Education

  • Doktora 2017

    NEV. H. B. V. ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENTSTİ. TURİZM İŞLETMECİLİĞİ

  • Lisans 2005

    GAZİ ÜNİ TİCARET VE TURİZM EĞİTİMİ FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ

2022-2023 Önlisans Mesleki Yabancı Dil-1
2022-2023 Önlisans Turizm Ekonomisi
2023-2024 Lisans Öğretmenlik Uygulaması
2023-2024 Lisans Menü Planlama
2023-2024 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2023-2024 Lisans Özel Öğretim Yöntemleri
2022-2023 Lisans Mezuniyet Projesi
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi
2021-2022 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2021-2022 Lisans Gastronomi ve Turizm
2020-2021 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2020-2021 Lisans Beslenme İlkeleri
2020-2021 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2020-2021 Lisans Mezuniyet Projesi
2020-2021 Lisans Beslenme İlkeleri
2020-2021 Lisans Mutfak Kültürleri
2020-2021 Lisans Yiyecek İçecek Yönetimi
2019-2020 Lisans Beslenme İlkeleri
2019-2020 Lisans Mezuniyet Projesi
2019-2020 Lisans Mutfak Kültürleri
2019-2020 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2019-2020 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2019-2020 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2018-2019 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2018-2019 Lisans Mezuniyet Projesi
2018-2019 Lisans Mutfak Kültürleri
2018-2019 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2018-2019 Lisans Mutfak Uygulamaları-3
2018-2019 Lisans Beslenme İlkeleri
2017-2018 Lisans Yiyecek İçecek Servisi
2017-2018 Lisans Dünya Mutfakları
2017-2018 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2017-2018 Lisans Osmanlı Mutfağı
2023-2024 Yüksek Lisans Mutfak Çevre ve Sürdürülebilirlik
2022-2023 Yüksek Lisans Gastronomide Sanat ve Yemek Tarihi
2021-2022 Yüksek Lisans Gastronomide Sanat ve Yemek Tarihi
2021-2022 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Yerel Mutfaklarda Alan Araştırmaları
2019-2020 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2019-2020 Yüksek Lisans Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları
2018-2019 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2023-2024 Doktora Gastronomi Araştırmaları
2022-2023 Doktora Gastronomide Beslenme Akımları ve Sağlık
2018-2019 Doktora Destinasyon Pazarlamasında Gastronomi Turizmi

Filter:

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış

EROL GÜNAY, AKTAŞ FERZAN, KESKİN EMRAH, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-809-7

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

The Role of Artificial Intelligence in Regenerative Tourism and Green Destinations

KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Emerald Insight, İNGİLTERE. | ISBN: 978-1-83753-747-1

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,DAGAŞAN GÜLCAN, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN,YORGANCI BÜLENT, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

Current Trends and Practices in Tourism

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, YILMAZ Fatih, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Peter Lang, ALMANYA. | ISBN: 978-3631-90525-8

Managing Festivals for Destination Marketing and Branding

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, KAYA ÖZGE, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: IGI GLOBAL. | ISBN: 9781668463567

Green Inspıratıon-Yeşil İlham

sezen nevres, KESKİN EMRAH, EROL GÜNAY, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-857-8

Gastronomi Eğilimleri

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-632-1

Türkiye Lezzet Rotaları

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-509-6

Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar

KESKİN EMRAH, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Çizgi Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978‐605‐196‐579‐6

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-477-8

Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları

KESKİN EMRAH, İPAR MEHMET SEDAT, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Nobel Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-439471-3

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, YORGANCI BÜLENT, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Çizgi Kitabevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978‐605‐196‐615‐1

Uygulamalı Türk Mutfağı

KESKİN EMRAH,UÇUK CEYHUN, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Nobel Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-439-049-4

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ ye)

KESKİN EMRAH, 2020.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 6052542538

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar

Aydın Şule, KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 9786052542651

Temel Bilgilerle Mutfak Ürünleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,Çalan Volkan, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: Nobel Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-033-236-0

Temel Bilgilerle Mutfak Ürünleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÇALAN VOLKAN, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: Nobel Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-033-236-0

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi

KESKİN EMRAH, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-304-7

Tourism and Hospitality Studies

KESKİN EMRAH, YORGANCI BÜLENT, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Peter Lang. | ISBN: 978-3-631-83886-0

Dünya Mutfak Kültürleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: Beta Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-242-880-1

Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı

KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: detay yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-084-8

Current Issues inTourism and Hospitality Management

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Publication Info: Strategic Researches Academy (SRA), LİTVANYA. | ISBN: 978-605-69709-1-7

Turizm Ansiklopedisi

KESKİN EMRAH, 2019.

Ulusal Ansiklopedi Maddesi Publication Info: Detay Yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler

KESKİN EMRAH,ÇETİNKAYA FATİH FERHAT, 2018.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: detay yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-042-8

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları

DEMİRKOL ŞEHNAZ,KESKİN EMRAH, 2016.

Ulusal Bilimsel Kitap Publication Info: Beta Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-333-597-9

The Relationships between Tourism Ethnocentrism, Destination Advocacy, Local Food Motivation, and Destination Food Image: The Case of Gaziantep

TURAN ORHAN,DAĞLI ERKAN,GEÇİKLİ RECEP MURAT,ESEN Ozan,KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN,KARACIL GÜRAY, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: SSCI Publication Place: Sustainability Volume: 16 Issue: 19 DOI: 10.3390/su16198549 ISSN: 2071-1050

How do gastronomic festivals trigger behavioral intentions? The role of hedonic and eudaimonic well-being

KESKİN EMRAH,YAYLA ÖZGÜR,SEZEN NEVRES,DEDEOĞLU BEKİR BORA, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: Publication Place: Journal of Hospitality and Tourism Insights Volume: 7 Issue: 2 DOI: 10.1108/JHTI-10-2023-0703 ISSN: 2514-9792

Relationships between Cuisine Quality, Food Image, Feelings, Recommendation and Revisit Intention: Gaziantep Case

YAZICIOĞLU İRFAN, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: ESCI Publication Place: Journal of Culinary Science & Technology Volume: 21 Issue: 6 DOI: 10.1080/15428052.2021.2024471 ISSN: 1542-8052

The Relationship Between Environmental Sensitivity, Ecological Attitude, and the Ecological Product purchasing Behaviour of Tourists

YAYLA ÖZGÜR, KESKİN EMRAH, KELEŞ HÜSEYİN, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: ESCI Publication Place: European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation Volume: 12 Issue: 1 DOI: 10.2478/ejthr-2022-0002 ISSN: European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation

The Importance of Nostalgic Emotions and Memorable Tourism Experience in the Cultural Experience

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, YAYLA ÖZGÜR, DEDEOĞLU BEKİR BORA, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: Publication Place: Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism Volume: 25 Issue: 1 DOI: 10.1080/1528008X.2022.2097976 ISSN: 1528-008X

Identity of Cheese: A Research on The Cheeses of The Aegean Region in Turkey

KESKİN EMRAH, DAĞ TUĞBA, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: SCOPUS, DOAJ Publication Place: Journal of Ethnic Foods Volume: 7 Issue: 25 DOI: - ISSN: 2352-6181

Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma

SEZEN NEVRES, KESKİN EMRAH, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: sobiad Publication Place: Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research Volume: 5 Issue: 2 DOI: 10.32958/gastoria.898063 ISSN: 2602-4144

Relationships among Self-efficacy, Job Resourcefulness and Job Performance of Hotel Cooks in Cappadocia

KESKİN EMRAH, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: Sobiad, Google Scholar, CABİ, Cabi Leisure, Hospitality Tourism Publication Place: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Volume: 5 Issue: 1 DOI: https://doi.org/10.31822/jomat.691475 ISSN: 2645-9078

Unutulmaz Turizm Deneyimi, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Etme Niyeti Arasındaki İlişkiler: Kapadokya Bölgesini Ziyaret Eden Turistlere Yönelik Araştırma

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: Research Bible, SIS, GIF, DRJI Publication Place: Journal of Recreation and Tourism Research Volume: 7 Issue: 2 DOI: 1031771/jrtr.2020.63 ISSN: 2148-5321

Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÖRGÜN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: sobiad Publication Place: Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research Volume: 3 Issue: 4 DOI: - ISSN: 2602-4144

Otel Mutfağı Çalışanlarının Psikolojik Sermaye Düzeyleri Üzerine Bir Çalışma

ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH,EROL GÜNAY, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: DRJI, GIF Publication Place: Journal of Recreation and Tourism Research Volume: 4 Issue: 4 DOI: - ISSN: 2148-5321

Mustafapaşa Sinasos Kasabasın da Yaşayan Halkın Turizme Bakış Açısını Belirlemeye Yönelik Bir Alan Araştırması

KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET, 2011

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: Endekste taranmıyor Publication Place: Aksaray Üniversitesi iktisat ve idari bilimler dergisi Volume: - Issue: 3 DOI: - ISSN: 1308-7525

Coğrafi İşarete Sahip Gıda Ürünlerinin Menülerde Kullanım Düzeylerinin Belirlenmesi: Gaziantep İli Örneği

CAN MERYEM,KESKİN EMRAH, 2025

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Aydın Gastronomy Volume: 9 Issue: 1 DOI: 10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v09i1006 ISSN: 2528-9411

A Bibliographic Research on Globalization Strategies of Fast Food Businesses

Hasançebi Batuhan,KESKİN EMRAH,Yorgancı Bülent, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 12 Issue: 2 DOI: - ISSN: 2147-8775

Köftür (Cappadocian Jelly Beans) as a Sustainable Regional Delicacy

KESKİN EMRAH, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 12 Issue: 3 DOI: 10.21325/jotags.2024.1477 ISSN: 2147-8775

Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği

SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,ÇETİNER HAKAN, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Volume: 21 Issue: 1 DOI: 10.24010/soid.1268374 ISSN: 1304-7590

Kapadokya Bölgesindeki Şeflerin Füzyon Mutfak Bilgi Düzeyleri ve Kullanım Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma

Evliyaoğlu Gülseli, KESKİN EMRAH, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 11 Issue: 4 DOI: 10.21325/jotags.2023.1352 ISSN: 2147-8775

Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, sezen nevres, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Turizm Akademik Dergisi Volume: 9 Issue: 1 DOI: - ISSN: 2147-8785

ANALYSIS OF THE RELATIONSHIP BETWEEN GASTRONOMY BLOGS AND TASTE BEHAVIOR

AKTAŞ FERZAN, ÇETİNER HAKAN, KESKİN EMRAH, 2022

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Abant Sosyal Bilimler Dergisi Volume: 22 Issue: 2 DOI: 10.11616/asbi.1102562 ISSN: : 2757-9425

Gastronomi Festivalleri, Yemek İmajı ve Destinasyon İmajı Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği

KESKİN EMRAH, sezen nevres, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 10 Issue: 2 DOI: 10.21325/jotags.2022.1019 ISSN: 2147-8775

Türk Mutfağının Uluslararası Bilinirliğindeki Engeller ve Aşçıların Konu Hakkındaki Görüşleri

AYDIN ŞULE, KESKİN EMRAH, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Gastronomy and Tourism Volume: 9 Issue: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Geleneksel Peynirlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: İzmir Örneği (An Evaluation of Traditional Cheeses in Terms of Gastronomic Tourism: İzmir Case )

DAĞ TUĞBA, KESKİN EMRAH, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: TR1010 Dergiler Birligi Volume: 5 Issue: 4 DOI: 10.26677/TR1010.2021.890 ISSN: 2587-0890

Aşçıların Besin Öğeleri Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi Üzerine Bir Araştırma

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi Volume: 5 Issue: 1 DOI: : 10.26677/TR1010.2021. ISSN: 2587–0890

Konaklama İşletmelerinde Yeşil İnovasyon Uygulamaları

KESKİN EMRAH, BİRİNCİ MUHAMMET CENK, SEZEN NEVRES, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 9 Issue: 5 DOI: 10.21325/jotags.2021.961 ISSN: 2147-8775

Turistik Seyahatlerde Unutulmaz Yemek Deneyiminin Davranışsal Niyete Etkisi: Gaziantep Örneği

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi Volume: 4 Issue: 4 DOI: - ISSN: 2587-0890

Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, YORGANCI BÜLENT, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Volume: 17 Issue: 3 DOI: - ISSN: 1304-7590

Duygusal Zeka, Kariyer Uyumu ve Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkiler: TurizmSektörü Çalışanları Üzerine Bir Araştırma

KESKİN EMRAH, YAYLA ÖZGÜR, AKTAŞ FERZAN, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: İşletme Araştırmaları Dergisi Volume: 12 Issue: 3 DOI: - ISSN: 1309-0712

Restoranları Deneyimleyen Misafirlerin Neofobi ve Neofili Düzeylerinin Belirlenmesi: Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi Volume: 4 Issue: 2 DOI: - ISSN: 2587-0890

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Memnuniyetin Tekrar Ziyaret Niyeti ÜzerindekiEtkisinde Atmosfer ve Sadakatin Aracı ve Düzenleyici Rolü Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, SOLUNOĞLU ALİ, AKTAŞ FERZAN, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Gastronmy and Tourism Studies Volume: 8 Issue: 2 DOI: 10.21325/jotags.2020.605 ISSN: 2147-8775

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği (Restaurant Image on Social Media: The Case of Cappadocia)

EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 7 Issue: 4 DOI: 10.21325/jotags.2019.529 ISSN: 2147-8775

Yöneticilerin Öz Yeterlilik İnançları, Yönetsel Güçlülük Düzeyleri ve Karar Verme Stilleri Arasındaki İlişki

KESKİN EMRAH,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: İşletme Araştırmaları Dergisi Volume: 11 Issue: 2 DOI: - ISSN: 1309-0712

Organik Gıda Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi (Analysis of Organic Food Concept Throught the Word Association Test)

ONAT GÖKHAN,KESKİN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 7 Issue: 4 DOI: 10.21325/jotags.2019.528 ISSN: 2147-8775

Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği (The Opinions of Hotel Cooks on Molecular Gastronomy: The Case of Nevşehir)

ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH,EROL GÜNAY, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 6 Issue: 3 DOI: 10.21325/jotags.2018.279 ISSN: 2147-8775

Gastronomi Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,AKBULUT BURCU AYŞENUR, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 5 Issue: 3 DOI: - ISSN: 2147-8775

Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun KavramsalAnalizi Ürgüp Örneği

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Volume: 3 Issue: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Tanıtım Faaliyetlerinin Turistik Bölge Seçimine Etkisi: Kapadokya Bölgesini Ziyarete Gelen Japon Turistlere Yönelik Bir Araştırma

ŞAHBAZ RAMAZAN PARS,KESKİN EMRAH, 2012

Ulusal Hakemli Özgün MakaleIndex: TR DİZİN Publication Place: İşletme Araştırmaları Dergisi Volume: 4 Issue: 3 DOI: - ISSN: 1309-0712

Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun Kavramsal Analizi: Ürgüp Örneği

Authors: KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: 15. Ulusal Turizm Kongresi Event Dates: 13.11.2014-15.03.2024 Country: TÜRKİYE

Gıda Demokrasisi ve Birlikte Değer Yaratma Teorisine Yönelik Kavramsal Bir Değerlendirme

Authors: AKTAŞ FERZAN, EROL GÜNAY, KESKİN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress Event Dates: 28.09.2023-30.09.2023 Country: TÜRKİYE

Gastronomik Bir Unsru Olarak Hedonik Beslenme

Authors: KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Event Dates: 26.09.2021-28.10.2021 Country: TÜRKİYE

Nevşehir’in Yenilebilir Yabani Otları ve Bu Otlardan Yapılan Yemekler

Authors: DÖNMEZ BÜŞRA, KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: International Travel and Tourism Dynamics Event Dates: 08.10.2020-10.10.2020 Country: -

Hitit Ekmek Kültürü ve Hitit Ekmekleri

Authors: KESKİN EMRAH, DAĞ TUĞBA, DÖNMEZ BÜŞRA

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı Event Dates: 02.09.2020-04.09.2020 Country: TÜRKİYE

Gastronomik Bir Değer Olarak Nevşehir Mutfağı

Authors: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi Event Dates: 19.09.2019-21.09.2019 Country: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Kapsamında Kapadokya Yemekleri: Sosyal Medya Analizi

Authors: EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Event Dates: 26.04.2019-27.04.2019 Country: TÜRKİYE

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği

Authors: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Event Dates: 26.04.2019-27.04.2019 Country: TÜRKİYE

Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi

Authors: KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÖRGÜN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19-20 April 2019 Anamur/ Mersin / Turkey Event Dates: 19.04.2019-20.04.2019 Country: TÜRKİYE

Günlük Kiralık Evlerin Turizm Sektörü Açısından Değerlendirilmesi

Authors: ÇOLAKOĞLU SAVAŞ,KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: 3. Turizm Şurası Event Dates: 01.11.2017-03.11.2017 Country: TÜRKİYE

Doğu Karadeniz’e Ait Yöresel Yiyecek Ürünlerinin Destinasyon Bilinirliğindeki Rolü

Authors: EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Özet bildiri Event Name: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Event Dates: 23.10.2017-24.10.2017 Country: TÜRKİYE

Karadeniz Mutfağındaki İkilem: Kuymak ve Mıhlama

Authors: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY

Uluslararası Özet bildiri Event Name: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Event Dates: 23.10.2017-24.10.2017 Country: TÜRKİYE

Ürgüp Mutfak Kültürünün Yöre Halkı Tarafından Bilinirliğinin Tespit Edilmesi

Authors: ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: 2. Uluslararası Tarih ve Kültür Sempozyumu Event Dates: 02.05.2016-04.05.2016 Country: TÜRKİYE

Conceptual Analysis of Quality Through Word Association Test

Authors: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,AKBAŞ TUNA AYŞEN,TUNA MUHARREM

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: Proceedings of 33rd International Business Research Conference Event Dates: 04.01.2016-05.01.2016 Country: BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ

Ayur-Veda Beslenme Sistemine Göre Menü Planlama

Authors: AKSOY MUSTAFA,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Event Name: I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) Event Dates: 28.05.2015-30.05.2015 Country: TÜRKİYE

Hacıbektaş İlçesinde İnanç Turizmi

Authors: KOÇAK İSMAİL,KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: 2. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu Event Dates: 20.09.2012-22.09.2012 Country: TÜRKİYE

Turizm Eğitimi Almakta Olan Üniversite Öğrencilerinin Maruz Kaldıkları Mobbing Nevşehir Üniversitesi Örneği

Authors: KOÇAK İSMAİL,KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET

Ulusal Tam metin bildiri Event Name: Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Event Dates: 13.06.2012-15.06.2012 Country: TÜRKİYE

  • TÜBİTAK PROJESİ 16.10.2024-18.10.2024  | Proje Tamamlandı | 

    Name: 2237-A Disiplinler Arası Gastronomi Projesi

    Subject: Gastronomi Role: Eğitmen

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-05.11.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Name: Anadolu'nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi

    Subject:  - Role: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-17.12.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Name: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması

    Subject: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması Role: Araştırmacı

  • Doktora 2024 Devam Ediyor

      FERZAN AKTAŞ


    Thesis Title: Akış Deneyimi ve Destinasyon Savunuculuğu Arasındaki İlişkide Duygusal İyi Oluş ve Duygusal Yiyecek Aidiyetinin Rolü


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2024 Devam Ediyor

      NEVRES SEZEN


    Thesis Title: GASTRONOMİDE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, MARKALAŞMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARASINDAKİ İLİŞKİLERDE DİJİTALLEŞMENİN ROLÜ


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2024 Devam Ediyor

      TANER UYAN


    Thesis Title: Gastronomi Envanteri Oluşturularak Gastronomi Rehberi Hazırlamaya Yönelik Bir Araştırma: Kayseri Örneği


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Devam Ediyor

      MELTEM KUM


    Thesis Title: Restoran Atmosferinin Memnuniyet, Hedonik İyi Olma ve Davranışsal Niyete Etkisi


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Devam Ediyor

      HÜSEYİN ERTUĞ BALABAN


    Thesis Title: KAPADOKYA BÖLGESİNDEKİ BUTİK OTELLERDE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİNİN KULLANIM SIKLIĞI VE TURİST ALGILARI ÜZERİNE ETKİSİ


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2024 Tamamlandı

      BATUHAN HASANÇEBİ


    Thesis Title: Yöresel yiyecek ve içeceklerin davranışsal niyet üzerine etkisi: Trabzon'u ziyaret eden turistlere yönelik araştırma


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      SEZGÜL ŞAHİN


    Thesis Title: Orta Anadolu termal turizm projesi kapsamındaki işletmelerde menü analizi


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      GÜLSELİ EVLİYAOĞLU


    Thesis Title: Gastronomi bloglarının destinasyon yemek imajı ve davranışsal niyete etkisi


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      FERZAN AKTAŞ


    Thesis Title: Destinasyon yemek imajı, destinasyon kişiliği, memnuniyet ve davranışsal niyet arasındaki ilişkilerin belirlenmesi: Hatay örneği


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      NEVRES SEZEN


    Thesis Title: Gastronomi festivalleri ve yiyecek imajının gastronomi destinasyonu oluşturmaya etkisi: Hatay örneği


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2020 Tamamlandı

      TUĞBA DAĞ


    Thesis Title: Geleneksel peynirlerin gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İzmir örneği


    Place: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

___ Links ___