DOÇENT
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
" Otel çalışanlarında aşırı rol yükünün evlilik kalitesine etkisi "
GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
" Liderlik tarzları ve örgütsel sessizlik ilişkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma "
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ PR.
Name: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması
Subject: - Role: AraştırmacıName: Anadolu' nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi
Subject: - Role: AraştırmacıMAĞFUR SEDAT AYDOĞAN
Thesis Title: Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen, Gıda Güvenliği Bilgi ve Uygulama Düzeylerinin Belirlenmesi: Ayvalık Örneği
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
SERDAR ÇAKAR
Thesis Title: Dönemsel Olarak Türk Mutfağının Gelişim Sürecinin Günümüz Restoran Menüleri ile Karşılaştırılması: İstanbul Örneği
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ