Akademik Unvanlar

  • 2017

      DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2013

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2011

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2013 2010

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2009 2007

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ

  • 2007 2000

      YARDIMCI DOÇENT

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

  • 2000 1990

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 1999

    Bölgesel turizm planlaması modeli ve Nevşehir örneği  "

    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 1992

    Schiller International University International Tourism and Hotel Management  

  • Lisans 1989

    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MERSİN TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR. 

2022-2023 Lisans Ağırlama Endüstrisine Giriş
2017-2018 Lisans Rekreasyon ve Animasyon
2017-2018 Lisans Turizmde İş Ahlakı
2017-2018 Lisans Şarap Bilimi
2017-2018 Lisans Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
2015-2016 Lisans TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI
2015-2016 Lisans ÖZEL İLGİ TURİZMİ
2015-2016 Lisans SEÇMEL SEMİNER
2015-2016 Lisans GASTRONOMİ
2015-2016 Lisans MEZUNİYET PROJESİ
2015-2016 Lisans AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNE GİRİŞ
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi II
2021-2022 Lisans Mutfak Kültürleri
2013-2014 Lisans AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNE GİRİŞ
2016-2017 Lisans MESLEK ETİĞİ
2016-2017 Lisans BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİNLİK
2016-2017 Lisans SEÇMEL SEMİNER
2016-2017 Lisans GASTRONOMİ
2016-2017 Lisans MEZUNİYET PROJESİ
2016-2017 Lisans AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNE GİRİŞ
2016-2017 Lisans TURİZM POLİTİKASI VE PLANLAMASI
2016-2017 Lisans REKREASYON VE ANİMASYON
2016-2017 Lisans TURİZMDE İŞ AHLAKI
2013-2014 Lisans GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
2014-2015 Lisans TURİZMDE İŞ AHLAKI
2014-2015 Lisans GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
2014-2015 Lisans MESLEK ETİĞİ
2014-2015 Lisans REKREASYON VE ANİMASYON
2014-2015 Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
2014-2015 Lisans GASTRONOMİ
2014-2015 Lisans AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNE GİRİŞ
2013-2014 Lisans MESLEK ETİĞİ
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi I
2013-2014 Lisans MEZUNİYET PROJESİ I
2022-2023 Lisans Turizmde İş Ahlakı
2019-2020 Lisans Mezuniyet Projesi
2019-2020 Lisans Gastronomi
2019-2020 Lisans Rekreasyon ve Animasyon
2019-2020 Lisans Turizmde İş Ahlakı
2019-2020 Lisans Mesleki Etik
2019-2020 Lisans Gastronomi ve Turizm
2018-2019 Lisans Mezuniyet Projesi
2018-2019 Lisans Gastronomi
2018-2019 Lisans Rekreasyon ve Animasyon
2018-2019 Lisans Turizmde İş Ahlakı
2018-2019 Lisans Mesleki Etik
2018-2019 Lisans Gastronomi ve Turizm
2013-2014 Lisans REKREASYON VE ANİMASYON
2013-2014 Lisans SEÇMELİ SEMİNER
2013-2014 Lisans GASTRONOMİ
2020-2021 Lisans Mezuniyet Projesi
2014-2015 Lisans SEÇMEL SEMİNER
2015-2016 Lisans TURİZMDE İŞ AHLAKI
2015-2016 Lisans REKREASYON VE ANİMASYON
2015-2016 Lisans MESLEK ETİĞİ
2015-2016 Lisans GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
2016-2017 Lisans GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
2013-2014 Lisans TURİZMDE İŞ AHLAKI
2017-2018 Yüksek Lisans Turizm PLanlaması
2022-2023 Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etik
2022-2023 Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
2022-2023 Yüksek Lisans Turizm Planlaması
2021-2022 Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etik
2021-2022 Yüksek Lisans Turizm Planlaması
2021-2022 Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
2020-2021 Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etik
2020-2021 Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
2020-2021 Yüksek Lisans Turizm Planlaması
2020-2021 Yüksek Lisans Turizm İşletmeleri Yönetim Etiği
2019-2020 Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etik
2019-2020 Yüksek Lisans Turizm İşletmeleri Yönetim Etiği
2019-2020 Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
2019-2020 Yüksek Lisans Turizm Planlaması
2018-2019 Yüksek Lisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Etik
2018-2019 Yüksek Lisans Turizm İşletmeleri Yönetim Etiği
2018-2019 Yüksek Lisans Gastronomi ve Turizm
2018-2019 Yüksek Lisans Turizm Planlaması
2017-2018 Yüksek Lisans Turizm İşletmeleri Yönetim Etiği
2015-2016 Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ
2015-2016 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI
2015-2016 Yüksek Lisans TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİM ETİĞİ
2016-2017 Yüksek Lisans TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİM ETİĞİ
2016-2017 Yüksek Lisans TURİZM PLANLAMASI
2015-2016 Yüksek Lisans TURİZM PLANLAMASI
2014-2015 Yüksek Lisans TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİM ETİĞİ
2013-2014 Yüksek Lisans UZMANLIK ALAN DERSİ
2013-2014 Yüksek Lisans TURİZM İŞLETMELERİ YÖNETİM ETİĞİ
2013-2014 Yüksek Lisans TURİZM PLANLAMASI
2015-2016 Doktora BİLİM FELSEFESİ
2017-2018 Doktora Yönetim Etiği
2018-2019 Doktora Bilim Felsefesi
2018-2019 Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
2018-2019 Doktora Yemek Sosyolojisi
2018-2019 Doktora Yönetim Etiği
2019-2020 Doktora Bilim Felsefesi
2019-2020 Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
2019-2020 Doktora Yönetim Etiği
2021-2022 Doktora Yemek Sosyolojisi
2019-2020 Doktora Yemek Sosyolojisi
2020-2021 Doktora Yemek Sosyolojisi
2020-2021 Doktora Yönetim Etiği
2020-2021 Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
2013-2014 Doktora BİLİM FELSEFESİ
2021-2022 Doktora Bilim Felsefesi
2013-2014 Doktora YÖNETİM ETİĞİ
2020-2021 Doktora Bilim Felsefesi
2021-2022 Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
2021-2022 Doktora Turizm Rehberliği Meslek Etiği
2022-2023 Doktora Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
2015-2016 Doktora YÖNETİM ETİĞİ
2017-2018 Doktora Bilim Felsefesi
2022-2023 Doktora Rehberlik Meslek Etiği
2016-2017 Doktora YÖNETİM ETİĞİ
2022-2023 Doktora Yemek Sosyolojisi
2016-2017 Doktora BİLİM FELSEFESİ
2013-2014 Hazırlık AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNE GİRİŞ

Filtrele:

Disiplinlerarası Boyutlarıyla Turizm

İLHAN İBRAHİM, DEMİREL İLİ NİLGÜN, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Değişim Yayınları, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-8466-10-2

Dünya Mutfak Kültürleri

AKSAKALLI ZÜHAL,İLHAN İBRAHİM, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-242-880-1

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler III

İLHAN İBRAHİM, ÇOKAL ZEYNEP, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-412-9

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

İLHAN İBRAHİM, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-457-0

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry

ÖZEN İBRAHİM AKIN,İLHAN İBRAHİM, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI Global, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 9781799819899

Handbook of Research on Smart Technology Applications in the Tourism Industry

ÇELTEK EVRİM,İLHAN İBRAHİM, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI GLOBAL, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: ISBN13: 9781799819899

İşletmelerde Etik Yaklaşımlar

ÖZGENER ŞEVKİ,BİÇKES DURDU MEHMET,İLHAN İBRAHİM,ULU SEHER, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti., TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-247-220-0

İşletmelerde Etik Yaklaşımlar

ÖZGENER ŞEVKİ,İLHAN İBRAHİM, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd. Şti, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-247-220-0

Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizm Planlaması ve PolitikasıTurizmde Bölgesel Planlama

İÇÖZ ORHAN,VAR TURGUT,İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ders Kitabı Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-163-0

Alternatif Turizm

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-195-1

Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları

İLHAN İBRAHİM, 2019.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler II

İLHAN İBRAHİM,SÖZBİLEN GÜLHAN, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-042-8

The Routledge Handbook of Destination Marketing

ÇELTEK EVRİM,İLHAN İBRAHİM, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Routledge, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 9781138118836

Yiyecek ve İçecek Yönetimi

İLHAN İBRAHİM, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-011-4

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları

İLHAN İBRAHİM,GÜNDEN YASİN, 2016.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Beta Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-333-597-9

Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi

İLHAN İBRAHİM,AKAN BETÜL, 2014.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-4940-12-7

Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı

İLHAN İBRAHİM, 2009.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Anadolu Üniversitesi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-975-06-0582-6

Turizm Planlaması ve Politikası Turizmde Bölgesel Planlama

İçöz Orhan, Var Turgut, İlhan İbrahim, 2009.

Ulusal Ders Kitabı Yayın Bilgisi: Turhan Kitapevi, TÜRKİYE. | ISBN: 975-6809-84-1

Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Elde Etmede Turizm Sektörü Sektörel Stratejiler ve Uygulamalar

İÇÖZ ORHAN,İLHAN İBRAHİM, 2007.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu Derneği (URAK) Yayınları, Yayın No: 2007/1, Kazancı Matbaacılık, İstanbul., TÜRKİYE. | ISBN: 978-975-6292-13-6

Turizm Planlaması

İÇÖZ ORHAN,VAR Turgut,İLHAN İBRAHİM, 2002.

Ulusal Ders Kitabı Yayın Bilgisi: Turhan Kitabevi, TÜRKİYE. | ISBN: 975-6809-84-1

The Human Dimension A Review of Human Resources Management Issues in the Tourism and Hospitality Industry

Kusluvan S., Kusluvan Z., Ilhan I., Buyruk L., 2010

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Cornell Hospitality Quarterly Cilt: 51 Sayı: 2 DOI: 10.1177/1938965510362871 ISSN: 1938-9655

Turizm Sektöründe Kadın Girişimciler ve Yöneticiler Açısından Otantik Liderliğin Sosyal Tembellik Üzerindeki Etkileri: Yaşam Tatmininin Düzenleyici Rolü

ŞİMŞEK MEHMET ŞERİF,ÖZGENER ŞEVKİ,İLHAN İBRAHİM, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ULAKBİM, ASOS, DOAJ, Research Bible Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) Cilt: 14 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1304-7590

Kruvaziyer Gemilerin Yiyecek İçecek Departmanlarında Hizmet Kalitesi Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Sadakati İlişkileri Ketchikan Juneau ve Skagway Limanlarında Bir Araştırma

KILIÇHAN REHA,İLHAN İBRAHİM, 2016

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: asos, oaji.net Yayın Yeri: Nevşehir H. B. V. Üniversitesi S. B. E. Dergisi Cilt: 6 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2149-3871

Otel İşletmelerinde Dış Kaynaklardan Yararlanma Uygulamaları: Nevşehir İli Örneği

Aytekin İnce Gülbin,İLHAN İBRAHİM,KARACAOĞLU KORHAN, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Scientific Indexing Services, Directory of Research Journal Indexing, Eurasian Scientific Journal İndex Yayın Yeri: İnternational Journal of Business, Economics and Management Perspectives Cilt: 1 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2458-8997

Turist Rehberliği Meslek Etiği Konulu Ulusal Makale ve Tezlerin Bibliyometrik Analizi

İLHAN İBRAHİM, Çiçekli Ayyıldız Seda, Eren Aslı Sultan, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: DRJI (Directory of Research Journal Indexing) Yayın Yeri: Turist Rehberliği Dergisi Cilt: 6 Sayı: 1 DOI: 10.34090/tured.1240100 ISSN: e-ISSN: 2651-4869

The Effects of Ethical Climate Types on Job Satisfaction The Case of Tourism Industry

KAPLAN METİN, ÖĞÜT ADEM, KARAYEL SELÇUK, İLHAN İBRAHİM, 2013

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ASOS, EconLit, TÜBİTAK ULAKBİM Yayın Yeri: Hacettepe Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi Cilt: 31 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 1301-8752

Çoklu Görev ve Kariyer Uyum Yeteneklerinin Pişirme Yetkinlikleri Üzerindeki Etkisi: Aşçılık Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma

PALA KENAN, İLHAN İBRAHİM, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 11 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2147 – 8775

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Niğde İli Örneği

ÖLMEZ MEVLÜT, İLHAN İBRAHİM, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 10 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2022.1089 ISSN: 2147 – 8775

Evaluation of Gastronomic Identity of Adana in Terms of Destination Branding

DİNLER BARIŞ VAİZ, İLHAN İBRAHİM, ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Yaşar University Cilt: 16 Sayı: - DOI: 10.19168/jyasar.801240 ISSN: 1305-970X

Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek Aesthetic and Food from Gastronomy Perspective

UÇUK CEYHUN, İLHAN İBRAHİM, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: AYDIN GASTRONOMY Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: 10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v05i1003 ISSN: 2528-9411","2687-1920

Mutfak Çalışanlarında Algılanan Dışsal Prestij ve İşe Adanmışlığın Yenilik Performansına Etkisi: Nevşehir İlinde Bir Uygulama

Balkı Selcen,İLHAN İBRAHİM,ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi Cilt: 13 Sayı: 3 DOI: 10.25.287/ohuiibf.584197 ISSN: 2564-6931

Mobile Marketing Usage of Augmented Reality in Tourism

İLHAN İBRAHİM,ÇELTEK EVRİM, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: EBSCO Yayın Yeri: Gaziantep University Journal of Social Science Cilt: 15 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2149-5459

Güneydoğu Anadolu Projesinde GAP Turizmin Çeşitlendirilmesi Üzerine Editöre Mektup Makale Eleştirisi

İLHAN İBRAHİM, 2000

Ulusal Hakemsiz Özgün MakaleEndeks: Yayın Yeri: Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi Cilt: 11 Sayı: Mart - Haziran DOI: - ISSN: 1300-4220

Britanya daki Tur Operatörlerinin Türkiye ye Düzenledikleri Paket Turların Tipleri

KUŞLUVAN SALİH,İLHAN İBRAHİM, 1994

Ulusal Hakemsiz Özgün MakaleEndeks: Yayın Yeri: Anatolia Turizm Çevre Kültür Dergisi Cilt: 5 Sayı: 3 DOI: - ISSN: -

Türk Konaklama Sektöründe Personel Eğitimi ve Mevcut Uygulamaya Yönelik Bir Araştırma

KARAMUSTAFA KURTULUŞ,İLHAN İBRAHİM, 1994

Ulusal Hakemsiz Özgün MakaleEndeks: Yayın Yeri: Anatolia Turizm Çevre ve Kültür Dergisi Cilt: 5 Sayı: Ocak - Haziran DOI: - ISSN: -

Yöresel Amasya Yemeklerinin Kırsal Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM, PALA KENAN, DOĞAN YUNUS

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE 27-28 OCTOBER 2022 AMASYA-TÜRKİYE Etkinklik Tarihi: 27.10.2022-28.10.2022 Ülke: TÜRKİYE

The Effect of Perceived Ethical Climate on Job Satisfactıon and Job Performance in Special Accomodation Facilities: A Research in Nevsehir

Yazarlar: Akburak Şerife,İLHAN İBRAHİM,ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: MTCON’20 Conference on Managing Tourism Across Continents Etkinklik Tarihi: 02.09.2020-04.09.2020 Ülke: TÜRKİYE

Evaluation of Gastronomic Identity of Adana in Terms of Destinaiton Branding

Yazarlar: DİNLER BARIŞ VAİZ,İLHAN İBRAHİM,ÖZKOÇ AZİZ GÖKHAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: MTCON’20 Conference on Managing Tourism Across Continents Etkinklik Tarihi: 02.09.2020-04.09.2020 Ülke: TÜRKİYE

Turizm Sektöründe Kadın Girişimci Ve Yöneticiler Açısından Kariyer Tatminin Sosyal Tembellik Üzerindeki Etkisi: Psikolojik Sermayenin Aracı Rolü

Yazarlar: ÖZGENER ŞEVKİ,İLHAN İBRAHİM

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International EMI Entrepreneurship and Social Sciences Congress Etkinklik Tarihi: 27.04.2018-29.04.2018 Ülke: KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ

Gastronomi Turizmi Ögesi Olarak Yozgat Testi Kebabı ve Kapadokya Turizm Bölgesindeki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Testi Kebabı Uygulamalarına Dair Eleştirel Bir Yaklaşım

Yazarlar: BUYRUK LÜTFİ,İLHAN İBRAHİM,ÖZEN İBRAHİM AKIN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Bozok Sempozyumu: Yozgat’ın Turizm Potansiyelleri ve Sorunları 04-06 Mayıs 2017 Bildiri Kitabı III. Cilt Etkinklik Tarihi: 04.05.2017-06.05.2017 Ülke: TÜRKİYE

NEVŞEHİR YEMEKLERİNİN FÜZYON MUTFAĞA UYGUNLUĞUNUNİNCELENMESİ

Yazarlar: KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,TÜRK Okan,İLHAN İBRAHİM

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: TÜRKİYE

NEVŞEHİR YEREL MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GASTRONOMİ TURİZMİAÇISINDAN İNCELENMESİ

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM,KAMIŞ MAHMUT DOĞAN,TÜRK Okan

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: TÜRKİYE

Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend Kruvaziyer Turizm

Yazarlar: KILIÇHAN REHA,İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu, Bildiriler Kitabı, Editörler: G. Aktaş ve O. Atik, Dokuz Eylül Üniversitesi Yayınları, DEÜ Matbaası Etkinklik Tarihi: 28.02.2014-28.02.2014 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir Ekonomisinin Sektörel Analizi

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM, ERSOY ERSAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1.Uluslararası Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 16.11.2011-19.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir de Turizm Gelişiminin Temel Sorunları ve Öneriler

Yazarlar: KUŞLUVAN SALİH, İLHAN İBRAHİM

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1.Uluslararası Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 16.11.2011-19.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir de Yeşil Yıldız Projesinin Uygulanamamasının Gerekçeleri

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM, KALE YILDIZ EMİNE, ACAR NEŞE

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1.Uluslararası Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 16.11.2011-19.11.2011 Ülke: TÜRKİYE

Perceived Organizational Support and Organizational Citizenship Behavior A Study of Hotel Employees in Cappadocia

Yazarlar: ÖĞÜT EMİNE,İLHAN İBRAHİM,KAPLAN METİN,ATTAR MELİS

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 6th International Strategic Management Conference Etkinklik Tarihi: 08.07.2010-10.07.2010 Ülke: RUSYA FEDERASYONU

Etik ve Etiksel Karar Verme

Yazar: İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Turizmde İş Ahlakı, Haftasonu Turizm Konferansı X, Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Etkinklik Tarihi: 11.11.2005-13.11.2005 Ülke: TÜRKİYE

A path analytic investigation of relationship between destination performance overall satisfaction and behavioral intention for distinct segments

Yazarlar: BALOĞLU ŞEYHMUS, İLHAN İBRAHİM, CHEN SHIANG LIH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Elevent World Business Congress Etkinklik Tarihi: 10.07.2002-14.07.2002 Ülke: TÜRKİYE

Kapadokya'ya Yönelik İç Turizm Talebinin Geliştirilmesinde Öğrenci Turlarının Yeri ve Önemi

Yazarlar: İLHAN İBRAHİM,YILMAZ İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Kapadokya Toplantıları VIII: Kapadokya'ya Yönelik İç Turizm Talebinin Artırılması Etkinklik Tarihi: 17.04.2001-17.04.2001 Ülke: TÜRKİYE

Bir Turizm Yönetim Politikası Olarak Planlı Gelişimin Uygulanabilirliği Konusunda Teorik Çerçeve

Yazar: İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1. Ulusal Türkiye Turizmi Sempozyumu, Türkiye Turizmi Araştırma Enstitüsü, İzmir Etkinklik Tarihi: 02.11.2000-03.11.2000 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir'de Turizm Örgütlenmesinin Durumu

Yazar: İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Haftasonu Semineri VI: 2000'li Yıllara Girerken Kapadokya'nın Turizm Değerlerine Yeniden Bir Bakış, Erciyes Üniversitesi, İ.İ.B.F., Nevşehir Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Etkinklik Tarihi: 26.11.1998-28.11.1998 Ülke: TÜRKİYE

Kapadokya Turizm Bölgesinin Belirlenmesi

Yazar: İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Kapadokya Toplantıları IV: Kapadokya'nın Sınırları, Kapadokya'nın Turizm İstatistikleri ve Değerlendirilmesi, Erciyes Üniversitesi, İ.İ.B.F., Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Nevşehir, Erciyes Üniversitesi Matbaası, Kayseri, 1999 Etkinklik Tarihi: 16.04.1998-16.04.1998 Ülke: TÜRKİYE

Turizm Eğitim Kurumları ve İşletmeleri Arasındaki İşbirliği İçin Bir Öneri

Yazarlar: YILDIZ RIFAT,KARAMUSTAFA KURTULUŞ,İLHAN İBRAHİM

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 1. Turizm Sempozyumu, İ.İ.B.F., İşletme Bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi, Rektörlük Matbbası, İzmir Etkinklik Tarihi: 17.11.1994-18.11.1994 Ülke: TÜRKİYE

  • Doktora 2023 Devam Ediyor

      SÜLEYMAN ÇİMAR


    Tez Adı: Mesleki Damgalama Algısı, İşten Ayrılma Niyeti ve Mesleki Benlik Saygısı Arasındaki İlişkide Öz Yeterliliğin Rolü: Mutfak Personeli Üzerine Bir Araştırma


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2022 Devam Ediyor

      ATİLLA BOSTANCI


    Tez Adı: TURİZM İŞLETMELERİNDE Z KUŞAĞI ÇALIŞANLARININ ETİK İKLİM VE KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ALGILARININ ÖRGÜTSEL BAĞLILIK VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞLARINA ETKİSİ


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2022 Devam Ediyor

      BARIŞ VAİZ DİNLER


    Tez Adı: Akıllı Destinasyon Teknolojileri Deneyiminin Davranışsal Niyetler Üzerindeki Etkisi Algılanan Değerin ve Destinasyon İmajının Aracı Rolü


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2022 Devam Ediyor

      BİLAL NADİR ALKAN


    Tez Adı: Destinasyon Gastronomi İmajı ve Destinasyon Gastronomik Deneyim Değerinin Davranışsal Sonuçlara Etkisi: Hatay ili örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2021 Devam Ediyor

      SEDA NUR KESKİN


    Tez Adı: Unutulmaz Yemek Deneyiminin Tekrar Ziyaret Etme Eğilimi Üzerindeki Etkisinde Sosyal Değer Algısının Düzenleyici Etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Devam Ediyor

      MUHAMMED BUĞRA YILMAZ


    Tez Adı: Yerel Yemeklerin Servis Kalitesinin Turistlerin Davranışsal Niyetlerine Etkisi ve Memnuniyetin Aracı Rolü: Avanos-Nevşehir Testi Kebabı Örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2023 Tamamlandı

      KENAN PALA


    Tez Adı: Çoklu görev ve kariyer uyum yeteneklerinin pişirme yetkinlikleri üzerindeki etkisi: Aşçılık eğitimi alan öğrenciler üzerine bir araştırma


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      MEVLÜT ÖLMEZ


    Tez Adı: Yöresel yiyecek ve içeceklerin gastronomi turizmine etkileri: Niğde ili örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2019 Tamamlandı

      SELCEN BALKI


    Tez Adı: Mutfak çalışanlarında algılanan dışsal prestij ve işe adanmışlığın yenilik performansına etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2019 Tamamlandı

      ŞERİFE AKBURAK


    Tez Adı: Özel konaklama tesislerinde algılanan etik iklimin iş tatmini ve iş performansı üzerindeki etkisi: Nevşehir ilinde bir araştırma


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2019 Tamamlandı

      BARIŞ VAİZ DİNLER


    Tez Adı: Adana ili gastronomik kimliğinin destinasyon markalaşması açısından değerlendirilmesi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2012 Tamamlandı

      REHA KILIÇHAN


    Tez Adı: Kruvaziyer gemilerin yiyecek içecek departmanlarında hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati ilişkileri: Ketchikan, Juneau ve Skagway limanlarında bir araştırma


    Yer: Nevşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2011 Tamamlandı

      GÜLBİN AYTEKİN


    Tez Adı: Otel işletmelerinde dış kaynaklardan yararlanma: Nevşehir ili örneği


    Yer: Nevşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı

___ Bağlantılar ___