Akademik Unvanlar

  • 2023

      ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Öğrenim Bilgisi

  • Yüksek Lisans Devam Ediyor

    NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) 

  • Lisans 2020

    YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU)

Filtrele:

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi

DİKME SİNEM,SARPER FULYA, 2024

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: AYDIN GASTRONOMY Cilt: 8 Sayı: - DOI: 10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v08i2007 ISSN: 2528-9411

Gençlerin Gastronomik Miras Farkındalığı: Doğum Ve Ölüm Yemekleri

DİKME SİNEM, AKSU KEMAL, YAMAN MELEK, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Gastronomy Hospitality and Travel Cilt: 6 Sayı: 4 DOI: 10.33083/joghat.2023.350 ISSN: 2619-9548

Füzyon Mutfak Yeme Eğiliminin Demografik Özellikler Üzerinden İncelenmesi

DİKME SİNEM, AKAR ŞAHİNGÖZ SEMRA, 2023

Ulusal Hakemli Özgün MakaleEndeks: TR DİZİN Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies Cilt: 11 Sayı: 3 DOI: 10.21325/jotags.2023.1277 ISSN: 2147-8775

Mübadil Mutfağının Gelecek Kuşaklara Aktarımında Toplumsal Çabalar

Yazarlar: AYDIN ŞULE,DİKME GÜL SİNEM

Ulusal Özet bildiri Etkinlik Adı: V. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu Etkinklik Tarihi: 10.10.2024-23.10.2024 Ülke: TÜRKİYE

Developing New Recipe With Geographically Indicated and Local Products A Sweet Touch From Nevşehir to Tourism

Yazarlar: YÖNET EREN FİRDEVS,DİKME GÜL SİNEM,PARLAK KADER,AYDIN ŞULE

Uluslararası Tam metin bildiri Etkinlik Adı: Advances in Managing Tourism Across Continents Etkinklik Tarihi: 01.05.2024-23.10.2024 Ülke: TÜRKİYE

  • Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi 01.06.2023-31.05.2024  | Proje Tamamlandı | 

    Adı: Nevşehir'in Coğrafi İşaretli Yöresel Lezzetleri ile Yeni Ürün Geliştirilmesi ve Turizme Kazandırılması

    Konusu:  - Görevi: Araştırmacı

___ Bağlantılar ___