Akademik Unvanlar

  • 2022

      DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2018

      DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 1995

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2016 2014

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2011 2009

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2017

    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) 

  • Doktora 2017

    Deneyimsel tüketim, destinasyon imaj algısı ve davranışsal sonuçları ilişkisi: Kapadokya sıcak hava balon deneyimi  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2013

    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLİŞİM SİSTEMLERİ (YL) (TEZSİZ) (UZAKTAN ÖĞRETİM) 

  • Lisans 1996

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ İKTİSAT PR. (AÇIKÖĞRETİM)

  • Önlisans 1989

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAYSERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK PR.

2024-2025 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2024-2025 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2024-2025 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2024-2025 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2023-2024 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2022-2023 Lisans OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
2022-2023 Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
2022-2023 Lisans SEYAHAT İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
2022-2023 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI II
2022-2023 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2022-2023 Lisans YER AYIRMA SİSTEMLERİ VE BİLET KESME
2022-2023 Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
2021-2022 Lisans OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
2021-2022 Lisans YER AYIRMA SİSTEMLERİ VE BİLET KESME
2021-2022 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ KULLANIMI
2017-2018 Lisans SEYEHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SİSTEMLERİ
2017-2018 Lisans Mezuniyet Projesi I
2017-2018 Lisans ÖNBÜRO VE KAT HİZMETLERİ OTOMASYONU
2017-2018 Lisans SEYAHAT İŞLETMELERİ OTOMASYONU
2017-2018 Lisans MUTFAK OTOMASYON SİSTEMLERİ
2017-2018 Lisans YER AYIRMA SİSTEMLERİ VE BİLET KESME
2017-2018 Lisans OTEL İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
2017-2018 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI II
2017-2018 Lisans TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI I
2024-2025 Yüksek Lisans E-YİYECEK İÇECEK UYGULAMALARI
2024-2025 Yüksek Lisans SEYAHAT SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM
2023-2024 Yüksek Lisans E-YİYECEK İÇECEK UYGULAMALARI
2023-2024 Yüksek Lisans SEYAHAT SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM
2023-2024 Yüksek Lisans DESTİNASYONLARDA E-TURİZM UYGULAMALARI
2022-2023 Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ I
2022-2023 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI II
2022-2023 Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ II
2022-2023 Yüksek Lisans ELEKTRONİK PAZARLAMA
2022-2023 Yüksek Lisans BİLGİSAYAR DESTEKLİ NİTEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ (CAQDAS)
2022-2023 Yüksek Lisans SOSYAL MEDYA VE DİJİTAL PAZARLAMA
2022-2023 Yüksek Lisans GASTRONOMİDE DİJİTAL TANITIM VE SOSYAL MEDYA
2022-2023 Yüksek Lisans TURİZM SEKTÖRÜNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI
2022-2023 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI I
2021-2022 Yüksek Lisans SEYAHAT SEKTÖRÜNDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER
2021-2022 Yüksek Lisans ELEKTRONİK PAZARLAMA
2021-2022 Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ I
2021-2022 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI I
2021-2022 Yüksek Lisans DESTİNASYONLARDA TEKNOLOJİ KULLANIMI
2021-2022 Yüksek Lisans TURİZM SEKTÖRÜNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI
2020-2021 Yüksek Lisans DESTİNASYONLARDA TEKNOLOJİ KULLANIMI
2020-2021 Yüksek Lisans E-YİYECEK İÇECEK UYGULAMALARI
2020-2021 Yüksek Lisans TURİZM SEKTÖRÜNDE TEKNOLOJİ KULLANIMI
2019-2020 Yüksek Lisans ELEKTRONİK PAZARLAMA
2019-2020 Yüksek Lisans E-YİYECEK İÇECEK UYGULAMALARI
2018-2019 Yüksek Lisans ELEKTRONİK PAZARLAMA
2024-2025 Doktora GİRİŞİMCİLİK VE TEKNOLOJİ YÖNETİMİ
2024-2025 Doktora DESTİNASYONLARDA E-TURİZM UYGULAMALARI
2022-2023 Doktora SEYAHAT SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Filtrele:

Valorising Underground Built Heritage in Cappadocia

ÖZEN İBRAHİM AKIN, AKPINAR ARİF, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Cnr Edizioni, İTALYA. | ISBN: 978-88-8080-605-9

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II

ÖZEN İBRAHİM AKIN, AKPINAR ARİF, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Çizgi Kitapevi Yayınları, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-196-867-4

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler III

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-412-9

Advances in Hospitality and Tourism Information Technology

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: University of South Florida M3 Publishing 2021, Sarasota, FL 34243 USA, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 978-1-7321275-8-6

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-457-0

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI Global, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 9781799819899

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry

ÖZEN İBRAHİM AKIN,İLHAN İBRAHİM, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI Global, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 9781799819899

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar

BUYRUK LÜTFİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-265-1

GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-253-8

TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Hareket Temelli İşlemler Teknolojisinin Eğitimde Kullanımı: Kinect

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: LAP LAMBERT Academic Publishing, MAURİTUS. | ISBN: 978-3-330-05056-3

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler II, Turizmde Coğrafi Bilgi Sistemi Uygulamaları

GÜNEREN EBRU,ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-042-8

Aspect-based sentiment analysis on online customer reviews: a case study of technology-supported hotels

ÖZEN İBRAHİM AKIN, ÖZGÜL KATLAV EDA, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Journal of Hospitality and Tourism Technology Cilt: 14 Sayı: 2 DOI: 10.1108/JHTT-12-2020-0319 ISSN: 1757-9880

Exploring host-guest interaction on Airbnb

ÖZEN İBRAHİM AKIN, GÜNEREN EBRU, AKPINAR ARİF, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI Yayın Yeri: Rosa dos Ventos -Turismo e Hospitalidade Cilt: 15 Sayı: 3 DOI: 10.18226/21789061.v15i3p626 ISSN: 2178-9061

Lüks Turizm Kapsamında Butik Otellerin Değerlendirilmesi: Kapadokya Örneği (Evaluation of Boutique Hotels in the Context of Luxury Tourism: The Case of Cappadocia)

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: CEEOL Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi Cilt: 6 Sayı: 1 DOI: 10.26677/TR1010.2022.938 ISSN: 2587-0890

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Bilgisayar ve Temel bilgi Teknolojileri Dersine Bakış Açılarının Değerlendirilmesi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği

ÖZEN İBRAHİM AKIN,ZENGİN BURHANETTİN, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: EBSCO, ASOS Yayın Yeri: Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi Cilt: 8 Sayı: 8 DOI: - ISSN: 2147-6012

Tripadvisor'da Yer Alan Türk Restoran İşletmeleri Hakkındaki Yerli Turistlerin E-Şikayetlerinin Değerlendirilmesi: Göreme Bölgesi Örneği

DEMİR NURİYE,ÖZEN İBRAHİM AKIN,AYDIN ŞULE, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Cilt: 22 Sayı: 2 DOI: 10.24010/soid.1599464 ISSN: 1304-7590

Evaluation of Google Reviews of Restaurants in Türkiye Listed on the Michelin Guide Bib Gourmand List: Text Mining Approach

ÖZEN İBRAHİM AKIN,UÇUK CEYHUN,AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 13 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2025.1667 ISSN: 2147-8775

Foodporn: Lda Analysis of Comments on Youtube Videos in The Context of Hyperstimulation Theory

AYDEMİR DURMUŞ ALİ,UÇUK CEYHUN,ÖZEN İBRAHİM AKIN,SAMUR ARİF NİHAT, 2024

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: 10.33083/joghat.2024.463 ISSN: 2619-9548

Turist Rehberliğinde Efsanelerin Yeri: Kapadokya Özelinde Bir Araştırma

ÖZEN İBRAHİM AKIN, Çiçekli Ayyıldız Seda, İNCE GÜLBİN, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Tourism and Recreation Cilt: 5 Sayı: 2 DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1386046 ISSN: 2687-1971

Kadın Girişimci Restoranlar ve Turist Tercihlerinin Belirlenmesi: Kapadokya Örneği (Women Entrepreneur Restaurants and Determination of Tourist Preferences: The Case of Cappadocia)

ÖZEN İBRAHİM AKIN, Karadeniz Gülşen, Zaro Ezgi, 2022

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 10 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2022.1093 ISSN: 2147-8775

Yerel Restoranların Değerlendirilmesinde Fikir Madenciliği: Gaziantep Örneği (Opinion Mining in the Evaluation of Local Restaurants: The Case of Gaziantep)

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 9 Sayı: 1 DOI: 10.21325/jotags.2021.794 ISSN: 2147-8775

Evaluation of tourist reviews on TripAdvisor for the protection of the world heritage sites: Text mining approach

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: 6 Sayı: 1 DOI: 10.31822/jomat.876175 ISSN: 2645-9078

Kültür Turizmi Bağlamında Sema Gösterilerinin Duygu Analizi: İstanbul,Kapadokya, Konya Karşılaştırması

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi Cilt: 4 Sayı: 2 DOI: 10.26677/TR1010.2020.383 ISSN: 2587-0890

Relationship between Destination Image Change and Behavioral Intention: A Study on Cappadocia Hot Air Balloon Experience

ÖZEN İBRAHİM AKIN, GÜNEREN EBRU, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: 10.31822/jomat.709096 ISSN: 2645-9078

Kapadokya Sıcak Hava Balonculuğu Üzerine Nitel Bir Araştırma

ÖZEN İBRAHİM AKIN, GÜNEREN EBRU, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi Cilt: 9 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2149-3871

Kapadokya Bölgesinde Yaşanan Sıcak Hava Balon Deneyiminin Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkilerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Verimlilik Dergisi Cilt: 2019 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 1013-1388

Çok Dilli Kapadokya Mobil Turist Rehberliği Bilgi Sistemi Önerisi

ÖZEN İBRAHİM AKIN, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Verimlilik Dergisi Cilt: 2018 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 1013-1388

Restoranlarda Robotik Kullanım

Yazarlar: ÖZEN İBRAHİM AKIN,BEŞCANLAR SONER,GÖÇ SİNAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu Yapay Zeka Endüstri 5.0 Dijitalleşme Etkinklik Tarihi: 16.05.2024-18.05.2024 Ülke: TÜRKİYE

Gelecekte Böceklerin Alternatif Besin Kaynağı Olarak Kullanım Olanakları

Yazarlar: ÖZTÜRK RAHİLE, ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4th International “Artemis” Congress on Life, Engineering, and Applied Sciences Etkinklik Tarihi: 03.06.2023-06.06.2023 Ülke: TÜRKİYE

Kapadokya Ulaşım Araçları İçin Konum Tabanlı Model Önerisi

Yazarlar: ÖZEN İBRAHİM AKIN, TOKER MURAT

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 26.10.2021-28.10.2021 Ülke: TÜRKİYE

Destinasyon Gelir Yönetim Sistemleri: Kapadokya Bölgesi için Deneysel Bir Uygulama

Yazarlar: KAYA TEKİNER, ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Turizmde Geleceği Anlamak: Akıllı Turizm, Hazırlıklar ve Çözümler Kongresi Etkinklik Tarihi: 25.06.2021-27.06.2021 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Yemekler: Kapadokya Mustafapaşa Muhacir Yemekleri Örneği

Yazarlar: Ak Sema, ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Etkinklik Tarihi: 16.12.2020-18.12.2020 Ülke: TÜRKİYE

Müşteri Şikâyetlerinde Fikir Madenciliği: Antalya Helal Oteller Üzerine Bir Araştırma

Yazar: ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 04.04.2019-06.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Artan Maliyetler Karşısında Otel Mutfaklarındaki Yeni Uygulamalar: Kapadokya Örneği

Yazarlar: AYDEMİR DURMUŞ ALİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,BUYRUK LÜTFİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 19.07.2018-20.07.2018 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Ögesi Olarak Yozgat Testi Kebabı ve Kapadokya Turizm Bölgesindeki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Testi Kebabı Uygulamalarına Dair Eleştirel Bir Yaklaşım

Yazarlar: BUYRUK LÜTFİ,İLHAN İBRAHİM,ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Bozok Sempozyumu: Yozgat’ın Turizm Potansiyelleri ve Sorunları 04-06 Mayıs 2017 Bildiri Kitabı III. Cilt Etkinklik Tarihi: 04.05.2017-06.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

Hareket Temelli İşlemler teknolojisinin Turizm Eğitiminde Kullanımı Microsoft Kinect ile Yiyecek İçecek Servisi Dersi Uygulama Örneği

Yazarlar: ÖZEN İBRAHİM AKIN,EREN DUYGU

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 14. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 05.12.2013-08.12.2013 Ülke: TÜRKİYE

Örgün Eğitimde Verimliliğin Uzaktan Eğitim İle Artırılması

Yazarlar: HALTAŞ KADİR, Kılınç Ekrem, Yazar Harun, YAVUZER HASAN, ÖZEN İBRAHİM AKIN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: XIV. Akademik Bilisim Konferansı Etkinklik Tarihi: 23.01.2013-25.01.2013 Ülke: TÜRKİYE

  • ARAŞTIRMA PROJESİ 19.06.2025-15.09.2025  | Proje Devam Ediyor | 

    Adı: Kültürel Miras Alanlarında Sanal Tur Deneyiminin İncelenmesi

    Konusu: Göreme Açık Hava Müzesi için 8K çözünürlüğe sahip VR 360 sanal tur oluşturmak ve oluşturulan bu sanal turun turistler tarafından deneyimlenmesini sağlayarak Göreme Açık Hava Müzesi'ni gerçekten ziyaret eden turist deneyimleri ile karşılatırılmasını amaçlamaktadır.  Görevi: Yürütücü

  • ARAŞTIRMA PROJESİ 10.12.2024-15.09.2025  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Turistik Turlarda Turist Rehberlerinin Sık Karşılaştıkları İlk Yardım Gerektiren Durumların Tespit Edilmesi: Kapadokya Örneği

    Konusu: Turistik Turlarda Turist Rehberlerinin Sık Karşılaştıkları İlk Yardım Gerektiren Durumların Tespit Edilmesi: Kapadokya Örneği Görevi: Yürütücü

  • TÜBİTAK PROJESİ 25.10.2024-28.10.2024  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: 2237-A Bilimsel Egitim Etkinlikleri Destegi Programı

    Konusu: Turizm Eğitimi Alanında Lisans Eğitimi Gören Öğrencilere Nitel Araştırma Yönteminin Projelerde Yazımı ve Yürütme Deneyiminin Kazandırılması Görevi: Eğitmen

  • Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) 26.10.2013-03.11.2013  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi- Eğiticilerin "Web Temelli Öğrenime Yönelik Materyali Geliştirme" Eğitimi

    Konusu: Adobe içerik hazırlama Articulate Studio ile Sınav içeriği Hazırlama iSpring Pro ile Ders ve Sınav içeriği hazırlama Camtasia Studio ile görüntülü ders içeriği hazırlama Raptivity ile ders içeriği hazırlama Mediasemantics Avatar ile ders içeriği hazırlama,  Görevi: Danışman

  • Yüksek Lisans 2025 Devam Ediyor

      ŞÜKRÜ ENES SOYTÜRK


    Tez Adı: GASTRONOMİ TURİZMİ BAĞLAMINDA KAYSERİ ÇERKEZ MUTFAĞININ İNCELENMESİ


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2024 Devam Ediyor

      AVNİ DURU


    Tez Adı: ACENTE-REHBER HİZMET SÖZLEŞMELERİNDE YAŞANAN SORUNLAR İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turist Rehberliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Devam Ediyor

      MAHMUT TOPAK


    Tez Adı: Müstakil ve Zincir Hamburger İşletmelerinde Müşteri Tercihleri Üzerine Bir Araştırma


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Devam Ediyor

      SEMİHA NUR KILIÇ


    Tez Adı: Destinasyon Markalaşmasında Turistik Çekiciliklerin Rolü: Yahyalı Örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2025 Tamamlandı

      HALİL ERCAN KOCATAŞ


    Tez Adı: Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Kişiselleştirilmiş Dijital Menü Tasarımı


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      SEMA AK


    Tez Adı: Sürdürülebilir gastronomi turizmi bağlamında yerel mutfağın önemi: Mustafapaşa örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı

___ Bağlantılar ___