DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Missouri Üniversitesi-Columbia
" Interaction of secretory protein SecA with its binding partners : Lipids and SecB "
University of Missouri
" Antibakteriyel ve mimik özellikte nanobiyokonjugat geliştirilmesi "
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ)
EGE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOKİMYA BÖLÜMÜ BİYOKİMYA PR.
Name: Çeşitli Gıdalardan İzole Edilen Probiyotik ve Probiyotik Olmayan Laktik Asit Bakteri İzolatlarından Paraprobiyotiklerin ve Postbiyotiklerin Elde Edilmesi ve Bu Bileşenlerin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Subject: - Role: AraştırmacıName: Laktik Asit Bakteri Suşlarından Elde Edilen Serbest ve Kapsüler Ekzopolisakkaritlerin Karakterizasyonu, Kimyasal Kompozisyonlarının Biyoaktivite Üzerine Etkisinin Araştırılması ve Katkı Maddesi Olarak Gıda Model Sistemlerinde Uygulamaları
Subject: - Role: AraştırmacıName: Kara kuşburnu (Rosa pimpinellifolia L.) meyvesinin farklı kısımlarından elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin kalitatif ve kantitatif tayini, gıda ve farmasötik alanda potansiyel kullanım olanaklarının araştırılması
Subject: - Role: AraştırmacıName: Amino Asitler ve Piridin Oksim Türevi Ligandlar ile Karışık Ligandlı Bakır Komplekslerinin Sentezi,Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Aktivitesinin İncelenmesi
Subject: - Role: YürütücüGÜRKAN TÜRK
Thesis Title: ÇEŞİTLİ FERMENTE GIDALARDAN İZOLE EDİLEN PROBİYOTİK LAKTİK ASİT BAKTERİ İZOLATLARINDAN PARAPROBİYOTİKLERİN VE POSTBİYOTİKLERİN ELDE EDİLMESİ VE BU BİLEŞENLERİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
TAREQ DBL
Thesis Title: Süt ve süt ürünlerinden izole edilen laktik asit bakterilerinden serbest ve kapsüler ekzopolisakkaritlerin ekstraksiyonu: Biyoaktivitelerinin ve emülsiyon özelliklerinin belirlenmesi
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Ana Bilim Dalı
MERVA NUR ATASOY
Thesis Title: Vakum ambalajda depolanan tavuk göğüs filetolarının bozulmasını kontrol etmek için erik ekşisi bazlı marinata eklenen linalol ve öjenolün antimikrobiyal etkisi
Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ BAHAR TUBA FINDIK ( YÖK Researcher ID: 275579 )
Operator: 0384 228 1000 Extension: 13189