DOÇENT
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
" Konjuge linoleik asit üretimi için optimum fermantasyon koşullarının "in vitro" ortamda belirlenmesi ve et fermantasyonunda uygulanma olanaklarının araştırılması "
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
" Konjuge linoleik asit üretimi için optimum fermantasyon koşullarının ”in vitro” ortamda belirlenmesi ve et fermantasyonunda uygulanma olanaklarının araştırılması "
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
" Sucuk üretim teknolojisinde konjuge linoleik asit içeriğinin arttırılma imkânlarının araştırılması "
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Name: Strengthen Namibia’s ATVET providers in support of the national agricultural sector by introducing two additional agricultural qualifications
Subject: - Role: EğitmenName: Kanatlı Eti İşleme Endüstrisi Yan Ürünü Derilerden Bulyona Alternatif Fonksiyonel Lezzet Arttırıcı Üretimi
Subject: Kanatlı Eti İşleme Endüstrisi Yan Ürünü Derilerden Bulyona Alternatif Fonksiyonel Lezzet Arttırıcı Üretimi Role: YürütücüName: Atık Tavuk Derilerinden Elde Edilen Yağın Konjuge Lİnoleik Asit Üretiminde Değerlendirilmesi
Subject: - Role: YürütücüName: Kaplamalı Tavuk Ürünleri Üretiminde Oleojel Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Subject: - Role: YürütücüName: Nar (Punica granatum) Çiçeği Ekstraktının Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucuklarında Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Subject: - Role: YürütücüName: Nevşehir İlinde Yetiştirilen Bazı Üzüm Çeşitlerinin Resveratrol ve Antioksidan Madde İçeriğinin Belirlenmesi
Subject: - Role: AraştırmacıName: Dondurma Üretiminde Propolisin Kullanımı ve Listeria Monocytogenes Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması
Subject: - Role: AraştırmacıName: Konjuge Linoleik Asit Üretimi için Optimum Fermantasyon Koşullarının in vitro Ortamda Belirlenmesi ve Et Fermantasyonunda Uygulanma Olanaklarının Araştırılması
Subject: - Role: AraştırmacıName: Sucuk Üretim Teknolojisinde Konjuge Linoleik Asit İçeriğinin Arttırılma İmkânlarının Araştırılması
Subject: - Role: AraştırmacıName: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Subject: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Role: YürütücüName: Sucuk Üretim Teknolojisinde Kuşburnu Rosa Canina L Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Subject: - Role: YürütücüName: Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde Alternatif Yağ Kullanım İmkânlarının Araştırılması
Subject: - Role: AraştırmacıBilim Geliştirme Derneği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen ve Mühendislik Bilimleri Alanında En İyi Tez Çalışması 3. ödülü
BİLGEDER, TÜRKİYEİREM GÜLER
Thesis Title: Denizel Makroalg Özütlerinin Pesketaryen Köfte Üretiminde Kullanımı
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NURAY KARATAŞ
Thesis Title: Ultrases Destekli Ozmotik Dehidrasyon Ön İşleminin Kaplanmış Tavuk Ürünün Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
DUYGU BAŞDOĞAN
Thesis Title: Yemek Üretim (Catering) Sektöründe Menü İçeriğinin Çevresel Etkilerinin Araştırılması
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MERVE ÇAKIR
Thesis Title: Kaplamalı tavuk ürünlerinin kızartılmasında oleojel kullanımının etkilerinin araştırılması
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
FATMA BEYZA ÖZYÜREK
Thesis Title: Sous vide yönteminin konjuge linoleik asit içeriği zenginleştirilmiş köftenin kalite parametreleri ve depolama stabilitesi üzerine etkisi
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEVGİ ARSLAN
Thesis Title: Hayıt tohumu (Vitex agnus-castus L.) tozunun sığır köftelerinin çeşitli kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
GANİME BEYZANUR VAR
Thesis Title: Atık tavuk derilerinden elde edilen yağın konjuge linoleik asit üretiminde değerlendirilmesi
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ŞEYMA ÇELEGEN
Thesis Title: Hayvansal yağ ikamesi olarak zeytinyağı emülsiyonu ile hazırlanan oleojel ve bezelye kabuğu tozunun yağı azaltılmış hamburger köftesi üretiminde kullanım imkanlarının araştırılması
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
DOÇ. DR. CEM OKAN ÖZER ( YÖK Researcher ID: 17138 )
Operator: 0384 228 1000 Extension: 15077
Business Address: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi 2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. 50300 - NEVŞEHİR