Akademik Unvanlar

  • 2021

      DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2021 2017

      DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

  • 2017 2010

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2017

    Otel işletmeleri yöneticilerinin öz yeterliliklerinin karar verme stillerine etkisinde yönetsel güçlülüğün aracılık rolü  "

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2012

    Tanıtım faaliyetlerinin destinasyon seçimine olan etkisi: Kapadokya bölgesini ziyaret eden Japon turistlere yönelik bir araştırma  "

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2005

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.

2022-2023 Önlisans Mesleki Yabancı Dil-1
2022-2023 Önlisans Turizm Ekonomisi
2023-2024 Lisans Öğretmenlik Uygulaması
2023-2024 Lisans Menü Planlama
2023-2024 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2023-2024 Lisans Özel Öğretim Yöntemleri
2022-2023 Lisans Mezuniyet Projesi
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi
2021-2022 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2021-2022 Lisans Gastronomi ve Turizm
2020-2021 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2020-2021 Lisans Beslenme İlkeleri
2020-2021 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2020-2021 Lisans Mezuniyet Projesi
2020-2021 Lisans Beslenme İlkeleri
2020-2021 Lisans Mutfak Kültürleri
2020-2021 Lisans Yiyecek İçecek Yönetimi
2019-2020 Lisans Beslenme İlkeleri
2019-2020 Lisans Mezuniyet Projesi
2019-2020 Lisans Mutfak Kültürleri
2019-2020 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2019-2020 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2019-2020 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2018-2019 Lisans Satın Alma ve Ürün Belirleme
2018-2019 Lisans Mezuniyet Projesi
2018-2019 Lisans Mutfak Kültürleri
2018-2019 Lisans Geleneksel Avrupa Mutfağı
2018-2019 Lisans Mutfak Uygulamaları-3
2018-2019 Lisans Beslenme İlkeleri
2017-2018 Lisans Yiyecek İçecek Servisi
2017-2018 Lisans Dünya Mutfakları
2017-2018 Lisans Günümüz Mutfak Kültürleri
2017-2018 Lisans Osmanlı Mutfağı
2023-2024 Yüksek Lisans Mutfak Çevre ve Sürdürülebilirlik
2022-2023 Yüksek Lisans Gastronomide Sanat ve Yemek Tarihi
2021-2022 Yüksek Lisans Gastronomide Sanat ve Yemek Tarihi
2021-2022 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2020-2021 Yüksek Lisans Yerel Mutfaklarda Alan Araştırmaları
2019-2020 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2019-2020 Yüksek Lisans Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları
2018-2019 Yüksek Lisans Gastronomi ve Yemek Tarihi
2023-2024 Doktora Gastronomi Araştırmaları
2022-2023 Doktora Gastronomide Beslenme Akımları ve Sağlık
2018-2019 Doktora Destinasyon Pazarlamasında Gastronomi Turizmi

Filtrele:

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN,YORGANCI BÜLENT, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

CAN MERYEM,EVLİYAOĞLU GÜLSELİ,KESKİN EMRAH, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches

SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,DAGAŞAN GÜLCAN, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-963-6

The Role of Artificial Intelligence in Regenerative Tourism and Green Destinations

KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Emerald Insight, İNGİLTERE. | ISBN: 978-1-83753-747-1

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış

EROL GÜNAY, AKTAŞ FERZAN, KESKİN EMRAH, 2024.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-809-7

Current Trends and Practices in Tourism

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, YILMAZ Fatih, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Peter Lang, ALMANYA. | ISBN: 978-3631-90525-8

Managing Festivals for Destination Marketing and Branding

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, KAYA ÖZGE, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI GLOBAL. | ISBN: 9781668463567

Green Inspıratıon-Yeşil İlham

sezen nevres, KESKİN EMRAH, EROL GÜNAY, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-857-8

Gastronomi Eğilimleri

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-632-1

Türkiye Lezzet Rotaları

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-509-6

Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar

KESKİN EMRAH, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Çizgi Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978‐605‐196‐579‐6

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-477-8

Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları

KESKİN EMRAH, İPAR MEHMET SEDAT, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-439471-3

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, YORGANCI BÜLENT, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Çizgi Kitabevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978‐605‐196‐615‐1

Uygulamalı Türk Mutfağı

KESKİN EMRAH,UÇUK CEYHUN, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-439-049-4

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ ye)

KESKİN EMRAH, 2020.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 6052542538

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar

Aydın Şule, KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 9786052542651

Temel Bilgilerle Mutfak Ürünleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,Çalan Volkan, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-033-236-0

Temel Bilgilerle Mutfak Ürünleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÇALAN VOLKAN, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Yayınevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-033-236-0

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi

KESKİN EMRAH, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-304-7

Tourism and Hospitality Studies

KESKİN EMRAH, YORGANCI BÜLENT, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Peter Lang. | ISBN: 978-3-631-83886-0

Dünya Mutfak Kültürleri

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ, 2020.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Beta Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-242-880-1

Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı

KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: detay yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-084-8

Current Issues inTourism and Hospitality Management

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Strategic Researches Academy (SRA), LİTVANYA. | ISBN: 978-605-69709-1-7

Turizm Ansiklopedisi

KESKİN EMRAH, 2019.

Ulusal Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık. | ISBN: 978-605-254-085-5

Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler

KESKİN EMRAH,ÇETİNKAYA FATİH FERHAT, 2018.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: detay yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-042-8

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları

DEMİRKOL ŞEHNAZ,KESKİN EMRAH, 2016.

Ulusal Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Beta Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-333-597-9

The Relationships between Tourism Ethnocentrism, Destination Advocacy, Local Food Motivation, and Destination Food Image: The Case of Gaziantep

TURAN ORHAN,DAĞLI ERKAN,GEÇİKLİ RECEP MURAT,ESEN Ozan,KESKİN EMRAH,AKTAŞ FERZAN,KARACIL GÜRAY, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Sustainability Cilt: 16 Sayı: 19 DOI: 10.3390/su16198549 ISSN: 2071-1050

Relationships between Cuisine Quality, Food Image, Feelings, Recommendation and Revisit Intention: Gaziantep Case

YAZICIOĞLU İRFAN, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI Yayın Yeri: Journal of Culinary Science & Technology Cilt: 21 Sayı: 6 DOI: 10.1080/15428052.2021.2024471 ISSN: 1542-8052

The Relationship Between Environmental Sensitivity, Ecological Attitude, and the Ecological Product purchasing Behaviour of Tourists

YAYLA ÖZGÜR, KESKİN EMRAH, KELEŞ HÜSEYİN, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI Yayın Yeri: European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation Cilt: 12 Sayı: 1 DOI: 10.2478/ejthr-2022-0002 ISSN: European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation

Identity of Cheese: A Research on The Cheeses of The Aegean Region in Turkey

KESKİN EMRAH, DAĞ TUĞBA, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SCOPUS, DOAJ Yayın Yeri: Journal of Ethnic Foods Cilt: 7 Sayı: 25 DOI: - ISSN: 2352-6181

Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma

SEZEN NEVRES, KESKİN EMRAH, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: sobiad Yayın Yeri: Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research Cilt: 5 Sayı: 2 DOI: 10.32958/gastoria.898063 ISSN: 2602-4144

Relationships among Self-efficacy, Job Resourcefulness and Job Performance of Hotel Cooks in Cappadocia

KESKİN EMRAH, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: Sobiad, Google Scholar, CABİ, Cabi Leisure, Hospitality Tourism Yayın Yeri: Journal of Multidisciplinary Academic Tourism Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: https://doi.org/10.31822/jomat.691475 ISSN: 2645-9078

Unutulmaz Turizm Deneyimi, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Etme Niyeti Arasındaki İlişkiler: Kapadokya Bölgesini Ziyaret Eden Turistlere Yönelik Araştırma

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Research Bible, SIS, GIF, DRJI Yayın Yeri: Journal of Recreation and Tourism Research Cilt: 7 Sayı: 2 DOI: 1031771/jrtr.2020.63 ISSN: 2148-5321

Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi

KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÖRGÜN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: sobiad Yayın Yeri: Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research Cilt: 3 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2602-4144

Otel Mutfağı Çalışanlarının Psikolojik Sermaye Düzeyleri Üzerine Bir Çalışma

ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH,EROL GÜNAY, 2017

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: DRJI, GIF Yayın Yeri: Journal of Recreation and Tourism Research Cilt: 4 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2148-5321

Mustafapaşa Sinasos Kasabasın da Yaşayan Halkın Turizme Bakış Açısını Belirlemeye Yönelik Bir Alan Araştırması

KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET, 2011

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: Endekste taranmıyor Yayın Yeri: Aksaray Üniversitesi iktisat ve idari bilimler dergisi Cilt: - Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1308-7525

Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği

SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,ÇETİNER HAKAN, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Cilt: 21 Sayı: 1 DOI: 10.24010/soid.1268374 ISSN: 1304-7590

A Bibliographic Research on Globalization Strategies of Fast Food Businesses

Hasançebi Batuhan,KESKİN EMRAH,Yorgancı Bülent, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 12 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2147-8775

Köftür (Cappadocian Jelly Beans) as a Sustainable Regional Delicacy

KESKİN EMRAH, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 12 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2024.1477 ISSN: 2147-8775

Kapadokya Bölgesindeki Şeflerin Füzyon Mutfak Bilgi Düzeyleri ve Kullanım Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma

Evliyaoğlu Gülseli, KESKİN EMRAH, 2023

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 11 Sayı: 4 DOI: 10.21325/jotags.2023.1352 ISSN: 2147-8775

ANALYSIS OF THE RELATIONSHIP BETWEEN GASTRONOMY BLOGS AND TASTE BEHAVIOR

AKTAŞ FERZAN, ÇETİNER HAKAN, KESKİN EMRAH, 2022

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Abant Sosyal Bilimler Dergisi Cilt: 22 Sayı: 2 DOI: 10.11616/asbi.1102562 ISSN: : 2757-9425

Gastronomi Festivalleri, Yemek İmajı ve Destinasyon İmajı Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği

KESKİN EMRAH, sezen nevres, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 10 Sayı: 2 DOI: 10.21325/jotags.2022.1019 ISSN: 2147-8775

Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, sezen nevres, 2022

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turizm Akademik Dergisi Cilt: 9 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8785

Türk Mutfağının Uluslararası Bilinirliğindeki Engeller ve Aşçıların Konu Hakkındaki Görüşleri

AYDIN ŞULE, KESKİN EMRAH, AYDEMİR DURMUŞ ALİ, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy and Tourism Cilt: 9 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Geleneksel Peynirlerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: İzmir Örneği (An Evaluation of Traditional Cheeses in Terms of Gastronomic Tourism: İzmir Case )

DAĞ TUĞBA, KESKİN EMRAH, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: TR1010 Dergiler Birligi Cilt: 5 Sayı: 4 DOI: 10.26677/TR1010.2021.890 ISSN: 2587-0890

Aşçıların Besin Öğeleri Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi Üzerine Bir Araştırma

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: : 10.26677/TR1010.2021. ISSN: 2587–0890

Konaklama İşletmelerinde Yeşil İnovasyon Uygulamaları

KESKİN EMRAH, BİRİNCİ MUHAMMET CENK, SEZEN NEVRES, 2021

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 9 Sayı: 5 DOI: 10.21325/jotags.2021.961 ISSN: 2147-8775

Turistik Seyahatlerde Unutulmaz Yemek Deneyiminin Davranışsal Niyete Etkisi: Gaziantep Örneği

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi Cilt: 4 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2587-0890

Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, YORGANCI BÜLENT, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Cilt: 17 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1304-7590

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Memnuniyetin Tekrar Ziyaret Niyeti ÜzerindekiEtkisinde Atmosfer ve Sadakatin Aracı ve Düzenleyici Rolü Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, SOLUNOĞLU ALİ, AKTAŞ FERZAN, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronmy and Tourism Studies Cilt: 8 Sayı: 2 DOI: 10.21325/jotags.2020.605 ISSN: 2147-8775

Duygusal Zeka, Kariyer Uyumu ve Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkiler: TurizmSektörü Çalışanları Üzerine Bir Araştırma

KESKİN EMRAH, YAYLA ÖZGÜR, AKTAŞ FERZAN, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi Cilt: 12 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1309-0712

Restoranları Deneyimleyen Misafirlerin Neofobi ve Neofili Düzeylerinin Belirlenmesi: Kapadokya Örneği

KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turk Turizm Arastirmalari Dergisi Cilt: 4 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 2587-0890

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği (Restaurant Image on Social Media: The Case of Cappadocia)

EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: 10.21325/jotags.2019.529 ISSN: 2147-8775

Yöneticilerin Öz Yeterlilik İnançları, Yönetsel Güçlülük Düzeyleri ve Karar Verme Stilleri Arasındaki İlişki

KESKİN EMRAH,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi Cilt: 11 Sayı: 2 DOI: - ISSN: 1309-0712

Organik Gıda Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi (Analysis of Organic Food Concept Throught the Word Association Test)

ONAT GÖKHAN,KESKİN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: 10.21325/jotags.2019.528 ISSN: 2147-8775

Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği (The Opinions of Hotel Cooks on Molecular Gastronomy: The Case of Nevşehir)

ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH,EROL GÜNAY, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 6 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2018.279 ISSN: 2147-8775

Gastronomi Kavramının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Analizi

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,AKBULUT BURCU AYŞENUR, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 5 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 2147-8775

Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun KavramsalAnalizi Ürgüp Örneği

KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH, 2015

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 3 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Tanıtım Faaliyetlerinin Turistik Bölge Seçimine Etkisi: Kapadokya Bölgesini Ziyarete Gelen Japon Turistlere Yönelik Bir Araştırma

ŞAHBAZ RAMAZAN PARS,KESKİN EMRAH, 2012

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi Cilt: 4 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1309-0712

The Importance of Nostalgic Emotions and Memorable Tourism Experience in the Cultural Experience

KESKİN EMRAH, AKTAŞ FERZAN, YAYLA ÖZGÜR, DEDEOĞLU BEKİR BORA, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI Yayın Yeri: Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism Cilt: 25 Sayı: 1 DOI: 10.1080/1528008X.2022.2097976 ISSN: 1528-0098

How do gastronomic festivals trigger behavioral intentions? The role of hedonic and eudaimonic well-being

KESKİN EMRAH, YAYLA ÖZGÜR, SEZEN NEVRES, DEDEOĞLU BEKİR BORA, 2024

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: ESCI Yayın Yeri: Journal of Hospitality and Tourism Insights Cilt: 7 Sayı: 2 DOI: 10.1108/JHTI-10-2023-0703 ISSN: 2514-9792

Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla Sürdürülebilir Turizm Olgusunun Kavramsal Analizi: Ürgüp Örneği

Yazarlar: KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 15. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 13.11.2014-15.03.2024 Ülke: TÜRKİYE

Gıda Demokrasisi ve Birlikte Değer Yaratma Teorisine Yönelik Kavramsal Bir Değerlendirme

Yazarlar: AKTAŞ FERZAN, EROL GÜNAY, KESKİN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress Etkinklik Tarihi: 28.09.2023-30.09.2023 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomik Bir Unsru Olarak Hedonik Beslenme

Yazarlar: KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: VIII. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 26.09.2021-28.10.2021 Ülke: TÜRKİYE

Nevşehir’in Yenilebilir Yabani Otları ve Bu Otlardan Yapılan Yemekler

Yazarlar: DÖNMEZ BÜŞRA, KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: International Travel and Tourism Dynamics Etkinklik Tarihi: 08.10.2020-10.10.2020 Ülke: -

Hitit Ekmek Kültürü ve Hitit Ekmekleri

Yazarlar: KESKİN EMRAH, DAĞ TUĞBA, DÖNMEZ BÜŞRA

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı Etkinklik Tarihi: 02.09.2020-04.09.2020 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomik Bir Değer Olarak Nevşehir Mutfağı

Yazarlar: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Kapsamında Kapadokya Yemekleri: Sosyal Medya Analizi

Yazarlar: EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 26.04.2019-27.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği

Yazarlar: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 26.04.2019-27.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi

Yazarlar: KESKİN EMRAH,SOLUNOĞLU ALİ,ÖRGÜN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19-20 April 2019 Anamur/ Mersin / Turkey Etkinklik Tarihi: 19.04.2019-20.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Günlük Kiralık Evlerin Turizm Sektörü Açısından Değerlendirilmesi

Yazarlar: ÇOLAKOĞLU SAVAŞ,KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 3. Turizm Şurası Etkinklik Tarihi: 01.11.2017-03.11.2017 Ülke: TÜRKİYE

Doğu Karadeniz’e Ait Yöresel Yiyecek Ürünlerinin Destinasyon Bilinirliğindeki Rolü

Yazarlar: EROL GÜNAY,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2017-24.10.2017 Ülke: TÜRKİYE

Karadeniz Mutfağındaki İkilem: Kuymak ve Mıhlama

Yazarlar: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,EROL GÜNAY

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2017-24.10.2017 Ülke: TÜRKİYE

Ürgüp Mutfak Kültürünün Yöre Halkı Tarafından Bilinirliğinin Tespit Edilmesi

Yazarlar: ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Uluslararası Tarih ve Kültür Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 02.05.2016-04.05.2016 Ülke: TÜRKİYE

Conceptual Analysis of Quality Through Word Association Test

Yazarlar: KESKİN EMRAH,ÖRGÜN EMRAH,AKBAŞ TUNA AYŞEN,TUNA MUHARREM

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Proceedings of 33rd International Business Research Conference Etkinklik Tarihi: 04.01.2016-05.01.2016 Ülke: BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ

Ayur-Veda Beslenme Sistemine Göre Menü Planlama

Yazarlar: AKSOY MUSTAFA,ÖRGÜN EMRAH,KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) Etkinklik Tarihi: 28.05.2015-30.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Hacıbektaş İlçesinde İnanç Turizmi

Yazarlar: KOÇAK İSMAİL,KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 2. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 20.09.2012-22.09.2012 Ülke: TÜRKİYE

Turizm Eğitimi Almakta Olan Üniversite Öğrencilerinin Maruz Kaldıkları Mobbing Nevşehir Üniversitesi Örneği

Yazarlar: KOÇAK İSMAİL,KESKİN EMRAH,ÇONTU MEHMET

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 13.06.2012-15.06.2012 Ülke: TÜRKİYE

  • TÜBİTAK PROJESİ 16.10.2024-18.10.2024  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: 2237-A Disiplinler Arası Gastronomi Projesi

    Konusu: Gastronomi Görevi: Eğitmen

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-05.11.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Anadolu'nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-17.12.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması

    Konusu: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması Görevi: Araştırmacı

  • Doktora 2024 Devam Ediyor

      FERZAN AKTAŞ


    Tez Adı: Akış Deneyimi ve Destinasyon Savunuculuğu Arasındaki İlişkide Duygusal İyi Oluş ve Duygusal Yiyecek Aidiyetinin Rolü


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi Ana Bilim Dalı


  • Doktora 2024 Devam Ediyor

      NEVRES SEZEN


    Tez Adı: GASTRONOMİDE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, MARKALAŞMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARASINDAKİ İLİŞKİLERDE DİJİTALLEŞMENİN ROLÜ


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2024 Devam Ediyor

      TANER UYAN


    Tez Adı: Gastronomi Envanteri Oluşturularak Gastronomi Rehberi Hazırlamaya Yönelik Bir Araştırma: Kayseri Örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Devam Ediyor

      MELTEM KUM


    Tez Adı: Restoran Atmosferinin Memnuniyet, Hedonik İyi Olma ve Davranışsal Niyete Etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Devam Ediyor

      HÜSEYİN ERTUĞ BALABAN


    Tez Adı: KAPADOKYA BÖLGESİNDEKİ BUTİK OTELLERDE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİNİN KULLANIM SIKLIĞI VE TURİST ALGILARI ÜZERİNE ETKİSİ


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2024 Tamamlandı

      BATUHAN HASANÇEBİ


    Tez Adı: Yöresel yiyecek ve içeceklerin davranışsal niyet üzerine etkisi: Trabzon'u ziyaret eden turistlere yönelik araştırma


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      SEZGÜL ŞAHİN


    Tez Adı: Orta Anadolu termal turizm projesi kapsamındaki işletmelerde menü analizi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      GÜLSELİ EVLİYAOĞLU


    Tez Adı: Gastronomi bloglarının destinasyon yemek imajı ve davranışsal niyete etkisi


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      FERZAN AKTAŞ


    Tez Adı: Destinasyon yemek imajı, destinasyon kişiliği, memnuniyet ve davranışsal niyet arasındaki ilişkilerin belirlenmesi: Hatay örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2021 Tamamlandı

      NEVRES SEZEN


    Tez Adı: Gastronomi festivalleri ve yiyecek imajının gastronomi destinasyonu oluşturmaya etkisi: Hatay örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2020 Tamamlandı

      TUĞBA DAĞ


    Tez Adı: Geleneksel peynirlerin gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İzmir örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

___ Bağlantılar ___