Akademik Unvanlar

  • 2012

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora Devam Ediyor

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) 

  • Yüksek Lisans 2018

    Üniversitelerde sunulan yiyecek içecek hizmetlerine yönelik kalite, değer, risk algısının ve müşteri memnuniyetinin ölçülmesi: Nevşehir ilinde bir araştırma  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2005

    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.

  • Önlisans 2021

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ TURİST REHBERLİĞİ PR.

Filtrele:

Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğinde, Gastronomi Rotalarının Önemi

Yazar: BELBER BURCU GÜLSEVİL

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: CUKUROVA 8th INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE Etkinklik Tarihi: 15.04.2022-16.06.2022 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir İlinde Yaşatılan Geleneksel Alevi-Bektaşi Mutfağına Yönelik Sözlü Kültür Araştırması

Yazarlar: ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN,ARDIÇ YETİŞ ŞULE,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,İNAK AYDIN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 20. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 16.10.2019-19.10.2019 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir İlinde Yaşatılan Geleneksel Alevi-Bektaşi Mutfağına Yönelik Sözlü Kültür Araştırması

Yazarlar: ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN,ARDIÇ YETİŞ ŞULE,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,İNAK AYDIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4.ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 16.10.2019-19.10.2019 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir Yerel Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Açısından Incelenmesi

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,TÜRK OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Nevşehir Tarih Ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: -

Nevşehir Yemeklerinin Füzyon Mutfağa Uygunluğunun Incelenmesi

Yazarlar: KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,İLHAN İBRAHİM,TÜRK OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Nevşehir Tarih Ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: -

Turistik Yörelerin Sürdürülebilir Kalkınma Aracı Olarak Cittaslow (yavaş Şehir) Hareketi: Avanos’xxa Yönelik Bir Durum Değerlendirmesi

Yazarlar: akça hakan,YILMAZ İBRAHİM,ÇOKAL ZEYNEP,akça hakan,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Avanos Sempozzyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2014-25.10.2014 Ülke: TÜRKİYE

___ Bağlantılar ___