Akademik Unvanlar

  • 2021

      DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

  • 2018

      DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

  • 2017

      YARDIMCI DOÇENT

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

  • 2017 2012

      ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ÜRGÜP SEBAHAT VE EROL TOKSÖZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğrenim Bilgisi

  • Doktora 2016

    Otel çalışanlarında aşırı rol yükünün evlilik kalitesine etkisi  "

    GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) 

  • Yüksek Lisans 2012

    Liderlik tarzları ve örgütsel sessizlik ilişkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma  "

    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2010

    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ PR.

2021-2022 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2021-2022 Önlisans İLETİŞİM
2021-2022 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2021-2022 Önlisans YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ
2021-2022 Önlisans Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı
2021-2022 Önlisans Biletleme
2021-2022 Önlisans Özel İlgi Turizmi
2020-2021 Önlisans Yiyecek İçecek İşletmeciliği
2020-2021 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2020-2021 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2020-2021 Önlisans İLETİŞİM
2020-2021 Önlisans TURİZM SEMİNERİ
2019-2020 Önlisans Turizm Pazarlaması
2019-2020 Önlisans Rezervasyon Sistemleri
2019-2020 Önlisans Biletleme
2019-2020 Önlisans Turizm Semineri
2019-2020 Önlisans İLETİŞİM
2018-2019 Önlisans İLETİŞİM
2018-2019 Önlisans TURİZM SEMİNERİ
2018-2019 Önlisans İLETİŞİM
2018-2019 Önlisans SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ
2018-2019 Önlisans BİLETLEME
2018-2019 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2018-2019 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2018-2019 Önlisans Turizm Semineri
2018-2019 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2017-2018 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2017-2018 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2017-2018 Önlisans SEYAHAT ACENTACILIĞI VE TUR OPERATÖRLÜĞÜ
2017-2018 Önlisans Turizm Semineri
2017-2018 Önlisans İLETİŞİM
2017-2018 Önlisans BİLETLEME
2017-2018 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2016-2017 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2016-2017 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI
2016-2017 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2016-2017 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2016-2017 Önlisans MESLEK ETİĞİ
2016-2017 Önlisans TURİZM SEMİNERİ
2016-2017 Önlisans İLETİŞİM
2016-2017 Önlisans BİLETLEME
2015-2016 Önlisans İLETİŞİM
2015-2016 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI
2015-2016 Önlisans TURİZM SEMİNERİ
2015-2016 Önlisans REZERVASYON SİSTEMLERİ
2015-2016 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2015-2016 Önlisans BİLETLEME
2015-2016 Önlisans TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI
2015-2016 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2014-2015 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2014-2015 Önlisans BİLETLEME
2014-2015 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI
2014-2015 Önlisans İLETİŞİM
2014-2015 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2014-2015 Önlisans TURİZM SEMİNERİ
2013-2014 Önlisans Biletleme
2013-2014 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2013-2014 Önlisans SEKTÖR UYGULAMALARI
2013-2014 Önlisans KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU
2013-2014 Önlisans UYGULAMALI YABANCI DİL
2013-2014 Önlisans BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
2013-2014 Önlisans BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
2013-2014 Önlisans Turizm Pazarlaması
2012-2013 Önlisans YİYECEK İÇECEK SERVİSİ
2012-2013 Önlisans TURİZM PAZARLAMASI
2012-2013 Önlisans MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ
2012-2013 Önlisans Kalite Yönetimi
2012-2013 Önlisans Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü
2012-2013 Önlisans İletişim
2012-2013 Önlisans TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTACILIĞI
2012-2013 Önlisans MESLEKİ YABANCI DİL
2012-2013 Önlisans MESLEK ETİĞİ
2012-2013 Önlisans İLETİŞİM
2021-2022 Lisans Mezuniyet Projesi II
2021-2022 Lisans Yiyecek İçecek Servisi
2021-2022 Lisans Osmanlı Mutfağı
2018-2019 Lisans Mutfak Uygulamaları
2018-2019 Lisans YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA
2017-2018 Lisans Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
2021-2022 Yüksek Lisans SEKTÖREL SEMİNERLER
2021-2022 Yüksek Lisans Yerel Mutfakta Alan Araştırmaları
2020-2021 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI
2019-2020 Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMALARI
2018-2019 Yüksek Lisans GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME

Filtrele:

Sosyal Bilimler Üzerine Araştırmalar-V

DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Özgür Yayınları, TÜRKİYE. | ISBN: 978-975-447-665-1

The Routledge Handbook of Nature Based Tourism Development

EROL GÜNAY, DELİORMANLI AYŞE, DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2023.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Routledge, Taylor and Francis, İNGİLTERE. | ISBN: 9781003230748

Global Perspectives on Strategic Storytelling in Destination Marketing

ÜLKÜ ABDULLAH, EROL GÜNAY, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: IGI Global, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ. | ISBN: 9781668434369

ÖRNEK OLAYLARLA TURİZM SEKTÖRÜNDE HİZMET TELAFİSİ VE STRATEJİLERİ

EROL GÜNAY, KIRICI TEKELİ EZGİ, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: DETAY YAYINCILIK, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-698-7

TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

EROL GÜNAY, 2022.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: DETAY YAYINCILIK. | ISBN: 978-605-254-557-7

Encyclopedia of Tourism Management and Marketing

DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY, 2022.

Uluslararası Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: Edward Elgar Publishing, İNGİLTERE. | ISBN: 9781800377479

Disiplinlerarası Boyutlarıyla Turizm

EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2022.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Değişim Yayınları, TÜRKİYE. | ISBN: 978-625-8466-10-2

Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları

EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Çizgi Kitabevi. | ISBN: 978‐605‐196‐615‐1

Dijital Dönüşüm ve Turizm

EROL GÜNAY, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Nobel Bilimsel. | ISBN: 978-625-7589-50-5

Turizm Alanında Güncel Konular ve Yaklaşımlar

EROL GÜNAY, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Çizgi Kitabevi, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-196-579-6

The Routledge Handbook of Community Based Tourism Management

EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2021.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Routledge, İNGİLTERE. | ISBN: 978-0-367-22391-5

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar

AYDIN ŞULE, KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY, 2020.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Detay Yayıncılık, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-265-1

Current Issues in Tourism and Hospitality Management

EROL GÜNAY, ÜLKÜ ABDULLAH, 2019.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: SRA Academic Publishing(Strategic Researches Academy), LİTVANYA. | ISBN: 978-605-69709-1-7

TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

EROL GÜNAY, 2019.

Ulusal Ansiklopedi Maddesi Yayın Bilgisi: DETAY YAYINCILIK, TÜRKİYE. | ISBN: 978-605-254-085-5

Selected Studies on Rural Tourism and Development

KARACAOĞLU SILA, DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY, 2018.

Uluslararası Bilimsel Kitap Yayın Bilgisi: Cambridge Scholars Publishing, İNGİLTERE. | ISBN: 978-1-5275-0793-7

VFR travel interactions through the lens of the host

Backer Elisa,EROL GÜNAY,DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2020

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: SSCI Yayın Yeri: Journal of Vacation Marketing Cilt: 26 Sayı: 4 DOI: 10.1177/1356766720927753 ISSN: 1356-7667

VFR Travel in Turkey during and Post-COVID-19

Zentveld Elisa, EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU, 2022

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: DOAJ, EBSCO Yayın Yeri: Tourism and Hospitality Cilt: 3 Sayı: 3 DOI: 10.3390/tourhosp3030040 ISSN: 2673-5768

Yaratıcı Turizm: Kapadokya Bölgesine Yönelik Durum Değerlendirmesi ve Öneriler

EROL GÜNAY, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: ASOS, DOAJ, ISI Yayın Yeri: Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi Cilt: 5 Sayı: 2 DOI: 10.29226/TR1001.2020.253 ISSN: 2587–0785

Otel Mutfağı Çalışanlarının Psikolojik Sermaye Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

ÖRGÜN EMRAH, KESKİN EMRAH, EROL GÜNAY, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: DRJI, GIF Yayın Yeri: Journal of Recreation and Tourism Research Cilt: 4 Sayı: 4 DOI: - ISSN: 2148-5321

Konaklama İşletmelerinde Nepotizm ve Örgütsel Adalet Algısı Üzerine Bir Araştırma

ARSLANER EBRU, EROL GÜNAY, BOYLU YASİN, 2014

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: asos Yayın Yeri: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Cilt: - Sayı: 32 DOI: - ISSN: 2149-5858

Gençlerin Sosyal Medya Kullanımı ve Sosyal Medya Kullanımının Tatil Tercihlerine Etkisi

EROL GÜNAY, HASSAN AZİZE, 2014

Uluslararası Hakemli Özgün MakaleEndeks: EBSCO Yayın Yeri: Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi Cilt: 7 Sayı: 31 DOI: - ISSN: 1307-9581

Türkiye’deki Müzelerin Ziyaretçi Yoğunluklarının Dönemsel Olarak İncelenmesi

EROL GÜNAY, ÇETİNER HAKAN, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Güncel turizm araştırmaları dergisi (Online) Cilt: 7 Sayı: 2 DOI: 10.32572/guntad.1309853 ISSN: 2602-3008

Otel Mutfağı Çalışanlarının Gıda Güvenliği ve Hijyene Yönelik Bilgi ve Uygulama Düzeylerinin Belirlenmesi: Ayvalık Örneği

AYDOĞAN Mağfur Sedat, EROL GÜNAY, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 11 Sayı: 2 DOI: 10.21325/jotags.2023.1246 ISSN: 2147 –8775

Türk Mutfak Kültürünün Dönemsel Olarak İncelenmesi ve Günümüz Restoran Menüleri Üzerine Bir Değerlendirme: İstanbul Örneği

ÇAKAR SERDAR, EROL GÜNAY, 2022

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 10 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2147-8775

Meslek Aşkı, İşin Anlamlığı ve Mutluluk İlişkisi: Turizm Eğitimi Alan Öğrenciler Üzerine Bir Araştırma

SOLUNOĞLU ALİ, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY, 2021

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi Cilt: 5 Sayı: 1 DOI: - ISSN: 2587–0890

Kapadokya Bölgesine Gelen Yerli ve Yabancı Turistler Üzerine Dönemsel Bir İnceleme

EROL GÜNAY, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Üçüncü Sektör Sosyal Ekonomi Cilt: 55 Sayı: 3 DOI: 10.15659/3.sektor-sosyal-ekonomi.20.06.1381 ISSN: 2148-1237

Kapadokya’ya Yönelik Algılar: Bir Metafor Analizi

DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turkish Studies - Social Sciences Cilt: 15 Sayı: 1 DOI: 10.29228/TurkishStudies.39760 ISSN: 2667-5617

Özel Günlerdeki Geleneksel Yemek Anlayışının Gastronomi Açısından Değerlendirilmesi: Ürgüp Örneği

EROL GÜNAY, ALAŞHAN AKİF, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Turkish Studies - Social Sciences Cilt: 15 Sayı: 8 DOI: 10.47356/TurkishStudies.47496 ISSN: 26675617

Türk Turistlerin Profili: Yurtdışını Ziyaret Eden Türk Vatandaşlara Yönelik Bir Araştırma

EROL GÜNAY, 2020

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi Cilt: 4 Sayı: 2 DOI: 10.26677/TR1010.2020.369 ISSN: 2587-0890

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği

EROL GÜNAY, ÖRGÜN EMRAH, KESKİN EMRAH, 2019

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 7 Sayı: 4 DOI: 10.21325/jotags.2019.529 ISSN: 2147-8775

Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği

ÖRGÜN EMRAH, KESKİN EMRAH, EROL GÜNAY, 2018

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 6 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2018.279 ISSN: 2147-8775

Alternatif Turizmin Bazı Türleri Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on Some Types of Alternative Tourism)

ARSLANER EBRU, EROL GÜNAY, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 5 Sayı: 4 DOI: 10.21325/jotags.2017.158 ISSN: 2147-8775

The Effect of Role Overload on Marital Quality of Hotel Employees

EROL GÜNAY, BOYLU YASİN, 2017

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 5 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2017.91 ISSN: 2147-8775

Aşırı Rol Yükü Neden Sonuç Bağlamında Kuramsal Bir Değerlendirme

EROL GÜNAY, BOYLU YASİN, 2016

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: İşletme Araştırmaları Dergisi Cilt: 8 Sayı: 3 DOI: 10.20491/isarder.2016.194 ISSN: 1309-0712

Liderlik Tarzları Ve Örgütsel Sessizlik İlişkisi Otel İşletmelerinde Bir Araştırma

EROL GÜNAY, KÖROĞLU AHMET, 2013

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi Cilt: 10 Sayı: 3 DOI: - ISSN: 1304-7590

Türk Mutfağının Etkileşimde Bulunduğu Mutfak Kültürlerinin Değerlendirilmesi

Yazarlar: Çakar Serdar, EROL GÜNAY

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: II. Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi Etkinklik Tarihi: 16.12.2020-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomic Experience and Its Importance for Destinations

Yazar: EROL GÜNAY

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Conference on Managing Tourism Across Continents Etkinklik Tarihi: 01.04.2021-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Metaverse in Tourism: Forecasts for the Future

Yazarlar: EROL GÜNAY, ÜLKÜ ABDULLAH

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: Conference on Managing Tourism Across Continents Etkinklik Tarihi: 24.03.2022-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Sosyal Medyada Restoran İmajı: Kapadokya Örneği

Yazarlar: KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 26.04.2019-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Doğu Karadenize Ait Yöresel Yiyecek Ürünlerinin Destinasyon Bilinirliğindeki Rolü

Yazarlar: EROL GÜNAY, ÖRGÜN EMRAH, KESKİN EMRAH

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2017-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Otel Aşçılarının Moleküler Gastronomi Üzerine Düşünceleri: Nevşehir Örneği

Yazarlar: EROL GÜNAY, KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: Gastronomi Zirvesi Etkinklik Tarihi: 22.03.2018-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Konaklama İşletmelerinde Kontrol Odağı Üzerine Bir İnceleme

Yazarlar: BOYLU YASİN, EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 15. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 13.11.2014-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

Konaklama İşletmelerinde Nepotizm ve Örgütsel Adalet Algısı Üzerine Bir Araştırma

Yazarlar: DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY, BOYLU YASİN

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: XII. Geleneksel Turizm Paneli Etkinklik Tarihi: 11.04.2014-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

A Study on Job Ads of Hotel Busınesses for Women Employees

Yazarlar: BOYLU YASİN, DÜŞMEZKALENDER EBRU, EROL GÜNAY

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: VII. European Conference on Social and Behavioral Sciences Etkinklik Tarihi: 11.06.2015-11.07.2023 Ülke: ROMANYA

Karadeniz Mutfağındaki İkilem: Kuymak ve Mıhlama

Yazarlar: KESKİN EMRAH, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 23.10.2017-11.07.2023 Ülke: TÜRKİYE

MESLEK AŞKI, İŞİN ANLAMLIĞI VE MUTLULUK İLİŞKİSİ: TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Yazarlar: SOLUNOĞLU ALİ, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON'20) Etkinklik Tarihi: 01.04.2021-03.04.2021 Ülke: TÜRKİYE

Aşırı Turizm (Overtourism): Neden, Sonuç Bağlamında Kavramsal Bir Yaklaşım

Yazarlar: EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU

Uluslararası Özet bildiri Etkinlik Adı: International Travel and Tourism Dynamics (ITTD 20) Etkinklik Tarihi: 08.10.2020-10.10.2020 Ülke: TÜRKİYE

Analysis of the Concepts of Tourism and Tourist by Metaphors

Yazarlar: EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4th International Tourism Congress Etkinklik Tarihi: 16.10.2019-19.10.2019 Ülke: TÜRKİYE

Arkadaş ve Akraba Ziyareti: Ürgüp Örneği

Yazarlar: EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 20. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 16.10.2019-19.10.2019 Ülke: TÜRKİYE

GASTRONOMİK BİR ÜRÜN OLARAK ÜZÜM: ÜRGÜP ÖRNEĞİ

Yazarlar: EROL GÜNAY, ÇONTU MEHMET

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomik Bir Değer Olarak Nevşehir Mutfağı

Yazarlar: ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER, ÖRGÜN EMRAH, EROL GÜNAY, KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: TÜRKİYE

ÖZEL GÜNLERDE GELENEKSEL YEMEK ANLAYIŞI: ÜRGÜP ÖRNEĞİ

Yazarlar: EROL GÜNAY, ALAŞHAN AKİF

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 19.09.2019-21.09.2019 Ülke: TÜRKİYE

Gastronomi Turizmi Kapsamında Kapadokya Bölgesi Yemekleri: Sosyal Medya Analizi

Yazarlar: EROL GÜNAY, ÖRGÜN EMRAH, KESKİN EMRAH

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi Etkinklik Tarihi: 26.04.2019-27.04.2019 Ülke: TÜRKİYE

Akraba ve Arkadaş Ziyaretinin AAZ Türkiye Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Yazarlar: ARSLANER EBRU, EROL GÜNAY

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 17. Ulusal Turizm Kongresi Etkinklik Tarihi: 20.10.2016-23.10.2016 Ülke: TÜRKİYE

Örgütsel Sessizliğin Nedenleri Üzerine Nitel Bir Yaklaşım Otel İşletmeleri Örneği

Yazar: EROL GÜNAY

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) Etkinklik Tarihi: 28.05.2015-30.05.2015 Ülke: TÜRKİYE

Nonwork Related Presenteeism And Work Family Conflict A Study On Hospitality Businesses Workers

Yazarlar: BOYLU YASİN, EROL GÜNAY, DÜŞMEZKALENDER EBRU

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: II International Conference Family And Society Etkinklik Tarihi: 24.09.2014-25.09.2014 Ülke: İSPANYA

Kadın Tüketicilerin Turistik Ürün Satın Alma Davranışlarını Etkileyen Faktörler

Yazarlar: ÜLKÜ ABDULLAH, EROL GÜNAY, KÖROĞLU AHMET

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 05.12.2013-08.12.2013 Ülke: TÜRKİYE

Liderlik Tarzları ve Örgütsel Sessizlik İlişkisi Otel İşletmelerinde Bir Araştırma

Yazarlar: EROL GÜNAY, KÖROĞLU AHMET

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 13. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 06.12.2012-09.12.2012 Ülke: TÜRKİYE

Bir Turistik Pazarlama Aracı Olarak Fuarlar EMITT Fuarı Örneği

Yazarlar: ŞAHİN BAYRAM, ŞAHİN SEDA, Çaylı Beril, EROL GÜNAY

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: 12. ULUSAL TURİZM KONGRESİ Etkinklik Tarihi: 30.11.2011-04.12.2011 Ülke: TÜRKİYE

Kruvaziyer Turizminin Destinasyon Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi Samsun Örneği

Yazarlar: ŞAHİN BAYRAM, Çaylı Beril, EROL GÜNAY

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: SAMSUN SEMPOZYUMU Etkinklik Tarihi: 13.10.2011-16.10.2011 Ülke: TÜRKİYE

Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerinin Tüketici Tercihlerine Etkisi Üzerine Bir Araştırma Çeşme Örneği

Yazarlar: ŞAHİN BAYRAM, ŞAHİN SEDA, çaylı beril, EROL GÜNAY

Ulusal Tam metin bildiri Etkinlik Adı: I. ULUSLARARASI TURİZM VE OTELCİLİK SEMPOZYUMU Etkinklik Tarihi: 29.09.2011-01.10.2011 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-17.12.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir Yöresel Mutfak Ürünlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 11.07.2018-05.11.2019  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Anadolu' nun Kayıp Yemeklerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Öğretilmesi

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

  • Yüksek Lisans 2020 Devam Ediyor

      MAĞFUR SEDAT AYDOĞAN


    Tez Adı: Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen, Gıda Güvenliği Bilgi ve Uygulama Düzeylerinin Belirlenmesi: Ayvalık Örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı


  • Yüksek Lisans 2022 Tamamlandı

      SERDAR ÇAKAR


    Tez Adı: Dönemsel Olarak Türk Mutfağının Gelişim Sürecinin Günümüz Restoran Menüleri ile Karşılaştırılması: İstanbul Örneği


    Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

___ Bağlantılar ___