Akademik Unvanlar

  • 2013

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora Devam Ediyor

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

  • Yüksek Lisans 2018

    Mutfak çalışanlarının örgütsel destek algılarının işe yabancılaşma eğilimlerine etkisi: Nevşehir ilinde bir araştırma  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2002

    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.

2021-2022 Önlisans YÖRESEL MUTFAKLAR
2021-2022 Önlisans MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
2021-2022 Önlisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA
2021-2022 Önlisans PASTANE ÜRÜNLERİ
2021-2022 Önlisans SOĞUK MUTFAK
2020-2021 Önlisans ZİYAFET MUTFAĞI
2020-2021 Önlisans YÖRESEL MUTFAKLAR
2019-2020 Önlisans ZİYAFET MUTFAĞI
2013-2014 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-II
2013-2014 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-IV
2013-2014 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL-II
2013-2014 Önlisans SOĞUK MUTFAK
2013-2014 Önlisans PASTANE ÜRÜNLERİ
2013-2014 Önlisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ-II
2013-2014 Önlisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ-I
2020-2021 Önlisans MALİYET KONTROLÜ
2020-2021 Önlisans GIDA GÜVENCESİ VE STANDARTLARI
2016-2017 Önlisans YABANCI DİL I
2016-2017 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-I
2016-2017 Önlisans MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ
2015-2016 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI II
2015-2016 Önlisans YÖRESEL MUTFAKLAR
2015-2016 Önlisans YABANCI DİL I
2015-2016 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI III
2015-2016 Önlisans MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ
2014-2015 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-II
2014-2015 Önlisans YABANCI DİL II
2014-2015 Önlisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ-II
2014-2015 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-I
2014-2015 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL-I
2014-2015 Önlisans MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ
2016-2017 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL - II
2016-2017 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI - II
2016-2017 Önlisans YÖRESEL MUTFAKLAR
2016-2017 Önlisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ - II
2017-2018 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL- I
2017-2018 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-I
2017-2018 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI-III
2017-2018 Önlisans PASTANE ÜRÜNLERİ
2017-2018 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL-I
2017-2018 Önlisans DAVRANIŞ BİLİMLERİ
2017-2018 Önlisans ZİYAFET MUTFAĞI
2017-2018 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL-II
2018-2019 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL-I
2018-2019 Önlisans SOĞUK MUTFAK
2018-2019 Önlisans ZİYAFET MUTFAĞI
2019-2020 Önlisans MUTFAK ÜRÜNLERİ
2019-2020 Önlisans GIDA GÜVENCESİ VE STANDARTLARI
2019-2020 Önlisans DAVRANIŞ BİLİMLERİ
2019-2020 Önlisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA
2020-2021 Lisans MENÜ PLANLAMA
2020-2021 Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR
2019-2020 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI-IV
2014-2015 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II
2020-2021 Lisans SOĞUK MUTFAK
2020-2021 Lisans MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
2018-2019 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI IV
2019-2020 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI III

Filtrele:

Konaklama Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

ZARO SERKAN, KÖKSAL MELTEM, 2021.

Ulusal Ders Kitabı Yayın Bilgisi: DETAY YAYINCILIK, TÜRKİYE. | ISBN: 9786052544570

Dünya Mutfak Kültürleri

BUYRUK LÜTFİ, ZARO SERKAN, 2020.

Ulusal Ders Kitabı Yayın Bilgisi: BETA, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-242-880-1

Gastronomi Sözlüğü A'dan Z'ye

ZARO SERKAN, 2020.

Ulusal Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: DETAY YAYINCILIK, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-253-8

___ Bağlantılar ___