Akademik Unvanlar

  • 2023

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Filtrele:

Gelenekten gelecege: Türk mutfağında moleküler dokunuşlar

DİNÇ LOKMAN, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: detay yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 9786052549483

Encyclopedia of Tourism Management and Marketing

DİNÇ LOKMAN, huang rong, 2023.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Edward Elgar Publishing. | ISBN: 978 1 80037 747 9

YEMEK SUNUMU, ORTAM VE YEMEK İSİMLERİNİN TURİSTLERİN AKILDA KALAN DENEYİMLERİ VE ALGILANAN DEĞER ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: ALGILANAN OTANTİKLİĞİN ARACI ROLÜ

BEŞCANLAR SONER,DİNÇ LOKMAN, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT) Cilt: - Sayı: - DOI: 10.33083/joghat.2025.499 ISSN: 2619-9548

ORGANIC FOOD CONSUMPTION AT CASUAL AND FINE DINING RESTAURANTS IN THE UK: RESTAURANT MANAGERS’ PERSPECTIVES

DİNÇ LOKMAN,huang rong, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of multidisciplinary academic tourism Cilt: 10 Sayı: 1 DOI: 10.31822/jomat.2025-10-1-1 ISSN: 2645-9078

Seçkinlikten Erişilebilirliğe: Masstige Satın Alma Niyetlerini Etkileyen Faktörler

DİNÇ LOKMAN, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Tourism and recreation (Online) Cilt: 7 Sayı: 1 DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1524734 ISSN: 2687-1971

Tarihi Bölgelerde Algılanan Kültürel Atmosferin Destinasyon Ziyaret Niyeti ve Destinasyon Bağlılığı Üzerindeki Etkisi: Olumlu Duyguların Aracı Rolü

DİNÇ LOKMAN, 2025

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: - Sayı: - DOI: 10.21325/jotags.2025.1551 ISSN: 2147-8775

Organic dining behaviour in British restaurants

DİNÇ LOKMAN, huang rong, 2024

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: - Sayı: - DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-127 ISSN: 2645-9078

DECODING DESTINATİON DESIRES: THE INFLUENCE OF SOCIAL MEDIA ON YOUNG TRAVELERS' CHOICES THROUGH PARASOCIAL INTERACTION

DİNÇ LOKMAN, 2024

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi Cilt: 14 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 2149-3871

The Relationship and Interactions Among Digital Literacy, Innovativeness and Entrepreneurial Inclinations: A Study on University Students

GÜVEN BAYRAM,BELBER BURCU GÜLSEVİL,DİNÇ LOKMAN, 2024

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: The Relationship and Interactions Among Digital Literacy, Innovativeness and Entrepreneurial Inclinations: A Study on University Students Cilt: 13 Sayı: 2 DOI: 10.15659/jeim.12.2.006 ISSN: 2147-5792

THE INFLUENCE OF SOCIAL MEDIA INFLUENCERS ON CONSUMERS’ DECISION MAKING OF RESTAURANT CHOICE

DİNÇ LOKMAN, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: TOLEHO Cilt: - Sayı: - DOI: - ISSN: 2687 - 3737

Understanding Turkish Host Motivations for Micro-Entrepreneurship Regarding Meal Sharing Economy: Mediating Role of Positive Emotions

DİNÇ LOKMAN, 2025

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Scopus Yayın Yeri: Journal of Foodservice Business Research Cilt: - Sayı: - DOI: - ISSN: 10.1080/15378020.2024.2424608

GASTRONOMİ TURİSTİNİN SEYAHAT MOTİVASYONU KAYNAKLARI

Yazarlar: BAYRAK BURAK,DİNÇ LOKMAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 14. Uluslararası Başkent Sosyal, Beşeri, İdari ve Eğitim Bilimleri Kongesi Etkinklik Tarihi: 07.12.2024-07.12.2024 Ülke: TÜRKİYE

Kültürel miras alanlarında algılanan otantiklik aracılığıyla algılanan kültür ve algılanan değer arasındaki ilişkinin incelenmesi

Yazarlar: DİNÇ LOKMAN,DOĞAN TOLGAHAN

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi (5-7 Aralık 2024) Mardin Etkinklik Tarihi: 05.12.2024-07.12.2024 Ülke: TÜRKİYE

___ Bağlantılar ___