Akademik Unvanlar

  • 2017

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Öğrenim Bilgisi

  • Lisans 2016

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR.

Filtrele:

Gastronomide Güncel Konular

CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,YÖNET FİRDEVS, 2018.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Billur Yayınevi ve Basımevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-5194-40-6

Researches on Science and Art in 21st Century Turkey

CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,YÖNET FİRDEVS, 2017.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Gece Publishing, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-180-771-3

Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)

CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,YÖNET FİRDEVS, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 6 Sayı: 2 DOI: 10.21325/jotags.2018.230 ISSN: 2147-8775

Kültürel Miras Açısından Türk Kahvesi

YÖNET FİRDEVS,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turkish Studies Cilt: 13 Sayı: 10 DOI: - ISSN: 1308-2140

Kapadokya’da Bağcılığın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Yazarlar: TUNA MUHARREM,ÖZGÜL KATLAV EDA,YÖNET FİRDEVS

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 19. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 17.10.2018-21.10.2018 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları

Yazarlar: CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,YÖNET FİRDEVS

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Gastronomi Zirvesi Etkinklik Tarihi: 22.03.2018-25.03.2018 Ülke: TÜRKİYE

Yöresel Ürünlerin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliği Bakımından Değerlendirilmesi: Pestil ve Köme Örneği

Yazarlar: CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,YÖNET FİRDEVS

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1 st International Sustainable Tourism Congress Etkinklik Tarihi: 23.11.2017-25.11.2017 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Açısından Mersin Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği

Yazarlar: YÖNET FİRDEVS,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1 st International Sustainable Tourism Congress Etkinklik Tarihi: 23.11.2017-25.11.2017 Ülke: TÜRKİYE

Kültürel Miras Açısından Hatırı Sayılır Kahve

Yazarlar: YÖNET FİRDEVS,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi Etkinklik Tarihi: 04.10.2017-08.10.2017 Ülke: -

Analysis of Tourists Reqirements for Destinations By Kano s Model: Case Of Nevşehir

Yazarlar: KARAKUŞ YUSUF,ÇAMLICA KORAY,YÖNET FİRDEVS

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS, Etkinklik Tarihi: 05.10.2017-08.10.2017 Ülke: -

Evaluating and Developing Employee Competence By Using QFD Method: Case of Nevsehir

Yazarlar: KARAKUŞ YUSUF,ÇAMLICA KORAY,YÖNET FİRDEVS,Onat Gökhan

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND VOCATIONAL STUDIES CONGRESS Etkinklik Tarihi: 05.10.2017-08.10.2017 Ülke: -

Nevşehir Mutfak Kültürü ve Değişimi Üzerine Bir Alan Araştırması

Yazarlar: DEMİREL HÜSNE,YÖNET FİRDEVS

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I. Uluslararası İpekyolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 21.09.2017-23.09.2017 Ülke: TÜRKİYE

___ Bağlantılar ___