Akademik Unvanlar

  • 2016

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2016 2015

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

  • 2015 2012

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

  • 2012 2011

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2015

    KONJUGE LİNOLEİK ASİT ÜRETİMİ İÇİN OPTİMUM FERMANTASYON KOŞULLARININ "İN VİTRO" ORTAMDA BELİRLENMESİ VE ET FERMANTASYONUNDA UYGULANMA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI  "

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2012

    Sucuk üretim teknolojisinde konjuge linoleik asit içeriğinin arttırılma imkânlarının araştırılması  "

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2011

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)

  • Lisans 2009

    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

2017-2018 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2017-2018 Lisans Gıda Bilimive Teknolojisinde Kariyer Hünerleri
2017-2018 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-I
2017-2018 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2016-2017 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2016-2017 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-II
2016-2017 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-II
2016-2017 Lisans Gıda Kimyası
2016-2017 Lisans Yemeklik Yağ Teknolojisi
2016-2017 Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Kariyer Hünerleri
2016-2017 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-I
2016-2017 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri-I
2016-2017 Lisans Gıda Mühendisliği Uygulamaları-II
2015-2016 Lisans Gıda Laboratuvar Teknikleri-II
2015-2016 Lisans Gıda Kimyası
2015-2016 Lisans Gıda Ambalajlama İlkeleri
2015-2016 Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
2015-2016 Lisans Gıda Mühendisliği Uygulamaları-II
2015-2016 Lisans Temel Mühendislik Bilimleri
2017-2018 Yüksek Lisans Et Teknolojisinde Güncel Konular
2016-2017 Yüksek Lisans İstatistik
2015-2016 Yüksek Lisans Deneme Planlama ve Değerlendirme

Filtrele:

Effect of conjugated linoleic acid enrichment on the quality characteristics of Turkish dry fermented sausage

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2015

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: Journal of Food Science and Technology Cilt: 52 Sayı: 4 DOI: 10.1007/s13197-014-1274-1 ISSN: 0022-1155

Effect of textured soy protein and tomato pulp onchemical physical and sensory properties of groundchicken döner kebab

İsmail Gök, Orhan Onur Aşkın, Cem Okan Özer, Birol Kılıç, 2012

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI-Expanded Yayın Yeri: African journal of Biotechnology Cilt: 11 Sayı: 25 DOI: 10.5897/AJB11.3909 ISSN: 1684-5315

FERMENTE ET MODEL SİSTEMİ İÇERİSİNDE KUŞBURNU (ROSA CANINA L.) MEYVESİ KULLANIMI

ÖZER CEM OKAN, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Food Science and Technology Abstract Yayın Yeri: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD Cilt: 42 Sayı: 4 DOI: 10.15237/gida.GD17021 ISSN: 13003070

Influence of using different oil sources in quail nutrition on meat composition and quality parameters

güven reyhan,KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2015

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: DOAJ Yayın Yeri: Scientific Papers. Series D. Animal Science Cilt: 18 Sayı: 118 DOI: - ISSN: -

Et Endüstrisinin Yeni Tartışma Konusu Pembe Çamur

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2014

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TÜBİTAK Yayın Yeri: Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Cilt: 2 Sayı: 6 DOI: - ISSN: 2148-127X

Et ve et ürünlerinde nitrat nitrit kullanımı insan sağlığı üzerine etkileri ve nitritsiz ürün yaklaşımı

ŞİMŞEK AZİM,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2010

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TÜBİTAK Yayın Yeri: Hasad Gıda Cilt: - Sayı: 302 DOI: - ISSN: 1302-1702

Otlu örgü peyniri özelliklerinin belirlenmesi

DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN,ÖNER ZÜBEYDE, 2009

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TÜBİTAK Yayın Yeri: Hasad Gıda Cilt: - Sayı: 292 DOI: - ISSN: -

Effects of replacement of beef fat with interesterified palm kernel oil on the quality characteristics of Turkish dry-fermented sausage

KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: 131 Sayı: - DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.04.020 ISSN: 03091740

In vitro microbial production of conjugated linoleic acid by probiotic L plantarum strains Utilization as a functional starter culture in sucuk fermentation

ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCI Yayın Yeri: Meat Science Cilt: - Sayı: 114 DOI: - ISSN: -

Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde İnteresterifiye Yağların Kullanımı

KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Gıda Teknolojisi Cilt: - Sayı: 7 DOI: - ISSN: -

QUALITY CHARACTERISTICS AND STORAGE STABILITY OF GLUTEN FREE COATED CHICKEN NUGGETS

Taşbaş Hamza,Osanmaz Ezgi,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL, 2016

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI: Emerging Sources Citation Index Yayın Yeri: Carpathian Journal of Food Science and Technology Cilt: 8 Sayı: 4 DOI: - ISSN: -

Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşen Olarak Kullanılan Diyet Liflerin Ürün Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) Etkinklik Tarihi: 25.10.2017-27.10.2017 Ülke: -

CONJUGATED LINOLEIC ACID PRODUCTION BY L. PLANTARUM AB20-961 AND L. PLANTARUM DSM2601 IN FERMENTED SAUSAGE

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 63rd International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 13.08.2017-18.08.2017 Ülke: -

OPTIMIZATION OF ENHANCED CONJUGATED LINOLEIC ACID PRODUCTION BY L. PLANTARUM AB20-961 AND L. PLANTARUM DSM2601 IN MEAT MODEL SYSTEM USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 63rd International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 13.08.2017-18.08.2017 Ülke: -

A DIFFERENT USE AREA OF AROMATIC PLANTS: LIQUID SMOKE FOR MEAT PRODUCTS

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

INVESTIGATION OF UTILIZATION OF ROSEHIP POWDER IN THEMANUFACTURING OF SUCUK

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-12.05.2017 Ülke: -

UTILIZATION OF JERUSALEM ARTICHOKE FLOUR IN THE MANUFACTURING OF TURKISH DRY FERMENTED SUCUK

Yazarlar: Gündem Ayşegül,Göçmen Dudu,Kazan Dilek,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: I. INTERNATIONAL CONGRESS on MEDICINAL and AROMATICPLANTS: Etkinklik Tarihi: 10.05.2017-10.05.2017 Ülke: -

Quality Characteristics of Beef Burger Containing Quinoa Flour

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,SEÇEN SELÇUK MUSTAFA

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure & Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

The Effects of Rosehips Addition on Fermentation Process of Meat Model System

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure & Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: TÜRKİYE

Effects of Using Fresh and Dry Rosehips on Physicochemical Properties of Fermented Meat Model System

Yazar: ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd Congress on Food Structure & Design Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: TÜRKİYE

Utilization of Beta Glucan in the Processing of Sucuk

Yazarlar: YUCA BİLAL,TOPÇU İBRAHİM,YAĞCILAR AYDEMİR HATİCE,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC-2016) Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

Effects of Replacing Animal Fat with Interesterified Palm Kernel Oil on Quality Characteristics of Hamburger Patty

Yazarlar: TABANLI MELEK,ÖZEN ESRA,AYŞE ÇANTA,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC-2016) Etkinklik Tarihi: 26.10.2016-28.10.2016 Ülke: -

Mikrobiyal Konjuge Linoleik Asit Üretimi İle Fonksiyonel Et Ürünleri Üretim İmkânları

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 3. Uluslararası Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 30.10.2015-01.11.2015 Ülke: -

Influence Of Using Different Oil Sources In Quail Nutrition On Meat Composition And Quality Parameters

Yazarlar: GÜVEN REYHAN,KILIÇ BİROL,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest. Etkinklik Tarihi: 09.06.2015-11.06.2015 Ülke: -

Et Ürünleri Üretiminde Beta Glukan Uygulamaları

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 28.04.2015-30.04.2015 Ülke: TÜRKİYE

Coated Chicken Production for the Consumption of Celiac

Yazarlar: TAŞBAŞ HAMZA,OSANMAZ EZGİ,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 2nd International Congress on Food Technology Etkinklik Tarihi: 05.11.2014-07.11.2014 Ülke: TÜRKİYE

Niğde İli Ekonomisinde Stratejik Gıda Ürünleri ve Sanayi

Yazarlar: DEMİR ÖZER EZGİ,ÖZER CEM OKAN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II. KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2014-24.10.2014 Ülke: TÜRKİYE

Replacing animal fat with salep on quality characteristics of Sucuk A Turkish dry fermented sausage

Yazarlar: GÖK İSMAİL,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 1st Congress on Food Structure Design Etkinklik Tarihi: 15.10.2014-17.10.2014 Ülke: PORTEKİZ

Sağlıklı Et Ürünleri Üretimi İçin İnteresterifiye Yağ Üretimi ve Sosis Model Sisteminde Uygulanması

Yazarlar: KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN

Ulusal Poster Etkinlik Adı: TGDF Gıda Kongresi 2013 Etkinklik Tarihi: 12.11.2013-14.11.2013 Ülke: TÜRKİYE

The Use of Salep in the Processing of Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: GÖK İSMAİL,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The 2nd İnternational Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" Etkinklik Tarihi: 24.10.2013-26.10.2013 Ülke: MAKEDONYA

Utilization of Interesterified Oil in the Production of Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: The 2nd İnternational Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" Etkinklik Tarihi: 24.10.2013-26.10.2013 Ülke: MAKEDONYA

Et Endüstrisinin Yeni Tartışma Konusu Pembe Çamur

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Sözlü Bildiri Etkinlik Adı: İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 02.10.2013-04.10.2013 Ülke: TÜRKİYE

Bioproduction of Conjugated Lineoleic Acid in Sucuk Turkish Dry Fermented Sausage

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 59th International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 18.08.2013-23.08.2013 Ülke: TÜRKİYE

Konjuge Linoleik Asit ve Kanatlı Eti Kalitesi Üzerine Etkileri

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslarası Beyaz Et Kongresi Etkinklik Tarihi: 24.04.2013-28.04.2013 Ülke: TÜRKİYE

Et Endüstrisinde Elektrolize Yükseltgen Su Uygulaması

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Ulusal Sözlü Bildiri Etkinlik Adı: Türkiye 11. Gıda Kongresi Etkinklik Tarihi: 10.10.2012-12.10.2012 Ülke: TÜRKİYE

Effects Of Conjugated Linoleic Acid Addition On Quality Of Turkish Dry Sausage

Yazarlar: ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 58th International Congress of Meat Science and Technology Etkinklik Tarihi: 12.08.2012-17.08.2012 Ülke: KANADA

Meat consumption habits of professional and amateur athletes

Yazarlar: RAŞİT ALPER BESTELCİ,KARTAL ŞENİZ,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: 4th İnternational Congress on Food and Nutrition Etkinklik Tarihi: 12.10.2011-14.10.2011 Ülke: TÜRKİYE

Effect of textured soy protein and tomato pulp on chemical physical and sensory properties of ground chicken döner kebab

Yazarlar: GÖK İSMAİL,KILIÇ BİROL,AŞKIN ORHAN ONUR,ÖZER CEM OKAN

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry Etkinklik Tarihi: 26.05.2011-29.05.2011 Ülke: TÜRKİYE

Göller Bölgesinden Geleneksel Bir Gıda Burdur Şiş Köfte

Yazarlar: ERDEM ÖZMEN,ÖZER CEM OKAN,KILIÇ BİROL

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: The 1. İnternational Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus Etkinklik Tarihi: 15.04.2010-17.04.2010 Ülke: -

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 20.12.2016-20.12.2016  | Proje Devam Ediyor | 

    Adı: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 20.05.2014-20.05.2014  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Konjuge Linoleik Asit Üretimi için Optimum Fermantasyon Koşullarının in vitro Ortamda Belirlenmesi ve Et Fermantasyonunda Uygulanma Olanaklarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.06.2011-01.06.2011  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Konjuge Linoleik Asit İçeriğinin Arttırılma İmkânlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • TÜBİTAK PROJESİ 10.08.2016-10.08.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Fonksiyonel Sucuk Üretiminde Yer Elması Jerusalem Artichoke Ununun Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Danışman

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 21.04.2016-21.04.2016  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Kuşburnu Rosa Canina L Kullanım Olanaklarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Yürütücü

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 04.02.2011-04.02.2011  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde Alternatif Yağ Kullanım İmkânlarının Araştırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

___ Bağlantılar ___