DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
" Çeşitli gıda maddelerinden flavobacterium aurantiacum ile aflatoxin B1 miktarının azaltılması üzerine bir araştırma "
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
" Adana'da satışa sunulan yoğurtların genel mikroflorası ve izole edilen koliform grubu bakterilerin tanımlanması "
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ PR.
Adı: Farklı Ticari Mayaların Öküzgözü Üzümünden Elde Edilen Şarabın Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
Konusu: NEÜBAP16F22 Görevi: AraştırmacıAdı: Bazı Bitki Uçucu Yağlarının Antibakteriyel Etkilerinin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Nevşehir İlinde Yetiştirilen Bazı Üzüm Çeşitlerinin Resveratrol ve Antioksidan Madde İçeriğinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Farklı Ticari mayaların Öküzgözü Üzümünden Elde Edilen Şarabın Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Konusu: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Görevi: AraştırmacıAdı: Kastamonu Taşköprü Sarımsağının Virüsten Arındırılması ve Kitlesel Üretimi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Modifiye Atmosfer Paketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Muhafazası Üzerine Etkileri
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kuru Kayısıda Kükürt Dioksit Miktarının Ozon Uygulaması ile Azaltılması ve Ozonun Karotenoidler Fenolik Bileşikler ve Mikrobiyolojik Kalite Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Buruk Trabzon Hurmalarının Ozmoz ve Sıcak Hava ile Kurutulmaları Sırasında Fenolik Madde Bileşenlerinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kuru İncirde Ozon Uygulamasının Mikrobiyel Flora Aflatoksin B1 ve İncir Sineği Üzerine Etkileri
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Adana da Önemli Yeni Çilek Çeşitlerinin Meyvelerinde Önemli Kalite Bileşenlerinin Kromatografik Tekniklerle Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kontrollü Atmosfer Koşullarında Depolanan Taze Siyah İncirlerdeki Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Konusu: - Görevi: YöneticiAdı: Çukurova Bölgesi için Önemli Çilek Çeşitlerinin Meyvelerinde Önemli Kalite Bileşenlerinin Kromatografik Tekniklerle Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Buruk Trabzonhurmalarının Ozmoz ve Sıcak Hava ile Kurutulmaları Sırasında Fenolik Madde Bileşenlerinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Cumhuriyet Üniversitesi Grup Projesi Yer Fıstığında Doğal Olarak Oluşan Toplam Aflatoksin Bulaşıklarının CD Elisa ve IAC HPLC Yöntemi ile Araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kuru İncirde Ozon Uygulamasının Mikrobiyel Flora Aflatoksin B1 ve İncir Sineği Üzerine Etkileri
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Çeşitli Gıda Ürünlerinden Flavobacterium aurantiacum ile Aflatoksin B1 Miktarının Azaltılması Üzerine Bir Araştırma
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Mısır ve Mısır Cipslerinde Olası Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kuru İncirlerdeki Aflatoksin Sorunu ve Bu Sorunu Yaratan Küflerin İzolasyonu Tanımlanması ve Toksinlerinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Mısır ve Mısır Cipslerinde Olası Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Adana da Satışa Sunulan Yoğurtların Mikroflorası ve İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıSEDA SULTAN YILMAZ
Tez Adı: Çeşitli Gıdalarda Küf Varlığının Belirlenmesi İçin Kullanılan Farklı İçeriğe Sahip Besiyerlerinin Etkinliğinin Araştırılması
Yer: Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
DENİZ AKYÜREK
Tez Adı: Nevşehir İlindeki Patates Depolarındaki Atık Patateslerden Aktif Kömür Eldesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ŞEYDA YILDIZ
Tez Adı: Bazı Pestisitlerin Ozonlu Su ile Giderilmesi Üzerine Bir Çalışma
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NESLİHAN USLANMAZ
Tez Adı: Nevşehir'de Üretilen Çömlek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MERVE TÜMAY
Tez Adı: Ozonun, bazı yeşil yapraklı sebzelerde antimikrobiyel etkisinin belirlenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ALİ ÜMİT SAYIN
Tez Adı: Bazı bitki uçucu yağlarının antibakteriyel etkilerinin incelenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ BÜLENT ZORLUGENÇ ( YÖK Araştırmacı ID: 110073 )
Santral: 0384 228 1000 Dâhilî: 15028
Açık İş Adresi: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Merkez / NEVŞEHİR