DOÇENT
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
" Konjuge linoleik asit üretimi için optimum fermantasyon koşullarının ”in vitro” ortamda belirlenmesi ve et fermantasyonunda uygulanma olanaklarının araştırılması "
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
" Sucuk üretim teknolojisinde konjuge linoleik asit içeriğinin arttırılma imkânlarının araştırılması "
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Adı: Nar (Punica granatum) Çiçeği Ekstraktının Isıl İşlem Görmüş Piliç Sucuklarında Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Atık Tavuk Derilerinden Elde Edilen Yağın Konjuge Lİnoleik Asit Üretiminde Değerlendirilmesi
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Kaplamalı Tavuk Ürünleri Üretiminde Oleojel Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: NEVŞEHİR İLİNDE YETİŞTİRİLEN BAZI ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN RESVERATROL VE ANTİOKSİDAN MADDE İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Dondurma Üretiminde Propolisin Kullanımı ve Listeria Monocytogenes Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Konjuge Linoleik Asit Üretimi için Optimum Fermantasyon Koşullarının in vitro Ortamda Belirlenmesi ve Et Fermantasyonunda Uygulanma Olanaklarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Konjuge Linoleik Asit İçeriğinin Arttırılma İmkânlarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Konusu: Nevşehir de Üretilen Geleneksel Et Ürünlerinden Kuru Kıyma ve Sızgıt ın Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Görevi: YürütücüAdı: Sucuk Üretim Teknolojisinde Kuşburnu Rosa Canina L Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde Alternatif Yağ Kullanım İmkânlarının Araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıBilim Geliştirme Derneği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen ve Mühendislik Bilimleri Alanında En İyi Tez Çalışması 3. ödülü
BİLGEDER, TÜRKİYEİREM GÜLER
Tez Adı: Denizel Makroalg Özütlerinin Pesketaryen Köfte Üretiminde Kullanımı
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NURAY KARATAŞ
Tez Adı: Ultrases Destekli Ozmotik Dehidrasyon Ön İşleminin Kaplanmış Tavuk Ürünün Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
DUYGU BAŞDOĞAN
Tez Adı: Yemek Üretim (Catering) Sektöründe Menü İçeriğinin Çevresel Etkilerinin Araştırılması
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MERVE ÇAKIR
Tez Adı: Kaplamalı tavuk ürünlerinin kızartılmasında oleojel kullanımının etkilerinin araştırılması
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
FATMA BEYZA ÖZYÜREK
Tez Adı: Sous vide yönteminin konjuge linoleik asit içeriği zenginleştirilmiş köftenin kalite parametreleri ve depolama stabilitesi üzerine etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEVGİ ARSLAN
Tez Adı: Hayıt tohumu (Vitex agnus-castus L.) tozunun sığır köftelerinin çeşitli kalite özellikleri ve raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
GANİME BEYZANUR VAR
Tez Adı: Atık tavuk derilerinden elde edilen yağın konjuge linoleik asit üretiminde değerlendirilmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ŞEYMA ÇELEGEN
Tez Adı: Hayvansal yağ ikamesi olarak zeytinyağı emülsiyonu ile hazırlanan oleojel ve bezelye kabuğu tozunun yağı azaltılmış hamburger köftesi üretiminde kullanım imkanlarının araştırılması
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı