKİYE

Kırsal Turizmde Türk Mutfağı nın Yeri

Yazar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 20.09.2012-22.09.2012 Ülke: TÜRKİYE

termal otel misafirlerinin dinlence deneyimleri ile gelecekteki davranış eğilimleri ilişkisi

Yazar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. ulusal kırsal turizm sempozyumu Etkinklik Tarihi: 20.09.2012-22.09.2012 Ülke: TÜRKİYE

kırsal turizmde türk mutfağının yeri

Yazar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 20.09.2012-22.09.2012 Ülke: TÜRKİYE

turizmin sürdürülebilirliği ve bu konuda turistlerin bilinç düzeyi aksaray ilinde uygulamalı bir çalışma

Yazar: ARDIÇ YETİŞ ŞULE

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I uluslararası turizm ve otelcilik sempozyumu Etkinklik Tarihi: 29.09.2011-01.10.2011 Ülke: -

  • Avrupa Birliği 01.09.2013-31.08.2015  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: TEEN TECHNOLOGIES FOR YOUNG ENTREPRENEURS

    Konusu: to identify good practices to improve existing ICT tools for educational and professional training in entrepreneurship  Görevi: Araştırmacı

___ Bağlantılar ___