Akademik Unvanlar

  • 2014

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Yüksek Lisans 2019

    Nevşehir gastronomi turizminin gelişmişlik düzeyinin belirlenmesi  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2011

    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 

2013-2014 Önlisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
2022-2023 Önlisans Pastane Ürünleri
2021-2022 Önlisans Uygulamalı Halk Mutfağı
2021-2022 Önlisans Ziyafet Mutfağı
2019-2020 Önlisans Dünya Myutfakları
2016-2017 Önlisans Ziyafet Mutfağı
2016-2017 Önlisans Mutfak Uygulamalarına Giriş
2016-2017 Önlisans Pastane Ürünleri
2015-2016 Önlisans Hijyen ve Sanitasyon
2015-2016 Önlisans Ziyafet Mutfağı
2015-2016 Önlisans Pastane Ürünleri
2018-2019 Önlisans Mesleki Yabancı Dil
2019-2020 Önlisans İkram ve Servis Hizmetleri
2018-2019 Önlisans İkram ve Servis Hizmetleri
2018-2019 Önlisans Pastane Ürünleri
2019-2020 Önlisans Pastane Ürünleri
2013-2014 Önlisans Yöresel Mutfaklar
2022-2023 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2014-2015 Önlisans Ziyafet Mutfağı
2014-2015 Önlisans Mutfak Ürünleri
2014-2015 Önlisans Barda Servis
2014-2015 Önlisans Pastane Ürünleri
2014-2015 Önlisans Maliyet Kontrolü
2021-2022 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2021-2022 Önlisans Mutfak Ürünleri
2020-2021 Önlisans Ziyafet Organizasyonu Yönetimi
2020-2021 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2020-2021 Önlisans Pastane Ürünleri
2019-2020 Önlisans Uygulamalı Halk Mutfağı
2019-2020 Önlisans Ziyafet Organizasyonu Yönetimi
2019-2020 Önlisans Gıda Muhafaza Teknikleri
2019-2020 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2018-2019 Önlisans Yönetim ve Organizasyon
2015-2016 Lisans Soğuk Mutfak
2020-2021 Lisans Ekmek ve Pasta Yapımı
2014-2015 Lisans Ekmek ve Pasta Yapımı
2014-2015 Lisans Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri
2020-2021 Lisans Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri
2013-2014 Lisans Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri
2013-2014 Lisans Mutfak Sanatlarına Giriş

___ Bağlantılar ___