DOÇENT
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
" Turşu ve zeytinlerden laktik asit bakterileri ile mayaların izolasyonu-identifikasyonu ve elde edilen izolatların bazı özelliklerinin belirlenmesi "
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
" Aspergillus parasiticus küf suşu ile aşılanan kömelerde farklı depolama şartlarında afloksin oluşum potansiyelinin belirlenmesi "
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
SEMRA VE VEFA KÜÇÜK SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
SEMRA VE VEFA KÜÇÜK SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜKNEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİGÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİGÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİAdı: Gümüşhane Yöresinde Yetişen 7 Farklı Bitkinin Uçucu Yağlarının Eldesi, Kimyasal Bileşimleri,Antimikrobiyal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Çubuk Turşularının Antioksidan Aktivite ve Fenolik Asit Profillerinin Tespiti
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Bazı Vitis vinifera L yapraklarının antioksidan antimikrobiyal aktiviteleri ve mineral madde içeriklerinin tespiti
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Turşu fermantasyonunda kullanılabilecek laktik asit bakterilerinin belirlenmesi ve probiyotik turşu üretimi için uygun suşların seçimi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: TARIM VE ÇEVRE KORUMASININ SÜRDÜRÜLEBİLİR VE EKOLOJİK AÇIDAN FAYDALANILMASI İÇİN ARAŞTIRMACILARIN BECERİLERİNİN BİLGİLERİNİNÇİFTÇİLERLE PAYLAŞILMASI PROJESİ ECO AGRI
Konusu: - Görevi: EğitmenAdı: Aşotu ilave edilmiş yoğurtların depolama süresince bazı fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri antioksidan antimikrobiyal aktiviteleri ve mineral madde içeriklerinin tespiti
Konusu: - Görevi: YürütücüAdı: Turşu ve zeytinlerden laktik asit bakterileri ile mayaların izolasyonu identifikasyonu ve elde edilen izolatların bazı özelliklerinin belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıAdı: Aspergillus parasiticus küf suşu ile aşılanan kömelerde farklı depolama şartlarında aflatoksin oluşum potansiyelinin belirlenmesi
Konusu: - Görevi: AraştırmacıYEŞİM DAŞDEMİR
Tez Adı: Farklı kurutma yöntemleri ile kurutulmuş maviyemiş meyvesinin farklı oranlarda ilavesi ile üretilen siyah çayların antioksidan kapasitesi ve fenolik profilinin tespiti
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
KÜBRA ÇINAR
Tez Adı: Farklı konsantrasyonlarda maviyemiş ilavesiyle üretilen kefirlerin depolama süresince mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve in vitro antioksidan kapasitesindeki değişimin tespiti
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
MELİKE CİNİVİZ
Tez Adı: Çubuk turşularının antioksidan aktivitesi ve fenolik asit profilinin tespiti
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
DOÇ. DR. HİLAL YILDIZ ( YÖK Araştırmacı ID: 104669 )
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Santral: 0384 228 1000 Dâhilî: 15034
Açık İş Adresi: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 50300 Nevşehir-Türkiye