DOÇENT
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU
" Otel işletmeleri yöneticilerinin öz yeterliliklerinin karar verme stillerine etkisinde yönetsel güçlülüğün aracılık rolü "
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)
" Tanıtım faaliyetlerinin destinasyon seçimine olan etkisi: Kapadokya bölgesini ziyaret eden Japon turistlere yönelik bir araştırma "
GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR.
Adı: 2237-A Disiplinler Arası Gastronomi Projesi
Konusu: Gastronomi Görevi: EğitmenAdı: Anadolu'nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması
Konusu: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması Görevi: AraştırmacıFERZAN AKTAŞ
Tez Adı: Akış Deneyimi ve Destinasyon Savunuculuğu Arasındaki İlişkide Duygusal İyi Oluş ve Duygusal Yiyecek Aidiyetinin Rolü
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi Ana Bilim Dalı
NEVRES SEZEN
Tez Adı: GASTRONOMİDE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, MARKALAŞMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARASINDAKİ İLİŞKİLERDE DİJİTALLEŞMENİN ROLÜ
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
TANER UYAN
Tez Adı: Gastronomi Envanteri Oluşturularak Gastronomi Rehberi Hazırlamaya Yönelik Bir Araştırma: Kayseri Örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
MELTEM KUM
Tez Adı: Restoran Atmosferinin Memnuniyet, Hedonik İyi Olma ve Davranışsal Niyete Etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
HÜSEYİN ERTUĞ BALABAN
Tez Adı: KAPADOKYA BÖLGESİNDEKİ BUTİK OTELLERDE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİNİN KULLANIM SIKLIĞI VE TURİST ALGILARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
BATUHAN HASANÇEBİ
Tez Adı: Yöresel yiyecek ve içeceklerin davranışsal niyet üzerine etkisi: Trabzon'u ziyaret eden turistlere yönelik araştırma
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
SEZGÜL ŞAHİN
Tez Adı: Orta Anadolu termal turizm projesi kapsamındaki işletmelerde menü analizi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
GÜLSELİ EVLİYAOĞLU
Tez Adı: Gastronomi bloglarının destinasyon yemek imajı ve davranışsal niyete etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
FERZAN AKTAŞ
Tez Adı: Destinasyon yemek imajı, destinasyon kişiliği, memnuniyet ve davranışsal niyet arasındaki ilişkilerin belirlenmesi: Hatay örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
NEVRES SEZEN
Tez Adı: Gastronomi festivalleri ve yiyecek imajının gastronomi destinasyonu oluşturmaya etkisi: Hatay örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
TUĞBA DAĞ
Tez Adı: Geleneksel peynirlerin gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İzmir örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ