Öğrenim Bilgisi

  • Doktora Devam Ediyor

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) 

  • Yüksek Lisans 2018

    Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2002

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR. 

2016-2017 Önlisans Maliyet Kontrolü
2019-2020 Önlisans Maliyet Kontrolü
2019-2020 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2019-2020 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2017-2018 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2019-2020 Önlisans Maliyet Kontrolü
2018-2019 Önlisans Maliyet Kontrolü
2020-2021 Lisans Temel Mutfak Teknikleri I
2019-2020 Lisans Menü Planlama
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2019-2020 Lisans İçecekler
2019-2020 Lisans Temel Mutfak Teknikleri II
2019-2020 Lisans Menü Planlama
2019-2020 Lisans Türk Mutfağı I
2017-2018 Lisans Maliyet Kontrolü
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2017-2018 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2019-2020 Lisans Türk Mutfağı I
2018-2019 Lisans Türk Mutfağı I
2017-2018 Lisans Türk Mutfağı I
2016-2017 Lisans Türk Mutfağı I
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2020-2021 Lisans Mezuniyet Projesi
2017-2018 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2019-2020 Lisans Mezuniyet Projesi
2020-2021 Lisans İçecekler
2020-2021 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2020-2021 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2020-2021 Lisans Dünya Mutfaklarında Yeni Trendler
2020-2021 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2020-2021 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2020-2021 Lisans Türk Mutfağı
2020-2021 Lisans Temel Mutfak Teknikleri II

Filtrele:

The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia

BUYRUK LÜTFİ, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: 7 Sayı: 1 DOI: 10.31822/jomat.2022-7-1-31 ISSN: 2645-9078

Türk Mutfağının Uluslararası Bilinirliğindeki Engeller ve Aşçıların Konu Hakkındaki Görüşleri

AYDIN ŞULE, KESKİN EMRAH, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy and Tourism Cilt: 9 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Kariyer Beklentileri: Lisans Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma

AYDEMİR DURMUŞ ALİ,BUYRUK LÜTFİ, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2147-8775

Kapadokya’da Türk Gecesi Etkinliği Sunan İşletmelerin Menülerin GeçmiştenGünümüze Değişiklikler Hakkında Bir Araştırma

Yazarlar: BUYRUK LÜTFİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: -

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Aldıkları Eğitim ile Kariyer Beklentileri İlişkisi: Lisans Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma

Yazarlar: AYDEMİR DURMUŞ ALİ,BUYRUK LÜTFİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: -

Otel Yöneticilerinin “Helal Otel” Konsepti Hakkındaki Düşünceleri: Kapadokya’da Bir Araştırma

Yazarlar: BUYRUK LÜTFİ,AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. International Halal Tourism Congress Etkinklik Tarihi: 04.04.2019-06.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Artan Maliyetler Karşısında Otel Mutfaklarındaki Yeni Uygulamalar: Kapadokya Örneği

Yazarlar: AYDEMİR DURMUŞ ALİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,BUYRUK LÜTFİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 19.07.2018-20.07.2018 Ülke: TÜRKİYE

DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER AÇISINDAN İŞ TATMİNİ DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Yazarlar: SAMUR ARİF NİHAT,KAPLAN ASLI,AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Social Social Sciences Etkinklik Tarihi: 16.04.2018-20.04.2018 Ülke: -

___ Bağlantılar ___