Akademik Unvanlar

  • 2014 2012

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Yüksek Lisans 2014

    Türk Mutfağı  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ  

  • Lisans 2005

    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.

Filtrele:

Nevşehir Yerel Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Açısından Incelenmesi

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,TÜRK OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Nevşehir Tarih Ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: -

Nevşehir Yemeklerinin Füzyon Mutfağa Uygunluğunun Incelenmesi

Yazarlar: KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,İLHAN İBRAHİM,TÜRK OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Nevşehir Tarih Ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: -

Turistik Yörelerin Sürdürülebilir Kalkınma Aracı Olarak Cittaslow (yavaş Şehir) Hareketi: Avanos’xxa Yönelik Bir Durum Değerlendirmesi

Yazarlar: akça hakan,YILMAZ İBRAHİM,ÇOKAL ZEYNEP,akça hakan,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Avanos Sempozzyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2014-25.10.2014 Ülke: TÜRKİYE

___ Bağlantılar ___