Akademik Unvanlar

  • 2012

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2012 2004

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2012

    Vakfıkebir ekmek hamurundan laktik asit bakterilerinin izolasyonu-identifikasyonu ve ekmek üretiminde kullanılabilme imkanları  "

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

  • Yüksek Lisans 2006

    Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin bayatlamasının çeşitli yötemlerle takibi ve francala ekmeği ile mukayesesi  "

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

  • Lisans 2003

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

2017-2018 Lisans ENSTRÜMANTAL ANALİZ I
2017-2018 Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
2017-2018 Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE KARİYER HÜNERLERİ I
2016-2017 Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
2016-2017 Lisans GIDALARIN FİZİKOKİMYASAL VE BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
2016-2017 Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKARİYER HÜNERLERİ II
2016-2017 Lisans ORGANİK KİMYA
2016-2017 Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDE KARİYER HÜNERLERİ I
2016-2017 Lisans FIRIN ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
2016-2017 Lisans TAHIL VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
2016-2017 Lisans ENSTRÜMANTAL ANALİZ I
2015-2016 Lisans Enstrümantal Analiz I
2015-2016 Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
2015-2016 Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİNDEKARİYER HÜNERLERİ II
2015-2016 Lisans FIRIN ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
2015-2016 Lisans TAHIL VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
2015-2016 Lisans GIDALARIN FİZİKOKİMYASAL VE BİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
2015-2016 Lisans ORGANİK KİMYA
2015-2016 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri I
2015-2016 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri I
2014-2015 Lisans Enstrümantal Analiz I
2014-2015 Lisans ORGANİK KİMYA
2014-2015 Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
2014-2015 Lisans Tahıl ve Ürünleri İşleme Teknolojisi
2014-2015 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2014-2015 Lisans Gıda Kimyası
2014-2015 Lisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
2013-2014 Lisans Organik Kimya
2013-2014 Lisans Mühendislik Etiği
2012-2013 Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
2017-2018 Yüksek Lisans GIDALARDA REOLOJİ, TEKSTÜR VE ANALİZ YÖNTEMLERİ
2015-2016 Yüksek Lisans NİŞASTA KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ
2014-2015 Yüksek Lisans Nişasta Kimyası ve Teknolojisi

Filtrele:

Crumb Pasting and Staling Properties of White and Traditional Vakfıkebir Breads

KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,KARAOĞLU MEHMET MURAT, 2009

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Turkish Journal of Acriculture and Forestry Cilt: 33 Sayı: 5 DOI: - ISSN: -

Effects of loaf Weight and Storage Time on the Qualitive Properties of White and Traditional Vakfıkebir Breads

KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,KARAOĞLU MEHMET MURAT, 2008

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Turkish Journal of Acriculture and Forestry Cilt: 32 Sayı: 5 DOI: - ISSN: -

Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı

GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KABAN GÜZİN, KARAOĞLU MEHMET MURAT, 2012

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Food Science and Technology Abstracts Yayın Yeri: Akademik Gıda Dergisi Cilt: 10 Sayı: 3 DOI: - ISSN: -

Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler II

GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, ERTUGAY MUSTAFA FATİH, 2008

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ULAKBİM Yayın Yeri: Gıda Cilt: 33 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler I

GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,KARAOĞLU MEHMET MURAT, 2007

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ULAKBİM Yayın Yeri: Gıda Cilt: 32 Sayı: 6 DOI: - ISSN: -

Differences in Some Physical and Chemical Properties of Wheat Grains from Different Parts within the Spike

BOZ HÜSEYİN,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,KARAOĞLU MEHMET MURAT,KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, 2012

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Turkish Journal of Acriculture and Forestry Cilt: 36 Sayı: - DOI: - ISSN: -

The Effects of Different Materials as Dough Improvers for Organic Whole Wheat Bread

BOZ HÜSEYİN,KARAOĞLU MEHMET MURAT,KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, 2010

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology Cilt: 45 Sayı: 7 DOI: - ISSN: -

A Comparison of the Functional Characteristics of Wheat Stored as Grain with Wheat Stored in Spike Form

KARAOĞLU MEHMET MURAT,MELEK AYDENİZ,KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, 2010

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology Cilt: 45 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

The Effect of Par Baking and Frozen Storage Time on The Quality of Cup Cake

KARAOĞLU MEHMET MURAT,KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, 2008

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: International Journal of Food Science and Technology Cilt: 43 Sayı: 10 DOI: - ISSN: -

Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta

KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN, 2009

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Derg. Cilt: 40 Sayı: 1 DOI: - ISSN: -

Tahıl Ürünlerinde Camsı Yapıya Geçiş Sıcaklığı ve Önemi

KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, 2009

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi Cilt: 40 Sayı: 2 DOI: - ISSN: -

Ekşi Hamur Katkısının Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi

KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, UYSAL PINAR, 2006

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi Cilt: 37 Sayı: - DOI: - ISSN: -

KABAK ÇEKİRDEĞİ YAĞI KULLANIMININ KEKLERDE BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi Etkinklik Tarihi: 28.11.2016-19.03.2018 Ülke: TÜRKİYE

Patates Unu Üretim Asamaları ve GıdalardaKullanımı

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress Etkinklik Tarihi: 25.10.2017-27.10.2017 Ülke: -

AN INVESTIGATION OF CAROB FLOUR USAGE AS A FUNCTIONALCOMPONENT IN CAKE PRODUCTION

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,BOZ HÜSEYİN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE” Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

FUNCTIONAL COMPONENTS OF RICE BRAN

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATIC PLANTS: “NATURAL and HEALTHY LIFE” Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

Alternatif Bir Bitkisel Yağ: Kabak Çekirdeği Yağı

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,AKTAŞ NESİMİ

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi Etkinklik Tarihi: 28.11.2016-28.11.2016 Ülke: TÜRKİYE

The Traditional Cappadocian Dessert Köftür

Yazarlar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA,AKTAŞ NESİMİ,YILDIZ HİLAL,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,YEŞİM DAŞDEMİR

Uluslararası Poster Etkinlik Adı: The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Etkinklik Tarihi: 01.10.2015-04.10.2015 Ülke: -

EVALUATION WAYS OF WASTE BREAD CRUMBS

Yazarlar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Poster Etkinlik Adı: The International Conference on Civil and Environmental Engineering Etkinklik Tarihi: 20.05.2015-23.05.2015 Ülke: -

Kızartılmış Ekmek Kadayıfının Dokusal Özellikleri

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, BOZ HÜSEYİN

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 8. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 07.11.2013-09.11.2013 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir deki Yeraltı Depoları

Yazarlar: AKTAŞ NESİMİ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 8. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 07.11.2013-09.11.2013 Ülke: TÜRKİYE

The Importance of Food Waste for the Environment

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KARAOĞLU MEHMET MURAT, AKTAŞ NESİMİ

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: ICOEST Cappadocia Etkinklik Tarihi: 18.06.2013-21.06.2013 Ülke: -

Vakfıkebir ve beyaz ekmeğin mikrobiyolojik raf ömrü

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, ÇETİN BÜLENT, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 10.05.2012-12.05.2012 Ülke: TÜRKİYE

Erzurum da satışa sunulan yerel ve ulusal yufkaların tekstürel özellikleri

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 10.05.2012-12.05.2012 Ülke: TÜRKİYE

Başakta Tane Pozisyonunun Gluten Miktar ve Kalitesi Üzerine Etkisi

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KARAOĞLU MEHMET MURAT, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 7. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.11.2011-26.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Textural Properties Of Rebaked Cakes After Part Baked And Stored At Room Temperature

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, BOZ HÜSEYİN, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, AKBAŞ ŞULE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st International Congress on Food Technology Etkinklik Tarihi: 03.11.2010-06.11.2010 Ülke: -

Textural Properties Of Bread Kadayif A Traditional Turkish Dessert

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KARAOĞLU MEHMET MURAT, AKBAŞ ŞULE, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus Etkinklik Tarihi: 15.04.2010-17.04.2010 Ülke: -

Doğal Katkıların Organik Ekmeğin Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 6. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 06.11.2009-08.11.2009 Ülke: TÜRKİYE

Ekşi hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkaritlerin EPS Fonksiyonelliği

Yazarlar: GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 6. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 06.11.2009-08.11.2009 Ülke: TÜRKİYE

Depolama Şartlarının Buğday Kalitesi Üzerine Etkisi

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, AYDENİZ MELEK, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: 6. Gıda Mühendisliği Kongresi Etkinklik Tarihi: 06.11.2009-08.11.2009 Ülke: TÜRKİYE

Natural Additives for Organic Whole Wheat Flour

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Rural Development Symposium Etkinklik Tarihi: 25.09.2009-27.09.2009 Ülke: -

Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi

Yazarlar: KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ,GERÇEKASLAN KAMİL EMRE,KARAOĞLU MEHMET MURAT

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 27.05.2009-29.05.2009 Ülke: TÜRKİYE

Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi

Yazarlar: KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Türkiye 10. Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 21.05.2008-23.05.2008 Ülke: TÜRKİYE

Fırın Ürünlerinde Kullanılan Bazı Doğal Katkılar

Yazarlar: BOZ HÜSEYİN, KARAOĞLU MEHMET MURAT, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Türkiye 10. Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 21.05.2008-23.05.2008 Ülke: TÜRKİYE

Dirençli Nişasta

Yazarlar: KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Türkiye 10. Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 21.05.2008-23.05.2008 Ülke: TÜRKİYE

Maillard Reaction Indicators In Cereal Products

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, BOZ HÜSEYİN, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Bosphorus 2008, ICC International Conference Etkinklik Tarihi: 24.04.2008-26.04.2008 Ülke: -

Fırın ürünlerinde camsılığa geçiş ve önemi

Yazarlar: KARAOĞLU MEHMET MURAT, BOZ HÜSEYİN, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Gıda Mühendisliği 5.Kongresi Etkinklik Tarihi: 08.11.2007-10.11.2007 Ülke: TÜRKİYE

Textural properties of Vakfıkebir bread a traditional Turkish sourdough bread

Yazarlar: KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2 nd International Congress on Food and Nutrition Etkinklik Tarihi: 24.10.2007-26.10.2007 Ülke: -

The Investigation of Availability of EDXRF Technique for Observing Bread Staling

Yazarlar: SAĞSÖZ ERDEM, KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, ERZENEOĞLU SALİH ZEKİ

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The Fourth Eurasian Conference on "Nuclear Science and its Application Etkinklik Tarihi: 31.10.2006-03.11.2006 Ülke: -

Ekmeğin Bayatlaması ve Tayin Metotları

Yazarlar: KOTANCILAR HALİS GÜRBÜZ, KARAOĞLU MEHMET MURAT, GERÇEKASLAN KAMİL EMRE, ERTUGAY MUSTAFA FATİH

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Hububat 2006 Kongresi Etkinklik Tarihi: 07.09.2006-08.09.2006 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir’de Üretilen Farklı Kabak Çekirdeği Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Önemli Karakteristik Özelliklerinin Tespit Edilmesi

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: PATATES UNU KATKISININ KEKLERİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

    Konusu: Bu çalışmada, Ülkemizde sadece Nevşehir’de üretilen patates ununun kek üretiminde kullanım imkânı ve kekin kalite kriterleri üzerine etkisi araştırılmıştır. Bu amaçla kek üretiminde kullanılacak buğday unu farklı oranlarda ( 0, 2.5, 5, 10, 20) patates unu ile ikame edilerek kullanılmıştır. Üretilen keklerde renk, hacim, pişme kaybı, hacim-simetri indeks değerleri ve tekstür analizi yapılmıştır. Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 21.04.2016-21.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: KÖFTÜRDE SORPSİYON İZOTERMLERİ VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 18.05.2015-18.05.2015  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir de Üretilen Farklı Kabak Çekirdeği Çeşitlerinden Elde Edilen Yağın Karakteristik Özelliklerine Bazı İşlemlerin Etkisi ve Emülsiyonlarında Kullanım İmkanlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 16.10.2015-16.10.2015  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehirde Üretilen Kabak Çekirdeklerinden Elde Edilen Yağların Kek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştrılması

    Konusu: Ülkemizde kabak çekirdeği denildiğinde akla sadece kuruyemiş gelmektedir Oysa kabak çekirdeğinden elde edilen yağların insan sağlığı açısından önemli fonksiyonel özelliklere sahip olduğu rapor edilmektedir Bu çalışma ile sağlık açısından önemli fonksiyonel bir fırın ürünü elde edilmesi ve kabak çekirdeğinin değerlendirilme imkanlarının artırılması amaçlanmıştır  Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.02.2013-13.02.2013  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir de Hasadı Yapılan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin ve Unlarının Fiziksel ve Kimyasal Bazı Özelliklerinin Tespiti

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Süne Zararı Görmüş Buğdaylara Farklı Seviyelerde P

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Trabzon Vakfıkebir Ekmeğinin Bayatlamasının Diff

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Farklı Doğal Bitkisel Katkıların Organik Ekmek Ür

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • BAP 19.03.2018-19.03.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakteriler

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yüksek Lisans 2015 Devam Ediyor

      SELÇUK MUSTAFA SEÇEN


    Tez Adı: Kabak çekirdeği yağının kek üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2016 Tamamlandı

      SELÇUK MUSTAFA SEÇEN


    Tez Adı: Kabak çekirdeği yağının kek üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

___ Bağlantılar ___