Akademik Unvanlar

  • 2021

      DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2016

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2016 2015

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2015 2012

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2012 2011

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2015

    Konjuge linoleik asit üretimi için optimum fermantasyon koşullarının ”in vitro” ortamda belirlenmesi ve et fermantasyonunda uygulanma olanaklarının araştırılması  "

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2012

    Sucuk üretim teknolojisinde konjuge linoleik asit içeriğinin arttırılma imkânlarının araştırılması  "

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2011

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)

  • Lisans 2009

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. 

2017-2018 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri-II
2019-2020 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2018-2019 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2020-2021 Lisans İstatistik
2019-2020 Lisans İstatistik
2020-2021 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-II
2020-2021 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2017-2018 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-II
2017-2018 Lisans Gıda Kimyası
2017-2018 Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
2017-2018 Lisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler-II
2017-2018 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-II
2017-2018 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2017-2018 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri-I
2017-2018 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-I
2019-2020 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2020-2021 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2016-2017 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2016-2017 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-II
2016-2017 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-II
2016-2017 Lisans Gıda Kimyası
2016-2017 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2016-2017 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-I
2016-2017 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2015-2016 Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
2015-2016 Lisans Gıda Mühendisliği Uygulamaları-II
2015-2016 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-II
2015-2016 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri
2015-2016 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2015-2016 Lisans Gıda Kimyası
2020-2021 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri-I
2020-2021 Lisans Gıda Kimyası
2020-2021 Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
2020-2021 Lisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler-II
2020-2021 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2020-2021 Lisans İstatistik
2020-2021 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri-II
2020-2021 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri-I
2019-2020 Yüksek Lisans Gıda Sanayinde Isıl Olmayan İşlemler
2020-2021 Yüksek Lisans Gıda Sanayinde Isıl Olmayan İşlemler
2020-2021 Yüksek Lisans Et Biyokimyası
2018-2019 Yüksek Lisans Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri
2016-2017 Yüksek Lisans Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri
2020-2021 Yüksek Lisans Et Teknolojisinde Güncel Konular
2019-2020 Yüksek Lisans Et Teknolojisinde Güncel Konular
2017-2018 Yüksek Lisans Et Teknolojisinde Güncel Konular
2020-2021 Yüksek Lisans Deneme Planlama ve Değerlendirme

Filtrele:

FERMENTE ÜRÜNLERİN ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ

ÖZER CEM OKAN,Topçu İbrahim, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 3772-3260

Evaluation of quality and emulsion stability of a fat\u2010reduced beef burger prepared with an olive oil oleogel\u2010based emulsion

ÖZER CEM OKAN,Çelegen Şeyma, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation Cilt: 45 Sayı: 8 DOI: 10.1111/jfpp.14547 ISSN: 0145-8892","1745-4549

The effects of light sources and packaging types on the storage stability of fresh lean and chuck beef meat during refrigerated storage

özyürek Fatma Beyza,Karataş Nuray,Tapan Mehmet,Var Ganime Beyzanur,Çakır Merve,ÖZER CEM OKAN, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Journal of Food Processing and Preservation Cilt: 45 Sayı: 8 DOI: 10.1111/jfpp.14525 ISSN: 0145-8892","1745-4549

Effects of beta-glucan addition on the physicochemical and microbiological characteristics of fermented sausage

Yuca Bilal,Topçu İbrahim,Yağcılar Aydemir Hatice,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Cilt: 56 Sayı: 7 DOI: 10.1007/s13197-019-03830-6 ISSN: 0022-1155

UTILIZATION OF JERUSALEM ARTICHOKE POWDER IN PRODUCTION OF LOW-FAT AND FAT-FREE FERMENTED SAUSAGE

ÖZER CEM OKAN, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE Cilt: 31 Sayı: 2 DOI: https://doi.org/10.14674/IJFS-1354 ISSN: 1120-1770

Effects of quinoa flour on lipid and protein oxidation in raw and cooked beef burger during long term frozen storage

ÖZER CEM OKAN,SEÇEN SELÇUK MUSTAFA, 2018

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Food Science and Technology Cilt: 38 Sayı: suppl 1 DOI: 10.1590/fst.36417 ISSN: 0101-2061

Effect of conjugated linoleic acid enrichment on the quality characteristics of Turkish dry fermented sausage

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2015

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology Cilt: 52 Sayı: 4 DOI: 10.1007/s13197-014-1274-1 ISSN: 0022-1155

Influence of using different oil sources in quail nutrition on meat composition and quality parameters

güven reyhan,KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2015

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Emerging Sources Citation Index Yayın Yeri: Scientific Papers. Series D. Animal Science Cilt: 18 Sayı: 118 DOI: - ISSN: 2285-5750

Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production

DEMİR ÖZER EZGİ, ESEN MUSTAFA KADİR, İÇİGEN MELİH, ÖZER CEM OKAN, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: International Journal of Gastronomy and Food Science Cilt: 25 Sayı: - DOI: 10.1016/j.ijgfs.2021.100376 ISSN: 1878-450X

Optimization of pH, time, temperature, variety and concentration of the added fatty acid and the initial count of added lactic acid Bacteria strains to improve microbial conjugated linoleic acid production in fermented ground beef

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: 171 Sayı: - DOI: - ISSN: 0309-1740

Utilization of optimized processing conditions for high yield synthesis of conjugated linoleic acid by L. plantarum AB20–961 and L. plantarum DSM2601 in semi-dry fermented sausage

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: 169 Sayı: - DOI: - ISSN: 0309-1740

Potential use of interesterified palm kernel oil to replace animal fat in frankfurters

KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: MEAT SCIENCE Cilt: 148 Sayı: - DOI: 10.1016/j.meatsci.2018.08.024 ISSN: 0309-1740

Effects of replacement of beef fat with interesterified palm kernel oil on the quality characteristics of Turkish dry-fermented sausage

KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: 131 Sayı: - DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.04.020 ISSN: 03091740

In vitro microbial production of conjugated linoleic acid by probiotic L plantarum strains Utilization as a functional starter culture in sucuk fermentation

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: - Sayı: 114 DOI: - ISSN: -

Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde İnteresterifiye Yağların Kullanımı

KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Gıda Teknolojisi Cilt: - Sayı: 7 DOI: - ISSN: 1234-1234

Et ve et ürünlerinde nitrat nitrit kullanımı insan sağlığı üzerine etkileri ve nitritsiz ürün yaklaşımı

ŞİMŞEK AZİM,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2010

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Hasad Gıda Cilt: - Sayı: 302 DOI: - ISSN: 1302-1702

Otlu örgü peyniri özelliklerinin belirlenmesi

DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN,ÖNER ZÜBEYDE, 2009

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Hasad Gıda Cilt: - Sayı: 292 DOI: - ISSN: 1234-1234

EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ NAR (Punica Granatum) ÇİÇEĞİ EKSTRAKTLARININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTE Ve TOPLAM FENOLİK İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ

ÖZER CEM OKAN, Var Ganime Beyzanur, DEMİR ÖZER EZGİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi Cilt: 24 Sayı: 5 DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377 ISSN: 2619-9149

Sızgıt as a Traditional Food of Cappadocia: Differences in Traditional and Commercial Production

ÖZER CEM OKAN,ZORLUGENÇ BÜLENT,SEÇEN SELÇUK MUSTAFA,DEMİR ÖZER EZGİ, 2019

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi Cilt: 6 Sayı: 3 DOI: https://doi.org/10.30910/turkjans.595348 ISSN: 2148-3647

Salep Kullanımının Fermente Türk Sucuğu Kalite ParametreleriÜzerine Etkisi

Gök İsmail,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology Cilt: 6 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2148-127X

FERMENTE ET MODEL SİSTEMİ İÇERİSİNDE KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİ KULLANIMI

ÖZER CEM OKAN, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD Cilt: 42 Sayı: 4 DOI: 10.15237/gida.GD17021 ISSN: 13003070

Et Endüstrisinin Yeni Tartışma Konusu Pembe Çamur

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2014

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Cilt: 2 Sayı: 6 DOI: - ISSN: 2148-127X

QUALITY CHARACTERISTICS AND STORAGE STABILITY OF GLUTEN FREE COATED CHICKEN NUGGETS

Taşbaş Hamza,Osanmaz Ezgi,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI: Emerging Sources Citation Index Yayın Yeri: Carpathian Journal of Food Science and Technology Cilt: 8 Sayı: 4 DOI: - ISSN: -

Geleneksel Bir Ürün Olan Kalaba Yoğurdu ile Yapılan Tiramisunun Fiziksel ve Duyusal Özellikleri

Yazarlar: ESEN MUSTAFA KADİR,DEMİR ÖZER EZGİ,İÇİGEN MELİH,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi Etkinklik Tarihi: 17.02.2020-19.02.2020 Ülke: TÜRKİYE

Physicochemical and antioxidant properties of some grape (Vitis vinifera L.) cultivars

Yazarlar: KIROĞLU ZORLUGENÇ FEYZA,ZORLUGENÇ BÜLENT,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Agronomy and Food Science Technology Etkinklik Tarihi: 20.06.2019-21.06.2019 Ülke: TÜRKİYE

The Effects of Light Sources and Packaging Forms on Storage Stability of Fresh Beef Meat during Refrigerated Storage

Yazarlar: Özyürek Fatma Beyza,Karataş Nuray,Tapan Mehmet,Yavuz Mine,Güler İrem,Tekinay Berke,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: NTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY Etkinklik Tarihi: 20.06.2019-21.06.2019 Ülke: -

The Usage Possibilities of Oleogels in Meat Products

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research Etkinklik Tarihi: 28.11.2018-30.11.2018 Ülke: -

The Effects of Using Conventionally Dried Rosehip Powder onPhysicochemical Properties of Fermented Sausage

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies (ICAFOF-2018) Etkinklik Tarihi: 02.04.2018-05.04.2018 Ülke: -

The usage posibility of bacteriocinsin meat products

Yazarlar: DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies Etkinklik Tarihi: 02.04.2018-05.04.2018 Ülke: -

Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşen Olarak Kullanılan Diyet Liflerin Ürün Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) Etkinklik Tarihi: 25.10.2017-27.10.2017 Ülke: -

OPTIMIZATION OF ENHANCED CONJUGATED LINOLEIC ACID PRODUCTION BY L. PLANTARUM AB20-961 AND L. PLANTARUM DSM2601 IN MEAT MODEL SYSTEM USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 63rd International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 13.08.2017-18.08.2017 Ülke: -

CONJUGATED LINOLEIC ACID PRODUCTION BY L. PLANTARUM AB20-961 AND L. PLANTARUM DSM2601 IN FERMENTED SAUSAGE

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 63rd International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 13.08.2017-18.08.2017 Ülke: -

INVESTIGATION OF UTILIZATION OF ROSEHIP POWDER IN THEMANUFACTURING OF SUCUK

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

A DIFFERENT USE AREA OF AROMATIC PLANTS: LIQUID SMOKE FOR MEAT PRODUCTS

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

UTILIZATION OF JERUSALEM ARTICHOKE FLOUR IN THE MANUFACTURING OF TURKISH DRY FERMENTED SUCUK

Yazarlar: Gündem Ayşegül,Göçmen Dudu,Kazan Dilek,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-10.05.2017 Ülke: -

Effects of Using Fresh and Dry Rosehips on Physicochemical Properties of Fermented Meat Model System

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: TÜRKİYE

Quality Characteristics of Beef Burger Containing Quinoa Flour

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

The Effects of Rosehips Addition on Fermentation Process of Meat Model System

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: TÜRKİYE

Utilization of Beta Glucan in the Processing of Sucuk

Yazarlar: YUCA BİLAL,TOPÇU İBRAHİM,YAĞCILAR AYDEMİR HATİCE,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC-2016) Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

Effects of Replacing Animal Fat with Interesterified Palm Kernel Oil on Quality Characteristics of Hamburger Patty

Yazarlar: TABANLI MELEK,ÖZEN ESRA,AYŞE ÇANTA,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC-2016) Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

Mikrobiyal Konjuge Linoleik Asit Üretimi İle Fonksiyonel Et Ürünleri Üretim İmkânları

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 30.10.2015-01.11.2015 Ülke: -

Influence Of Using Different Oil Sources In Quail Nutrition On Meat Composition And Quality Parameters

Yazarlar: GÜVEN REYHAN,KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest. Etkinklik Tarihi: 09.06.2015-11.06.2015 Ülke: -

Et Ürünleri Üretiminde Beta Glukan Uygulamaları

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 28.04.2015-30.04.2015 Ülke: TÜRKİYE

Coated Chicken Production for the Consumption of Celiac

Yazarlar: TAŞBAŞ HAMZA,OSANMAZ EZGİ,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Congress on Food Technology Etkinklik Tarihi: 05.11.2014-07.11.2014 Ülke: TÜRKİYE

Niğde İli Ekonomisinde Stratejik Gıda Ürünleri ve Sanayi

Yazarlar: DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2014-24.10.2014 Ülke: TÜRKİYE

Replacing animal fat with salep on quality characteristics of Sucuk A Turkish dry fermented sausage

Yazarlar: GÖK İSMAİL,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st Congress on Food Structure Design Etkinklik Tarihi: 15.10.2014-17.10.2014 Ülke: PORTEKİZ

Sağlıklı Et Ürünleri Üretimi İçin İnteresterifiye Yağ Üretimi ve Sosis Model Sisteminde Uygulanması

Yazarlar: KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: TGDF Gıda Kongresi 2013 Etkinklik Tarihi: 12.11.2013-14.11.2013 Ülke: TÜRKİYE

Utilization of Interesterified Oil in the Production of Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The 2nd İnternational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Etkinklik Tarihi: 24.10.2013-26.10.2013 Ülke: MAKEDONYA

The Use of Salep in the Processing of Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: GÖK İSMAİL,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The 2nd İnternational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” Etkinklik Tarihi: 24.10.2013-26.10.2013 Ülke: MAKEDONYA

Et Endüstrisinin Yeni Tartışma Konusu Pembe Çamur

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 02.10.2013-04.10.2013 Ülke: TÜRKİYE

Bioproduction of Conjugated Lineoleic Acid in Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 59th International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 18.08.2013-23.08.2013 Ülke: TÜRKİYE

Konjuge Linoleik Asit ve Kanatlı Eti Kalitesi Üzerine Etkileri

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslarası Beyaz Et Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.04.2013-28.04.2013 Ülke: TÜRKİYE

Et Endüstrisinde Elektrolize Yükseltgen Su Uygulaması

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Türkiye 11. Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 10.10.2012-12.10.2012 Ülke: TÜRKİYE

Effects Of Conjugated Linoleic Acid Addition On Quality Of Turkish Dry Sausage

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 58th International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 12.08.2012-17.08.2012 Ülke: KANADA

Meat consumption habits of professional and amateur athletes

Yazarlar: RAŞİT ALPER BESTELCİ,KARTAL ŞENİZ,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 4th İnternational Congress on Food and Nutrition Etkinklik Tarihi: 12.10.2011-14.10.2011 Ülke: TÜRKİYE

Effect of textured soy protein and tomato pulp on chemical physical and sensory properties of ground chicken döner kebab

Yazarlar: GÖK İSMAİL,KILIÇ BİROL,AŞKIN ORHAN ONUR,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry Etkinklik Tarihi: 26.05.2011-29.05.2011 Ülke: TÜRKİYE

Atık Tavuk Derisinden Elde Edilen Yağın Özellikleri

Yazarlar: Var Ganime Beyzanur,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Mediterranean Science and Engineering Congress Etkinklik Tarihi: 21.10.2020-23.10.2010 Ülke: TÜRKİYE

Göller Bölgesinden Geleneksel Bir Gıda: Burdur Şiş

Yazarlar: Özmen Erdem,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS Etkinklik Tarihi: 15.04.2010-17.04.2010 Ülke: -

Sirmo Otu ile Üretilen Otlu Örgü Peyniri

Yazarlar: DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN,ÖNER ZÜBEYDE

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Pamukkale Süt Ve Süt Ürünleri Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 21.05.2009-23.05.2009 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.07.2020-27.04.2022  | Proje Devam Ediyor | 

    Adı: Nar (Punica granatum) Çiçeği Ekstraktının Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucuklarında Kullanım İmkanlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.07.2020-13.01.2021  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Atık Tavuk Derilerinden Elde Edilen Yağın Konjuge Lİnoleik Asit Üretiminde Değerlendirilmesi

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 13.07.2020-19.10.2021  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Kaplamalı Tavuk Ürünleri Üretiminde Oleojel Kullanım İmkanlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 16.12.2016-16.12.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: NEVŞEHİR İLİNDE YETİŞTİRİLEN BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN RESVERATROL VE ANTİOKSİDAN MADDE İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.12.2018-01.12.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Dondurma Üretiminde Propolisin Kullanımı ve Listeria Monocytogenes Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 20.05.2014-19.01.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Konjuge Linoleik Asit Üretimi için Optimum Fermantasyon Koşullarının in vitro Ortamda Belirlenmesi ve Et Fermantasyonunda Uygulanma Olanaklarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.06.2011-04.06.2012  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Konjuge Linoleik Asit İçeriğinin Arttırılma İmkânlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 20.12.2016-12.02.2018  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

    Konusu: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 21.04.2016-22.08.2017  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Kuşburnu Rosa Canina L Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 04.02.2011-04.04.2013  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde Alternatif Yağ Kullanım İmkânlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yüksek Lisans 2021 Devam Ediyor

      İREM GÜLER


    Tez Adı: Denizel Makroalg Özütlerinin Pesketaryen Köfte Üretiminde Kullanımı


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2020 Devam Ediyor

      NURAY KARATAŞ


    Tez Adı: Ultrases Destekli Ozmotik Dehidrasyon Ön İşleminin Kaplanmış Tavuk Ürünün Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2020 Devam Ediyor

      DUYGU BAŞDOĞAN


    Tez Adı: Yemek Üretim (Catering) Sektöründe Menü İçeriğinin Çevresel Etkilerinin Araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      MERVE ÇAKIR


    Tez Adı: Kaplamalı tavuk ürünlerinin kızartılmasında oleojel kullanımının etkilerinin araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      FATMA BEYZA ÖZYÜREK


    Tez Adı: Sous vide yönteminin konjuge linoleik asit içeriği zenginleştirilmiş köftenin kalite parametreleri ve depolama stabilitesi üzerine etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      SEVGİ ARSLAN


    Tez Adı: Hayıt tohumu (Vitex agnus-castus L.) tozunun sığır köftelerinin çeşitli kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      GANİME BEYZANUR VAR


    Tez Adı: Atık tavuk derilerinden elde edilen yağın konjuge linoleik asit üretiminde değerlendirilmesi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2019 Tamamlandı

      ŞEYMA ÇELEGEN


    Tez Adı: Hayvansal yağ ikamesi olarak zeytinyağı emülsiyonu ile hazırlanan oleojel ve bezelye kabuğu tozunun yağı azaltılmış hamburger köftesi üretiminde kullanım imkanlarının araştırılması


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı

___ Bağlantılar ___