NEV. H. B. V. ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENTSTİ. TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
GAZİ ÜNİ TİCARET VE TURİZM EĞİTİMİ FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ
Adı: 2237-A Disiplinler Arası Gastronomi Projesi
Konusu: Gastronomi Görevi: EğitmenAdı: Anadolu'nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması
Konusu: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması Görevi: AraştırmacıFERZAN AKTAŞ
Tez Adı: Akış Deneyimi ve Destinasyon Savunuculuğu Arasındaki İlişkide Duygusal İyi Oluş ve Duygusal Yiyecek Aidiyetinin Rolü
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi Ana Bilim Dalı
NEVRES SEZEN
Tez Adı: GASTRONOMİDE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, MARKALAŞMA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ARASINDAKİ İLİŞKİLERDE DİJİTALLEŞMENİN ROLÜ
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
TANER UYAN
Tez Adı: Gastronomi Envanteri Oluşturularak Gastronomi Rehberi Hazırlamaya Yönelik Bir Araştırma: Kayseri Örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
MELTEM KUM
Tez Adı: Restoran Atmosferinin Memnuniyet, Hedonik İyi Olma ve Davranışsal Niyete Etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
HÜSEYİN ERTUĞ BALABAN
Tez Adı: KAPADOKYA BÖLGESİNDEKİ BUTİK OTELLERDE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİ ÜRÜNLERİNİN KULLANIM SIKLIĞI VE TURİST ALGILARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
BATUHAN HASANÇEBİ
Tez Adı: Yöresel yiyecek ve içeceklerin davranışsal niyet üzerine etkisi: Trabzon'u ziyaret eden turistlere yönelik araştırma
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
SEZGÜL ŞAHİN
Tez Adı: Orta Anadolu termal turizm projesi kapsamındaki işletmelerde menü analizi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
GÜLSELİ EVLİYAOĞLU
Tez Adı: Gastronomi bloglarının destinasyon yemek imajı ve davranışsal niyete etkisi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
FERZAN AKTAŞ
Tez Adı: Destinasyon yemek imajı, destinasyon kişiliği, memnuniyet ve davranışsal niyet arasındaki ilişkilerin belirlenmesi: Hatay örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
NEVRES SEZEN
Tez Adı: Gastronomi festivalleri ve yiyecek imajının gastronomi destinasyonu oluşturmaya etkisi: Hatay örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
TUĞBA DAĞ
Tez Adı: Geleneksel peynirlerin gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İzmir örneği
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı