Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2023

    Yöresel gastronomik ürünlerin değerlendirme kriterleri ile analizi ve coğrafi bilgi sistemleri aracılığıyla Kapadokya Bölgesi gastronomi rotalarının geliştirilmesi  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) 

  • Yüksek Lisans 2018

    Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2002

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR. 

2019-2020 Önlisans Maliyet Kontrolü
2019-2020 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2019-2020 Önlisans Maliyet Kontrolü
2019-2020 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2018-2019 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2018-2019 Önlisans Maliyet Kontrolü
2017-2018 Önlisans Yiyecek İçecek Servisi
2016-2017 Önlisans Maliyet Kontrolü
2023-2024 Lisans TÜRK MUTFAĞI
2023-2024 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I
2023-2024 Lisans GELENEKSEL AVRUPA MUTFAĞI
2022-2023 Lisans MEZUNİYET PROJESİ II
2022-2023 Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
2022-2023 Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I
2022-2023 Lisans GELENEKSEL AVRUPA MUTFAĞI
2022-2023 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I
2022-2023 Lisans İÇECEKLER
2022-2023 Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II
2022-2023 Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi
2021-2022 Lisans Temel Mutfak Teknikleri I
2021-2022 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2021-2022 Lisans Gastronomide Yeni Trendler
2021-2022 Lisans İçecekler
2021-2022 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2020-2021 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2020-2021 Lisans Mezuniyet Projesi
2020-2021 Lisans İçecekler
2020-2021 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2020-2021 Lisans Dünya Mutfaklarında Yeni Trendler
2020-2021 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2020-2021 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2020-2021 Lisans Türk Mutfağı
2020-2021 Lisans Temel Mutfak Teknikleri II
2020-2021 Lisans Temel Mutfak Teknikleri I
2019-2020 Lisans Türk Mutfağı I
2019-2020 Lisans İçecekler
2019-2020 Lisans Türk Mutfağı I
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2019-2020 Lisans Menü Planlama
2019-2020 Lisans Mezuniyet Projesi
2019-2020 Lisans Menü Planlama
2019-2020 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2019-2020 Lisans Temel Mutfak Teknikleri II
2018-2019 Lisans Türk Mutfağı I
2017-2018 Lisans Mutfak Uygulamaları I
2017-2018 Lisans Maliyet Kontrolü
2017-2018 Lisans Mutfak Uygulamaları II
2017-2018 Lisans Türk Mutfağı I
2016-2017 Lisans Türk Mutfağı I

Filtrele:

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

AYDEMİR DURMUŞ ALİ, AKGÖZ ERKAN, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-457-0

Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi

AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: EĞİTİM YAYINEVİ, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-7316-24-8

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar

BUYRUK LÜTFİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-265-1

Dünya Mutfak Kültürleri

AYDİN ŞULE,AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Beta Basım Yayın Dağıtım A.Ş.. | ISBN: 978-605-242-880-1

Uygulamalı Türk Mutfağı

AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayın, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-439-049-4

The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia

BUYRUK LÜTFİ, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: 7 Sayı: 1 DOI: 10.31822/jomat.2022-7-1-31 ISSN: 2645-9078

Türk Mutfağının Uluslararası Bilinirliğindeki Engeller ve Aşçıların Konu Hakkındaki Görüşleri

AYDIN ŞULE, KESKİN EMRAH, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy and Tourism Cilt: 9 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Kariyer Beklentileri: Lisans Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma

AYDEMİR DURMUŞ ALİ,BUYRUK LÜTFİ, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2147-8775

YÖRESEL RESTORAN VE YİYECEKLER AÇISINDAN TÜKETİCİLERİN MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİ BELİRLEYEME YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA : KAPADOKYA ÖRNEĞİ

Yazarlar: KARAKAYA KAYHAN, SÖZBİLEN GÜLHAN, ERDOĞAN TANER, AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: UGTAK Etkinklik Tarihi: 07.10.2021-16.10.2024 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Aldıkları Eğitim ile Kariyer Beklentileri İlişkisi: Lisans Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma

Yazarlar: AYDEMİR DURMUŞ ALİ,BUYRUK LÜTFİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: TÜRKİYE

Otel Yöneticilerinin “Helal Otel” Konsepti Hakkındaki Düşünceleri: Kapadokya’da Bir Araştırma

Yazarlar: BUYRUK LÜTFİ,AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. International Halal Tourism Congress Etkinklik Tarihi: 04.04.2019-06.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER AÇISINDAN İŞ TATMİNİ DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Yazarlar: SAMUR ARİF NİHAT,KAPLAN ASLI,AYDEMİR DURMUŞ ALİ

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Social Social Sciences Etkinklik Tarihi: 16.04.2018-20.04.2018 Ülke: -

___ Bağlantılar ___