DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Missouri Üniversitesi-Columbia
" Interaction of secretory protein SecA with its binding partners : Lipids and SecB "
University of Missouri
" Antibakteriyel ve mimik özellikte nanobiyokonjugat geliştirilmesi "
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ)
EGE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOKİMYA BÖLÜMÜ BİYOKİMYA PR.
Adı: Çeşitli Gıdalardan İzole Edilen Probiyotik ve Probiyotik Olmayan Laktik Asit Bakteri İzolatlarından Paraprobiyotiklerin ve Postbiyotiklerin Elde Edilmesi ve Bu Bileşenlerin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Laktik Asit Bakteri Suşlarından Elde Edilen Serbest ve Kapsüler Ekzopolisakkaritlerin Karakterizasyonu, Kimyasal Kompozisyonlarının Biyoaktivite Üzerine Etkisinin Araştırılması ve Katkı Maddesi Olarak Gıda Model Sistemlerinde Uygulamaları
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Kara kuşburnu (Rosa pimpinellifolia L.) meyvesinin farklı kısımlarından elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin kalitatif ve kantitatif tayini, gıda ve farmasötik alanda potansiyel kullanım olanaklarının araştırılması
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Amino Asitler ve Piridin Oksim Türevi Ligandlar ile Karışık Ligandlı Bakır Komplekslerinin Sentezi,Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Aktivitesinin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: YürütücüGÜRKAN TÜRK
Tez Adı: ÇEŞİTLİ FERMENTE GIDALARDAN İZOLE EDİLEN PROBİYOTİK LAKTİK ASİT BAKTERİ İZOLATLARINDAN PARAPROBİYOTİKLERİN VE POSTBİYOTİKLERİN ELDE EDİLMESİ VE BU BİLEŞENLERİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
TAREQ DBL
Tez Adı: Süt ve süt ürünlerinden izole edilen laktik asit bakterilerinden serbest ve kapsüler ekzopolisakkaritlerin ekstraksiyonu: Biyoaktivitelerinin ve emülsiyon özelliklerinin belirlenmesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Ana Bilim Dalı
MERVA NUR ATASOY
Tez Adı: Vakum ambalajda depolanan tavuk göğüs filetolarının bozulmasını kontrol etmek için erik ekşisi bazlı marinata eklenen linalol ve öjenolün antimikrobiyal etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ BAHAR TUBA FINDIK ( YÖK Araştırmacı ID: 275579 )
Santral: 0384 228 1000 Dâhilî: 13189