DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Missouri Üniversitesi-Columbia
" Interaction of secretory protein SecA with its binding partners : Lipids and SecB "
University of Missouri
" Antibakteriyel ve mimik özellikte nanobiyokonjugat geliştirilmesi "
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ)
EGE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOKİMYA BÖLÜMÜ BİYOKİMYA PR.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Adı: Laktik Asit Bakteri Suşlarından Elde Edilen Serbest ve Kapsüler Ekzopolisakkaritlerin Karakterizasyonu, Kimyasal Kompozisyonlarının Biyoaktivite Üzerine Etkisinin Araştırılması ve Katkı Maddesi Olarak Gıda Model Sistemlerinde Uygulamaları
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Amino Asitler ve Piridin Oksim Türevi Ligandlar ile Karışık Ligandlı Bakır Komplekslerinin Sentezi,Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Aktivitesinin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: YürütücüBÜŞRA KOLSUZ
Tez Adı: Çeşitli fermente gıdalardan izole edilen probiyotik laktik asit bakteri suşlarından paraprobiyotiklerin elde edilmesi ve bu paraprobiyotiklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
RUMEYSA DOLAR
Tez Adı: Süt ve süt ürünlerinden izole edilen probiyotik laktik asit bakteri (LAB) suşlarından elde edilen hücresiz süpernatantlarının (postbiyotik) bazı biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
TAREQ DBL
Tez Adı: Laktik asit bakteri suşları tarafından üretilen serbest ve kapsüler ekzopolisakkaritlerin izolasyonu ve biyoaktivitelerinin karşılaştırılması
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Ana Bilim Dalı
MERVA NUR ATASOY
Tez Adı: Aktif Esansiyel Yağ Bileşenlerinin (Linalol, Öjenol ve Karyofillen) Doğal Gıda Katkı Maddesi Kaynağı Olarak Kullanımı ve Model Gıda Uygulamaları
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ BAHAR TUBA FINDIK ( YÖK Araştırmacı ID: 275579 )
Santral: 0384 228 1000 Dâhilî: 13189