Akademik Unvanlar

  • 2011

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2008 1996

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2014

    Çeşitli gıda maddelerinden flavobacterium aurantiacum ile aflatoxin B1 miktarının azaltılması üzerine bir araştırma  "

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) 

  • Yüksek Lisans 1999

    Adana'da satışa sunulan yoğurtların genel mikroflorası ve izole edilen koliform grubu bakterilerin tanımlanması  "

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) 

  • Lisans 1994

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

2015-2016 Lisans GM 403 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE KARİYER HÜNERLERİ
2015-2016 Lisans GM 102 GENEL MİKROBİYOLOJİ
2015-2016 Lisans GM 209 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
2015-2016 Lisans GM 207 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
2015-2016 Lisans GM 411 GIDA MEVZUATI VE KALİTE KONTROLÜ
2015-2016 Lisans GM 413 GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
2014-2015 Lisans GM 209 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
2014-2015 Lisans GM 102 GENEL MİKROBİYOLOJİ
2013-2014 Lisans GM 103 Genel Mikrobiyoloji
2013-2014 Lisans BKE 201 Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
2013-2014 Lisans GM 209 Gıda Mikrobiyolojisi
2012-2013 Lisans GM 103 Genel Mikrobiyoloji
2015-2016 Yüksek Lisans GM 569 GIDALARDA MİKOTOKSİNLER VE ANALİZ YÖNTEMLERİ
2015-2016 Yüksek Lisans GM 567 BAZI GIDALARIN ÜRETİMİNDE KULLANILAN MİKROORGANİZMALAR
2015-2016 Yüksek Lisans GM 571 GIDA GÜVENLİĞİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR VE RİSK ANALİZİ
2014-2015 Yüksek Lisans GM 560 MİKROBİYAL KAYNAKLI ENZİMLER
2014-2015 Yüksek Lisans GM 558 GIDA TOKSİKOLOJİSİNİN TEMELLERİ VE GIDA KATKI MADDELERİNİN RİSK ANALİZİ
2014-2015 Yüksek Lisans GM 562 GIDA ENDÜSTRİSİNDE KÜFLERİN YERİ VE ÖNEMİ

Filtrele:

Progress in Food Preservation

ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA, 2012.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Wiley-Blackwell, İNGİLTERE. | ISBN: 978-0-470-65585-6

Acrylamide content of some Turkish traditional desserts

ÖZER MEHMET SERTAÇ,KOLA OSMAN,ALTAN ADİL,DURAN HÜSEYİN,ZORLUGENÇ BÜLENT, 2012

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE ENVIRONMENT Cilt: 10 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

The influence of gaseous ozone and ozonated water on microbial flora and degradation of aflatoxin B1 in dried figs

ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND, 2008

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Food and Chemical Toxicology Cilt: 46 Sayı: 12 DOI: 10.1016/j.fct.2008.09.003 ISSN: 02786915

The effects of using exopolysaccharide producing cultures on themicrobiological physicochemical and sensory properties of ayran

ŞAHAN NURAY,VAR ÖNGEL IŞIL,YAŞAR KURBAN,ZORLUGENÇ BÜLENT, 2006

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE Cilt: 57 Sayı: 4 DOI: - ISSN: -

Effects of ozone treatment on microflora of dried figs

ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA, 2006

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Journal of Food Engineering Cilt: 75 Sayı: 3 DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2005.04.024 ISSN: 02608774

A STUDY ON THE VARIANCE OF PHYTOCHEMICAL PROPERTIES IN THE FRUIT OF SOME STRAWBERRY CULTIVARS (Fragara ananassa L.) GROWN UNDER ENVIRONMENTAL CONDITIONS IN ADANA REGION

OĞUZ HALİL İBRAHİM,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,ZORLUGENÇ BÜLENT,KAFKAS NESİBE EBRU, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Fresenius Environmental Bullet Cilt: - Sayı: No. 6/2017 DOI: - ISSN: -

The Effectiveness of Grape Extract in Rats with Methotrexate Induced Intestinal Mucositis

YILMAZ SEMA,DAĞLIOĞLU YUSUF KENAN,BAYRAM İBRAHİM,ACIPAYAM CAN,UÇAR GÜLSÜM,EL ÇİĞDEM,DENİZ SONGÜL ANLAR,ZORLUGENÇ BÜLENT,DORAN FİGEN,TANYELİ ATİLA, 2012

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Turkiye Klinikleri Journal of Medical Sciences Cilt: 32 Sayı: 6 DOI: 10.5336/medsci.2011-27701 ISSN: 13000292

Nevşehir İklim Koşullarında Yetiştirilen Bazı Çilek (Fragaria × ananassa L.) Çeşitlerinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

OĞUZ HALİL İBRAHİM,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,KAFKAS NESİBE EBRU, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: CAB Yayın Yeri: Bahçe Cilt: 46 Sayı: - DOI: - ISSN: -

Un ekmek ve bazı yaş pastalarda rop hastalığına neden olan Bacillus sporlarının incelenmesi

VAR ÖNGEL IŞIL,ZORLUGENÇ BÜLENT,KABAK BÜLENT,UZUNLU SİNAN, 2012

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Dünya Gıda Cilt: 18 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 1301-238X

Degradation of Aflatoxin B1 in Various Foods by Nocardia corynebacteriodes Flavobacterium aurantiacum NRRL B 184

ZORLUGENÇ BÜLENT,EVLİYA BÜLEND, 2011

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Dergisi Cilt: 26 Sayı: 2 DOI: - ISSN: -

Ozon uygulamasının kuru incirde mikrobiyel flora aflatoksin b1 ve değirmen güvesi Ephestia kühniella zeller üzerine etkileri

ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,IŞIKBER ALİ ARDA,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,RIFAT ULUSOY,SATAR SERDAR,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND, 2007

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Tarım Makinaları Bilimi Dergisi Cilt: 3 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1306-0007

Kahramanmaraş ta kırmızı biberin önemi ve sorunları

DUMAN AHMET DOĞAN,ZORLUGENÇ BÜLENT,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND, 2002

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: KSU Fen ve Mühendislik Dergisi Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Ambalajlı ve ambalajsız un ve ekmeklerin mikrobiyolojik kalite kontrolü

VAR ÖNGEL IŞIL,ZORLUGENÇ BÜLENT, 2001

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Unlu Mamuller Teknolojisi Cilt: 10 Sayı: 54 DOI: - ISSN: -

Kuru incirlerde küf izolasyonu ve tanımlanması ve aflatoksin belirlenmesi

VAR ÖNGEL IŞIL,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,ZORLUGENÇ BÜLENT,DUMAN AHMET DOĞAN, 2001

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Çukuorva Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi Cilt: 16 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Mısır çerezlerinden küflerin izolasyonu tanısı ve çerezlerde aflatoksin varlığının belirlenmesi

VAR ÖNGEL IŞIL,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,DUMAN AHMET DOĞAN,ZORLUGENÇ BÜLENT, 2001

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi Cilt: 16 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Ozone Use In Food Industry

Yazar: ZORLUGENÇ BÜLENT

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) Etkinklik Tarihi: 25.10.2017-27.10.2017 Ülke: TÜRKİYE

Antimicrobial Effect of Plant Essential Oils

Yazarlar: TÜMAY MERVE,ZORLUGENÇ BÜLENT

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Symposium Onmedicinal, Aromatic and Dye Plants Etkinklik Tarihi: 05.10.2017-07.10.2017 Ülke: TÜRKİYE

Detoxification Of Aflatoxin B1 In Various Foods By Nocardia Corynebacteriodes Nrrl B 184

Yazarlar: ZORLUGENÇ BÜLENT,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: ICOCEE – CAPPADOCIA 2015 Etkinklik Tarihi: 20.05.2015-23.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Utilization of Food Industry Wastes

Yazarlar: KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,ZORLUGENÇ BÜLENT

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: ICOCEE - CAPPADOCIA 2015 Etkinklik Tarihi: 20.05.2015-23.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Biofilms in Drinking Water Distribution Systems

Yazarlar: ZORLUGENÇ BÜLENT,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: ICOCEE – CAPPADOCIA 2015 Etkinklik Tarihi: 20.05.2015-23.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Bioconversion of Food Wastes for The Production of Value Added Products Bioconversion of Food Industry Wastes

Yazarlar: ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: ICOCEE – CAPPADOCIA 2015 Etkinklik Tarihi: 20.05.2015-23.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması

Yazarlar: AKSAN ALDANMAZ EMİNE,DİDİN MUSTAFA,ZORLUGENÇ BÜLENT

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” Etkinklik Tarihi: 13.05.2015-15.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Adana Piyasasında Satışa Sunulan Tavuklardan Listeria İzolasyonu ve Tanımlaması Üzerine Bir Araştırma

Yazarlar: VAR ÖNGEL IŞIL,ZORLUGENÇ BÜLENT,URLU EMRE,DEMİREL HAKAN,BEKMEZ MUSTAFA,ÜZER MUSTAFA,BAKIR YUSUF

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 7.Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.11.2011-26.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Zeytin ve Zeytinyağında Mikotoksin Sorunu

Yazarlar: VAR ÖNGEL IŞIL,ZORLUGENÇ BÜLENT,AKBULUT EDA

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 7.Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.11.2011-26.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Kahramanmaraşta Üretilen Maraş Usulü Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Değerlendirilmesi Üzerine Bir Araştırma

Yazarlar: OR FATMA,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus. April 15-17, 2010 Etkinklik Tarihi: 15.04.2010-17.04.2010 Ülke: -

The Influence of Gaseous and Aquaus Ozone Application on Microbiologic Flora and Degradation of Aflatoxin B1 in Dried Figs

Yazar: ZORLUGENÇ BÜLENT

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Workshop on Food Safety in a Sustainable Postharvest System of Agricultural Products. October 16-18, Kahramanmaraş Sütçü İmam University, Kahramanmaraş, TURKEY. Etkinklik Tarihi: 16.10.2007-18.10.2007 Ülke: TÜRKİYE

Ozon Uygulamasının Kuru İncirde Mikrobiyel Flora Aflatoksin B1 ve Değirmen Güvesi Ephestia Kühniella Zeller Üzerine Etkileri

Yazarlar: ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,IŞIKBER ALİ ARDA,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,ULUSOY MEHMET RIFAT,SATAR SERDAR,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,FENERCİOĞLU HASAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Tarımsal Mekanizasyon 24. Ulusal Kongresi Etkinklik Tarihi: 05.09.2007-06.09.2007 Ülke: TÜRKİYE

The Influence of Gaseous and Aquaus Ozone Application on Microbiologic Flora and Degradation of Aflatoxin B1 in Dried Figs

Yazarlar: ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,IŞIKBER ALİ ARDA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: XII International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins , May 21-25, Istanbul, Turkey. Etkinklik Tarihi: 21.05.2007-25.05.2007 Ülke: TÜRKİYE

Potential Use of Ozone at High Concentration for Rapid Insect and Microbial Disinfection of Durable Commodities

Yazarlar: IŞIKBER ALİ ARDA,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,KARCI AYŞEGÜL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Annual International Research Conference on Methyl Bromide Alternatives and Emission Reductions, November 6-9, 2006, Orlando, Florida. Etkinklik Tarihi: 06.11.2006-09.11.2006 Ülke: -

Potential Use of Ozone at High Concentration for Rapid Insect and Microbial Disinfection of Durable Commodities

Yazarlar: IŞIKBER ALİ ARDA,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,ZORLUGENÇ BÜLENT,KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND,karcı ayşegül

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: VIII. European Congress of Entomology Etkinklik Tarihi: 17.09.2006-22.09.2006 Ülke: -

The Effects of Using Different Production Methods and Commercial Cultures on the Microbiological Properties of Ayran

Yazarlar: VAR ÖNGEL IŞIL,GÜZELER NURAY,ZORLUGENÇ BÜLENT,YAŞAR KURBAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Recent Developments In Dairy Science and Technıology International Symposium Etkinklik Tarihi: 24.05.2004-28.05.2004 Ülke: -

Gıda Endüstrisinde Antibiyotik Kullanımı

Yazarlar: DUMAN AHMET DOĞAN,ZORLUGENÇ BÜLENT,EVLİYA İBRAHİM BÜLEND

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: GAP II. Tarım Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.10.2001-26.10.2001 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Farklı Ticari Mayaların Öküzgözü Üzümünden Elde Edilen Şarabın Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi

    Konusu: Ülkemizde Emir, Narince, Sultaniye, Kalecik Karası, Öküzgözü, Boğazkere gibi şaraba işlenen birçok üzüm çeşidi yetiştirilmektedir. Bu üzümlerin şaraba işlenmesinde kullanılan materyaller büyük ölçüde yurtdışından ithal edilmektedir. Bu materyallerden en önemlisi fermantasyonu gerçekleştiren ticari mayalardır. Son yıllarda ülkemizde çeşitli girişimlerle yerli şarap mayası üretimi söz konusudur. Ancak bu ticari mayalaın şarap kalitesi üzerindeki etkileri ile ilgili çalışmalar sınırlıdır. Bu nedenle yapılan bu çalışmada ülkemizin önemli şaraplık üzüm çeşitlerinden olan Öküzgözü üzümünden yerli ve ithal ticari mayalar kullanılark şarap kalitesi üzerine etkilerini belirlemek, özellikle de aroma üzerinde yarattığı değişimleri belirlemek hedeflenmiştir. Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Farklı Ticari mayaların Öküzgözü Üzümünden Elde Edilen Şarabın Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) 01.01.2012-01.01.2012  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kastamonu Taşköprü Sarımsağının Virüsten Arındırılması ve Kitlesel Üretimi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • TÜBİTAK PROJESİ 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Modifiye Atmosfer Paketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Muhafazası Üzerine Etkileri

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • TÜBİTAK PROJESİ 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kuru Kayısıda Kükürt Dioksit Miktarının Ozon Uygulaması ile Azaltılması ve Ozonun Karotenoidler Fenolik Bileşikler ve Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • TÜBİTAK PROJESİ 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Buruk Trabzon Hurmalarının Ozmoz ve Sıcak Hava ile Kurutulmaları Sırasında Fenolik Madde Bileşenlerinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • TÜBİTAK PROJESİ 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kuru İncirde Ozon Uygulamasının Mikrobiyel Flora Aflatoksin B1 ve İncir Sineği Üzerine Etkileri

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.02.2013-13.02.2013  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Adana da Önemli Yeni Çilek Çeşitlerinin Meyvelerinde Önemli Kalite Bileşenlerinin Kromatografik Tekniklerle Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.02.2013-13.02.2013  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kontrollü Atmosfer Koşullarında Depolanan Taze Siyah İncirlerdeki Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

    Konusu:  - Görevi: Yönetici

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Çukurova Bölgesi için Önemli Çilek Çeşitlerinin Meyvelerinde Önemli Kalite Bileşenlerinin Kromatografik Tekniklerle Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Buruk Trabzonhurmalarının Ozmoz ve Sıcak Hava ile Kurutulmaları Sırasında Fenolik Madde Bileşenlerinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Cumhuriyet Üniversitesi Grup Projesi Yer Fıstığında Doğal Olarak Oluşan Toplam Aflatoksin Bulaşıklarının CD Elisa ve IAC HPLC Yöntemi ile Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kuru İncirde Ozon Uygulamasının Mikrobiyel Flora Aflatoksin B1 ve İncir Sineği Üzerine Etkileri

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Çeşitli Gıda Ürünlerinden Flavobacterium aurantiacum ile Aflatoksin B1 Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Araştırma

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Mısır ve Mısır Cipslerinde Olası Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kuru İncirlerdeki Aflatoksin Sorunu ve Bu Sorunu Yaratan Küflerin İzolasyonu Tanımlanması ve Toksinlerinin Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Mısır ve Mısır Cipslerinde Olası Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Adana da Satışa Sunulan Yoğurtların Mikroflorası ve İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yüksek Lisans 2017 Devam Ediyor

      ALİ ÜMİT SAYIN


    Tez Adı: Bazı Bitkileden Ekstrakte Edilen Uçucu Yağların Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2016 Devam Ediyor

      MERVE TÜMAY


    Tez Adı: mikrobiyal yük azalmasında ozon uygulamasının etkileri


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

___ Bağlantılar ___