Akademik Unvanlar

  • 2013

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora Devam Ediyor

    The Effect of Storage Conditions of Red Wines on Distribution of Anthocyanin and Phenolic Profile  "

    ANKARA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2016

    Kabak çekirdeği yağının kek üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (ERCİYES ÜNİV. ORTAK) 

  • Lisans 2007

    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 

2013-2014 Lisans uygulama dersleri

Filtrele:

Antimicrobial Activity of Herbal Extracts

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS 2017 Etkinklik Tarihi: 05.10.2017-07.10.2017 Ülke: TÜRKİYE

POTENTIAL BENEFITS OF PICEIDS

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS 2017 Etkinklik Tarihi: 05.10.2017-07.10.2017 Ülke: -

THE IMPORTANCE OF TEMPERATURE CONTROL IN WINE PRODUCTION

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Agriculture, Forest, Food. Sciences and Technologies 2017 Etkinklik Tarihi: 15.05.2017-17.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

The French Paradox: Resveratrol

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Agriculture, Forest, Food Scıences and Technologies 2017 Etkinklik Tarihi: 15.05.2017-17.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

Wastes In Wine Production Sector And Their Evaluation

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Civil and Enviromental Engireening 2017 Etkinklik Tarihi: 08.05.2017-10.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

Antioxidant, antimicrobial effects and total phenolic content of food wastes

Yazar: SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Civil and Enviromental Engireening 2017 Etkinklik Tarihi: 08.05.2017-10.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir’de Üretilen Farklı Kabak Çekirdeği Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Önemli Karakteristik Özelliklerinin Tespit Edilmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.04.2016-01.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: PATATES UNU KATKISININ KEKLERİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

    Konusu: Bu çalışmada, Ülkemizde sadece Nevşehir’de üretilen patates ununun kek üretiminde kullanım imkânı ve kekin kalite kriterleri üzerine etkisi araştırılmıştır. Bu amaçla kek üretiminde kullanılacak buğday unu farklı oranlarda ( 0, 2.5, 5, 10, 20) patates unu ile ikame edilerek kullanılmıştır. Üretilen keklerde renk, hacim, pişme kaybı, hacim-simetri indeks değerleri ve tekstür analizi yapılmıştır. Görevi: Araştırmacı

___ Bağlantılar ___